Pregledano - dobro je!


Прегледано-добро је!

-Откоманда-


Јуче, на Ђурђиц, на трогодишњицу «разваљивања» споменика Незнаном јунаку на Авали, позван сам на опроштај и испраћај дела Групе «Србих-888» од којег (дела) сам знао двојицу-тројицу. Ови које сам видео сада и пре три године, рекли су ми да су њени припадници, ја им не знам ни имена ни остало што би послужило за идентификацију, «јер је тако боље!» - говорили су, и били су управу јер сам неколико пута мислио да би било добро да их по неким питањима консултујем, али нисам могао. 
Ове који су остали не познајем, никада их нисам видео, а не знам ни да ли они стварно постоје, као што не знам да ли ћу, и када ћу, од њих, осталих или отишлих, добити неку нову информацију, али живим у уверењу да ће бити опет прилика за сусрет у Србији!  
У шали су ми рекли да су добили «Откоманду» - јер је синоћ отпутовала на другу територију са задатком ревизије онога што се тамо догађало и помоћи ондашњим људима - духовној браћи наших из Групе «Србих-888».

Обавестили су ме да су извршили Ревизију свега што су тражили својим молбама, упоредили то са оним што се догађало, те кратко констатовали «Да је све добро!», потом су посебно објаснили прецизност догађања - све је требало да постане, и постало је, видљиво после 16.9.2011.г. како је то и тражено 17.2.2008.г. на дан када је од Србије отето Косово и Метохија.

Указали су и да се «Косир» који је замахнут речима Групе кроз молбу Ономе који им те молбе и испуњава, заустављао због Русије - она се чекала да би се њен однос ка Србима и Србији јасно видео, чекало се да се види да ли ће Русија бар покушавати у ове 3,5 године да се измакне испод Јединствене Команде која је надлежна за све велике силе – Британију, Америку, ЕУ, Русију, Кину, Индију…. 16.11.2011.г. - јуче, када се видело да би да Русија «помаже» Србији тако што размишља да је испразни од Срба, да брани Србе са Косова тако што ће их као реметилачку групу уклонити са Косова како би се то отимање завршило, по замисли Америке и Немачке - задржавани «Косир» је пуштен на своју путању…. Сада са Британијом, Америком, ЕУ и Кином иде и наша братска Русија!

Они јесу наша браћа по крви, ми њих волимо, али они се стално заборављају - а сетиће се убрзо, рекли су ми, на моје изненађење и питања "зар се није могло са њима некако друкчије?!"

Одговорили су: Они су спремни да испразне Косово и Србију - истом чашом ће им бити враћено, јер су кроз намеру то и извршили - сама намера се кажњава као да је  и извршена - и толиком чашом ће их бити захваћено да траже спас у Србији!

О другим детаљима ми нису говорили, јер је то сада свима јасно - почевши од догађања у државама кроз које је «Косир» прошао до србијанских власти које су се много уплашиле нечујном буком Срба - намером Срба да опструишу њихове изборе којим би им се мандат продужавао опет за четири године.

Обично их ништа не питам, али била је згодна прилика, одлазе на подужи период у «Откоманду»- деловаће на другим територијама, па сам питао могу ли бар наслутити где иду?
Рекли су ми «па види и сам - погледај одакле те највише прислушкују, одакле их је највише који тајно читају оно што пишеш - Србију искључи, они из Србије то морају из више разлога, погледај ко је по броју тајних читања одмах иза њих, па ћеш знати!».

Идемо у Центар противничке војске - они су Центар избацили са досадашњих територија, скупо им је и непоуздано, сада су отишли међу своје, све је њихово тамо, па ником ништа и не плаћају.
Бићемо уз њих и са њима, а они ће отуда гледати шта се ради овде, у Србији!

Они у «Прекоманду», ми у «Откоманду» - држимо их на оку.
Овде остаје нас довољно да сагледавамо ово овде, Русију, ЕУ…. Без бриге…Ревизија је извршена, нема потребе за корекцијама, осим уклањања задршке због Русије.

Поздравили смо се - ја се вратио кући, а они отишли на Аутобуску станицу. Неће бити забележени њихови изласци из Србије. Неће их приметити ни они међу које иду - радиће они на најзабаченијим местима, просте послове, новац им скоро и не треба, а имаће мир да могу да делују.

Бог са вама, браћо Срби из Групе «Србих-888»!
Пристани Боже! Одговорили су па смо кренули свако на своју страну.

Постављам и овде оно што су ми дозволили да поставим пре годину дана, на видљивије место и са сопственим насловом - погрешио сам што сам га држао као поднаслов!
Много је ово значајно да би било поднаслов!

17.11.2011.г. Драгољуб

«


Група «Србих-888»

Билтен број 1 
22.11.2008.г.

Група «Србих-888» основана је 04.7.2008.г. у тренутку када је њен оснивач на несумњив начин добио информацију како Групу треба оформити и како она треба да делује против зла који нам чине Америка и њени сатрапи (Дан државности САД).

*На дан признања независне државе на територији српске Покрајине Косово и Метохија, од стране непријатељски расположених држава према Србији, 17.2.2008.г. у 14,32 Група «Србих-888» предузела је одређене мере за кажњавање Америке, држава ЕУ, Косметских Шиптара, Хрватске, Албаније и још неких држава, као и појединаца у Србији који делују по вољи овде набројаних држава.


-На дан 16.3.2008.г. у 13,28 ч. Група «Србих-888» је на несумњив начин утврдила да су наведене државе кажњене тако што су њихове активности, намере, богатство и све друго што их чини важним државама на Земљи, енергетски катапултиране из Равни Земље у друге димензије, у неповрат.

-На дан 16.9.2008.г. обнародован је почeтак пропасти Америке и потом и свих других држава ослоњених на њу. Ова пропаст се окончава 16.9.2011.г. и тај датум је заправо датум пропасти овако уређеног света, а не пропаст света о којој се говори у западним медијима, мада је њима њихова пропаст равна тој пропасти света о којој причају.

*Група «Србих-888» је на дан 21.3.2008.г. у 15,00 ч. на несумњив начин утврдила одлазак у неповрат свих оних који делују у Србији против Србије, ослањајући се на инструкције и подршку Америке. Политичари и бизнисмени одлазе у неповрат и то је неумитан процес мада се они на мито много ослањају.

*Група «Србих-888» је на дан освећења Храма Св. Георгија, 16.11.2008.г. од 12-12,45 ч. предузела потребне мере да се елиминише штета ка Србији и српском народу која је настајала по основу енергетског бомбардовања Београда и Србије, са тзв. Споменика Незнаном Јунаку на Авали. Споменик је срушен - оно што је сада тамо представља само остатке рушевине иако све изгледа исто!
Штета се континуирано наносила од 1933.г. када је Краљ Краљевине СХС  Александар Карађорђевић присуствовао, са својим најстаријим сином Петром, минирању Споменика Незнаном Јунаку на Авали који је био подигнут на темељима србског града Жрново, по српским правилима и са србским обележјима, и на том месту изградио несрбски споменик који је заправо био Споменик масонској организацији која је у целости антихришћанска.

Масонско здање Споменика Незнаном Јунаку на Авали је уствари мач са имитацијом капеле на врху тог мача (гледано из птичје перспективе) и магијски обрађеним кровом капеле која је непрекидно, 70 година (завршена 1938.г.), слала нејнегативније могуће енергије ка првобитном Споменику који се налазио у порти цркве у подавалском селу Бели Поток и ка Винчи као центру цивилизацијске културе и србског доказа на право на првенство међу свим народима.


Мач је изломљен, капела више не прави штету и 

сада треба гледати шта ће се догађати.

Сада треба гледати ко ће и како ће отићи на плато
 пред тим масонским спомеником и уписивати неке речи
 у књигу уз војне почасти србске војске.

-Истог дана је на врху Авале, на месту где се 70 година налазио масонски храм, постављен просторни православни крст. Такав крст је постављен и на друга места на којима су се налазили предмети који су чинили штету Србима и Србији и симболично је разваљена тврђава у Скадру на Бојани.


*Група «Србих-888» је састављена од православних хришћана-Срба, који су на одговарајући начин обавестили масонску организацију шта им се спрема и пружили им могућност да се покају. Сада је Група у стању чекања.

*Група ће и даље чинити оно што треба, водећи рачуна да се оперативним техникама испуне циљеви због којих су Група и основане. Она је неформална, променљивог састава, немају канцеларију, окупљају се где треба и када треба и гледају шта се и како догађа.


Напомена:

Овај Билтен се може умножавати и контролисати упоре-ђивањем будућих догађања у Србији и ван Србије, а ње се тичу. Билтен није потписан – они који треба да ово прочитају знаће због чега је непотписан и знаће и све друго о чему се овде говори.

Група «Србих-888» дејствује под мотом:

*Веруј и оздравићеш!
*Веруј и окрепићеш се!
*Веруј и победићеш!
(Ове речи су дате оснивачу Групе у његовом будном стању,
14.5.2004.г. у 02,36 ч. – Дан Св. Пророка Јеремије.)

Група «Србих-888» у целости усваја и практикује садржину Јарбола Светосавља, који је исказан речима српског Светог Саве, 1221.г. на Сабору у Жичи:

«...А ми смо Срби, кажем ти Иринеју, судбином предодређени да будемо Исток на Западу и Запад на Истоку, и да признајемо изнад себе само небески Јерусалим а на Земљи – никога....»


Споменик Незнаном Јунаку на Авали код Београда


Постављено 24.11.2010.г. по одобрењу Групе.»

 

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб

 

Постављено 17.11.2011. г у 12,05 ч. по добијеном одобрењу  Групе «Србих-888».

 

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta