Britanci u panici - glup vic!



Британци у паници због Немачке - глуп виц!


-Они који управљају светом, уплашили се Немачке-

 

 

Веза:   Наслови на овом блогу:

            «Прва жртва Немачког Четвртог Рајха!» и

            «Нишан,Грчка-циљ ЕУ, Пали!»



____________________________________ 


"

BRITANCI U PANICI


NEMAČKA PRAVI SUPERDRŽAVU!

Ostrvljani besni na Angelu Merkel, koja ima plan da napravi novo telo EU koje će upravljati dužnim državama


BRITANCI U PANICI

NEMAČKA PRAVI SUPERDRŽAVU!  

Subota, 19. Novembar, 2011.Autor: Ekipa Kurira

Ostrvljani besni na Angelu Merkel, koja ima plan da napravi novo telo EU koje će upravljati dužnim državama"

 LONDON - Rat Berlina i Londona

Angela Merkel, Nemačka, superdržava,


Др Драгољуб Татомировић

доктор права-графолог профилиста


Ја сам одлучио да овом фотографијом учиним безвредним све тврдње "Екипе Курира" који су испод ових својих тврдњи и оваквог садржаја наслова и поднаслова, поставили ову фотографију, која их у целости демантује: Тужна бака,  Ангела  Меркел,   сузних очију, молећивог изгледа, који као да моли за разумевање, гледа у свог саговорника - британског функционера, који је са смешком, надмоћног, онога од кога зависи ова бака, гледа и одлучује шта да јој каже.... разговору нисам присуствовао, али га је на основу ових видљивих немуштих манифестација, које су за мене и гласне и врло разумљиве, могуће претпоставити и написати. 
Ја то нећу чинити, али сам ове назнаке приче испричане њиховим изгледима унео у овај текст, да би елиминисао страхове које "Екипе Курира" покушава да унесе у Србе, односно да би овим аргументовао текст који је садржина овог наслова.
______________________



"Србски" дневни лист «Курир» - штампа се у Београду - направио је чланак за суботу 19.11.2011.г  у којем наводи да су Британци у паници, јер је намера Немачке да направи «Супер-државу» нешто као Четврти Немачки Рајх!

Имајући у виду да је садашња власт одузела «Курир» од оснивача и власника, због наводне утаје пореза, не треба никако сметати са ума зашто овакво величање Немачке и наводне њене моћи!

И наводног њеног пресудног «Да» да Србија започне са пипавим и неизвесним послом преговора око уласка – можда једног дана - у ЕУ, који у суштини значи одрицање Србије од њене државности! Државност Србије је дуга - на хиљаде година је она постојала под различитим именима и увек су ту србску државност угрожавали различити други окупатори. 
Немачка се као таква идентификовала у последњих 1000 година, а сви памте и сви су видели њен окупаторски и злочиначки карактер у последњих 100 година! 
Оваквим чланцима «Курира» и других штампаних и електронских медија који су под контролом Немачке и других западних држава, заправо се реализују делови специјалног пропагандног рата који су Немци и Италијани у Другом Светском рата довели на једна веома висок ниво ефикасностиод пропаганде је Немачка направила веома моћно оружје!

«Вести су оружје рата чија је намена да добију рат
 а не да пренесу информације!»
(Паул Јосеф Гебелс, Министар пропаганде у
претходном немачком, Трећем Рајху)

Информације које се појављују у целом свету су заправо ратна дејства пропагандом - а ја сада сагледавам Србију - са доста успеха утичу на обарање преосталог србског отпора, борбеност се елиминише на друге начине и ови елементи који нестају, служе србијанским властима да Србијом владају без икаквих отпора. 
Гледајте само како се предаје Косово..... и како се медијски оправдава и покрива...., како се 9. децембар прави даном бити-или не бити, то када бака Ангела треба да помази по глави Бориса Тадића, који такође има физички изглед који не обећава ништа добро ни њему ни нама.
А њихов патрон, Немачка, која је Ђинђића посебно уважавала, по којег је слала државни авион да га одвезе у посету својим менторима, овако се чини много већом силом него што у суштини и јесте! И по први пут се Србија нуди да буде окупирана, до сада се опирала, борила се, ратовала, није признавала окупацију - сада се нуди!! 


Пропагандом, као из времена утемељивача пропаганде као моћног оружја, друга Гебелса, хоће се реће да је узалудан сваки отпор Србије, када је и прави и суштински Владар Света - Велика Британија у паници од Немачке!

На овакав «Куриров» наслов усмерен на плашење Срба, треба одоговрити само са: Ха, ха, ха.... Чујте, Британија у чијим рукама су у нож и погача, она која је власник Америке, које је по немачкој Изјави о безусловној капитулацији и даље, правно, окупатор Немачке као победник у Другом Светском рату, Британија која је власник Аустралије на коју је сада упутила своју војску ради сарадње са аустралијском војском – та упућена војска се зове «Америчка војска», та Британија која је власник грчких банака и која је грчку Популар банку ставила на списак банака које не смеју пропасти.... у паници због намера Анегеле Меркел! Друже Јозефе Гебелсу, твоји наследници ће те недмашити!

У паници Британија од  Немачке која је донела законе по којим је легитмина понуда немачким женама без посла, рад у јавним кућама, која нема новац да пекари која снабдева берлинске болнице плати за преузети хлеб,  па радници пекара добијају уместо плата по 60 Евра као неку социјалну помоћ - хлеб једу, ваљда, бесплатно у пекари! 
И сада се Британија уплашила Немачког вампирења и намере стварања Четвртог Немачког Рајха!

Пазите се браћо Срби! Многи нас плаше - не бојте се! 


Не верујте вестима које пласирају они који би се радо одрекли наше дуге, најдуже од свих европских држава, историје и државности, који би  да стану под кишобран који држи ова тужна бака, под кишобран на смрт и нестајање, осуђене државе - ЕУ како се сада зове Немачка! 
Уздајмо се у се и у своје кљусе, спремајмо се ми и за дочек 2 милиона Немаца када почну силазити у равнице где ће бити посла, у пољопривреди, и где ће се радити за храну - у Србију!

Не плашимо се и не бринимо, збијајмо се око своје родбине, повезујмо се и спасићемо се. 
Имамо ми Помоћника који никада не издаје!

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб

Постављено 19.11.2011.г. у 15,45 ч.


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta