Za čast ne brini - nemaš je!


За част не брини – немаш је!

-Слушај звиждук газде свог-


Многе послове је могуће прекинути по вољи онога који их ради - да, или добије, отказ или се споразумеју о прекиду рада и та ствар је завршена. Међутим, постоје многи, на први поглед и невидљиви послови, или делови извесних послова, у којима се прекид не може остварити на било који уобичајен начин, осим једног, који се почесто и користи.
Припадници тајних организација (секти, обавештајних организација, неких тајанствених организација), сарадници тајних служби, лица ангажована од тајних служби или организација за поједине конкретне операције, не иду у пензију, не добијају отказ, не могу да одбију извршавање задатака, те им је једини спас и тренутак одмора - смрт, ако буде природна то је и награда, јер се она изазове и на друге, брже начине...

Које су то организације?

Све оне код којих се приликом учлањења, пријема у радни однос или прихватања сарадничког односа потпише изјава и положи одређена заклетва. А заклетве су све скоро исте - увек се онај који се заклиње у целости «Душом и телом» предаје организацији која тог тренутка постане његов власник, постане његов газда, када се тaj који је потписао доживотни уговор о сарадњи и верности научи да у мноштву звиждука препознаје звиждук свога газде.

Почесто сам у друштву оних којим је један мобилни телефон мало, мало им и два па неки носе по три. И гледам их: Стално им је одређена пажња усмерена на слушање тих телефона - неке искључују, на звоњаву неких се не обзиру, али постоје они «важни» - службени, или на други начин важни, на чију се звоњаву самоуверени саговорник претвара у онога који је дефинисан тим «службеним» односом, смањује се, мења глас, саглашава се, моли за тренутак....устаје, одмиче се од мене и «у поверењу» само слуша, повремено климајући главом у знак разумевања и сагласности, да би се разговор завршио са «јасно», «у реду», «разумем», «одмах крећем», после чега се прекинути разговор са мном не може наставити, због деконцентрације онога који је рекао «Одмах крећем», јер је он већ кренуо на тај задатак, већ планира, путује, заборавља да му је једна цигарета запаљена па пали другу, хвата се за новчаник да плати ....све се трудећи да буде онај пре позива. Али у томе само неки успевају, већина не успева.
Препознали звиждук газде свог!

И ја им никада то не замерам, ту оданост, јер знам да је то борба за живот, они су модерни гладијатори! Робови својом вољом!

Пас који не слуша бива елиминисан. Сви ови које сам набројао су једна врста пса.

Ја се понекада шалим са оним који воде неке карактеристичне псе, па их питам које им је марке тај пас? 
Одговарају ми помало и љутито, али и да ме поуче: «Па није ово ауто па да има марку, пси се разликују по расама....» и дају ми прегршт других псећих података.  

И ја бих као добар познавалац ове марке, ових паса, могао да упућујем оне које занима о чему се то ради, па кажем:

*Овај пас личи на газду;

*Пристао да буде доживотно на ланцу;

*Помаган док је студирао, запослио се уз помоћ газда, напредовао, улазио у политичке странке, у тајне и полутајне организације, биран на значајне функције, добијао звездице на раме, учињен битним, паметним и неизбежним, промовисан у стручњака, у патриоту, по потреби у националисту - да би кроз нападе на ту особину био маскиран још боље као пас противничке стране, одмерен, увек гледа глобално, није Србин већ се «просрпски» осећа, не слави али на славе иде, или слави и то чини тако нападно да се тиме увек и демаскира, није верник али дозвољава «да нека сила постоји», увек је у тренду онога што се промовише као позитивно и «Еуропски», гледа да има обезбеђење и возача од државе, никада не истиче да му је плата мала, напротив - хоће да се и одрекну плате....и увек спремни да се одазову на звиждук.
А ко не би?
После онаквих заклетви.

Нервоза паса:

Питају ме у последње време за мишљење да ли ће неке државне фирме бити приватизоване, коме, ко ће бити директор, када ће избори, ко ће са ким у коалицију, у коју странку треба уложити а да се то сигурно врати у кратком времену, у ког политичара треба веровати, у које гране привреде треба улагати, када ће пропасти Евро, да ли ће пропасти Швајцарски Франак, шта ће бити са нашим Динаром.... да ли ће бити код нас као у Грчкој, да ли и код нас може да дође до нереда..... хоће да се консултују - ја то све слушам, свим тим питањима поново потврђујем  исправност хипотеза и прогноза које сам износио у ових последњих 12 месеци па их упућујем на читање - негодују: Они немају времена да читају, траже да им препричам, сада само за њих, јер, Боже, па они нису неки обични који отворе мој блог па читају, они су посебни, на крају када то наговарање не иде кажу «па  ми смо пријатељи», нашта, ама увек, кажем да ја пријатеље немам, имам познанике које градирам и рангирам.... не слушају ме, имају они свој проблем, од газде звиждук само што није стигао, или је стигао и они су духом већ тамо, тело им је ту, пуши, пије, плаћа, намешта се удобније.... али је он, тај РОБ, одсутан!

Тај је постао роб у тренутку када је потписао Изјаву о сарадњи, положио заклетву или пристао да понесе униформу идентичну за све ове псе - пристао да због новца буде уцењен!! 
Свестан, или олако држао да се то неће догодити, био у стању смањене урачунљивости због цифара које је чуо као суме које може лако и брзо зарадити! 
Бубњало му у ушима, замишљао набрекли рачун у страној банци или новчаник, пун «Ћуп» како им ја кажем!
Уцењен је роб, роб не живи, он постоји - само слободни живе!

Чији је пас?

*Онога који га је одабрао, гајио, учио да дрво које баци он увек донесе и преда газди у руке, онога који га је прогурао на функцију на којој је газди потребан, онога који је пристао да спава на једно око или отворених очију.

Како данас изгледају ти пси?

*Непрекидно лају
*Нервозни су
*Цвиле
*Подвијају репове
*Реже
*Скачу
*Неконтролисано се крећу
*Плачу
*У грчу су
*Међусобно се боре и кољу......

Како «спавач» спава?

У обавештајним комбинацијама (део основне обуке се  може видети у мом програму за обуку припадника Пословно-обавештајних служби - овде под КРИМСКОЛА под Пословно-обавештајна служба, Програм «Алтеринфо») се на одређено место инсталира пас који ће радити и ћутати све док не чује одрежђен звиждук - тада се тај «спавач», али је исправније «полуспавач», како се назива, у обавези да предузима све што му је унапред сопштено или оно што ће му после звиждука газда саопштити.

Србијом одјекују звиждуци најразличитијих снага и фреквенција - пси се одазивају и могу се препознати по видљивим манифестацијама:

-Части нема, не брине о њој-она је депонована код газде
-Ћутљиви постаје бучан
-Мења делимично или у целости «своју» причу
-Напада оно што је бранио и брани оно што је нападао
-Одлази у «омрзнуте» амбасаде и државе
-Мења химну-звоно на свом мобилном телефону
-Нуди се у коалицију са оним «са којим ни мртав» не би
-Показује нервозу и нестрпљивост
-Тражи убрзавање доношења штетних одлука по државу
-Проглашава које какве датуме «пресудним»
-Објашњава геополитичка гибања
-Ативира се у страначким активностима
-Самохрабри се да се њему ншта рђаво не може догодити
-Чини све оно што сви ми то лако распознајемо и чему се више уопште не чудимо

Срби би да обесе:

Понекада у друштву неких Срба излете констатације да би све требало обесити или уза зид, и сл.
Увек сам се томе противио и износио свој предлог да се за једно 1000 људи направи одговарајући затвор у Падинској Скели код Београда, да се нико не обеси и не стреља, већ да сви раде на пољопривредном имању, да се организују ђачке екскурзије и да им с омогућу да виде наше псе - усрећитеље, поуке ради, да када они порасту не иду таквим путем који води у Падинску Скелу!

Када спласну, сагласе се са мном, али кажу да сам мек, фини, спор, стар.... да немам петљу. Да бих ја истраге, суђења и тако то.

Ја не гледам ТВ па ми је супруга рекла да је чула да је у Падинском затворском комплексу учињено оно што сам ја мислио да би било добро - направљен нов затвор, модеран, близу Београда, добре саобраћајне везе, близу избори, па ваљда такав објекат неће дуго чекати да буде попуњен...

Преварили преваранте:

Ко?
Наши, они који су били на челу Србије, примали на име донација много пара - паре нестале, преварили преваранте! И биће кажњени!

Има их пуно којим је везана судбина за новац, за донаторски, државни, привредни, рекеташки, колико знам све је задокументовано и када се одређен звиждук овде буде чуо, прорадиће онај затвор, нови затвор, у Падинској Скели!

И биће у њему србијански робови који ће се тек ту осећати слободно!

Робовима на садашњим функцијама, у странкама, у полицијама, у судовима, у општинама, затвор ће бити као Рај! Слобода!
Само се чује: Петровићу, Јовановићу, Марковићу...... или број 001, 002, 004 и тако редом - само ће то морати да памте и слушају! 

Ево данас је Дан Команданта Небеске Војске - дан Светог  Арханђела Михајла - молимо Га да део своје војске упути и овде, код нас грешних, који бирамо не мислећи, који гледамо не видећи, који слушамо не чујући - који смо, ипак, изабрали ове који ослушкују звиждук својих газда - да нам помогне да их живе и здраве транспортујемо у Падинску Скелу! Команданте, помози!

Бог са нама – Пристани Боже!
Слава Команданту Небеске Војске!

Драгољуб

Постављено 21.11.2011.г. у 13,15 ч.                                                

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta