Opet ubiti Boga!



Опет убити Бога!

-Батргања (Ј)Европе-


Веза:  Наслов на Златном Билтену
            «Прст на чело – време је!» и
             «Истина не трпи затвор-она хоће на видело!»

(Пишем ово на трогодишњицу «разваљивања» Споменика Незнаном јунаку на Авали- на овом блогу је то описано под Група «Србих-888» у наслову «Шиптари као оружје Немачке и Америке» – погледајте шта им се све издогађало, а тек ће!)


*Ево, сетили се!
*Ко?
*Французи - старо име Галилејци-Гали, на чијем је челу   мађарски Јеврејин, Саркози!
*Шта су се сетили?
*Па да опет убију Бога и обезбеде себи живот у наредних 2000 година.


Сетила се (Ј)Европа да је за њихову пропаст и срамоту крива Истина! Сада покушавају да убију ту Истину, како би се, када се Истина убије, њихова срамота и пропаст прикривале и даље.
Истина не трпи затвор и таму - она хоће на видело! Истина је сам Бог!

Сетили се Французи, а остали (Ј)Европљани је потајно подржавају, да би се оспоравањем налаза, у свету познатих агенција за финансијски бонитет банака, компанија и држава лопта могла пребацити у поље доказивања кривице/невиности тих агенција на судовима, на које би их ставили Французи - пажња би се тиме преусмерила на њихову грешку.....посејала би се сумња и у само постојање њихове пропасти и срамоте, јер су лагали сво ово време, а и сада покушавају да Истину убију лажима - све исто као и пре 2000 година, када су лажно оптужили Исуса Христа и потом Га на изнуђеном суђењу убили, пристајући при том на заклетву «да крв Његова на нас и нашу децу!» (што значи ако невиног осудимо).

И цело ово време од 2000 година борили се да сакрију ту велику лаж, због које су осуђени на исту казну на коју су осудили Христа – пуштени да новац уздигну на престо са којег су скинули Бога, онда им се такав престо заљуљао, пада, то је очигледно, али га они покушавају одржати подупирањем које не даје резултате и сада:

Тражен и нађен кривац за кризу валуте (Ј)Евро! Криви они коју су открили да је је (Ј)Европа угледајући се на Америку штампала лажан новац, новац који није имао никаквог покрића у било чему конкретном и опипљивом - тражено је да им се и у Америци и у (Ј)Европи верује на њихову часну реч!

И ишло је то дуго - скоро 60 година је Америка подизала порушену (Ј)Европу, учећи је како да прави лажан новац, како да лажан новац даје на камату, како да уништи онога који је узео кредит у лажном новцу како он тај кредит не би могао ватити, када  би се уместо лажног новца који му је дат узела његова кућа, река, планина, шума, острво, држава..... И била (Ј)Европа добар ученик - штампала (Ј)Евро у више штампарија чиме је онемогућена одговарајућа контрола, односно опасност да само једна држава буде окривљена за прекобројне новчанице, односно да за овакво штампање одговара парадржава названа Европском Унијом - а одговарајућим договорима омогућено пуштање неограничених количина новца у оптицај!

И пустили огромне количине и те количине су им и дошле главе - било је кредита и за шаку и за капу, без ваљаних гаранција, без провере бонитета зајмопримца - журило се: Давао се новац без провера, на брзину, као у капијама  када су се у Србији девизе куповале на улици, уговарала се велика камата а власник лажног новца се отарашавао опасне робе и у замену имао гаранције оверене печатима држава које су се понадале да са неба падају печене шеве, са неба (Ј)Европе!

И сада они који су као и сваки преварант заменили шарене папире за државне гаранције оверене државним печатима, машу тим гаранцијама и дају упутства тим земљама како да се раздуже за лажан новац које су примиле!

Умешале се одговарајуће агенције које се баве сагледавањем ове преваре – давања шарених папира за конкретне вредности створене стварним људским радом, и уочиле да се ствар отела било којој контроли.

Оне су све ово са Америком и Европом провериле и кроз експеримент «Милошевић-Србија» мерећи  колико једна таква држава може да издржи под хиперинфлацијом изазваном падањем вредности динара која се изазива једноставно - штампањем нових новчаница, колико буде требало!
У Србији је то почело у априлу 1990.г. када је «експерт» Милошевић послао 3.500 полицајаца на Косово и још толико других државних чиновника, којима су плате и дневнице довожене транспортним хеликоптером.... 1992.г. хиперинфлација је била на видику, 1993. је била у пуном замаху и непроглашеним банкротом, «Експерт» ју је зауставио и елиминисао!

Просто, као прави Експерт! 
На «Комитету» је донета одлука да од сутра - а био је то 1.1.1994.г. тадашња 1ДМ (Немачка Марка) по вредности буде изједначена са 1 Нови Динар(!) - (Курс 1:1, а све само одлука Комитета!) - који је исковао Милошевић са својим Комитетом - све са стране гледао и о свему обавештавао тадашњи портпарол СПС Ивица Дачић - то је онај који је сада портпарол полиције, онај који о сваком послу полиције, било где у Србији, прича преко телевизије.

Банкртотирала Србија 31.12.1993. у поноћ а придигла се «снажнија и јача», са конвертибилним динаром, исте ноћи у поноћ тог 1.1.1994.!

Наравно, и тада је «Експерт» Милошевић указивао на узроке хиперинфлације - није баш објашњавао своју улогу нити где су државне девизне резерве - али се тадашњи Гувернер НБС уверавао у «квалитет» динара тако што је виђан на «Каленића пијаци» у Београду где проверава шта се све може купити за динар!

(Ј)Европљани су на Милошевићовом путу, што се тиче судбине «Ј)Евра, али и на оном делу који је после тога уследио - рат и распад  државе која је постојала до тада и онога што се догађало после тога!

И Милошевић се правио да се Хрватска, Словенија, Босна и Македонија нису одвојиле - још је говорио о «побуни» и о СФРЈ, потом ју је мало дефинисао друкчије па преостале  саставне делове те распукле СФРЈ, Србију и Црну Гору назвао СРЈ,
Јер је он своју Црну Гору са све територијама које је Црној Гори поклонио Краљ Петар Карађорђевић, црногорски зет, «да не буду тако мали» однео при раздвајању - овде нам је само оставио Црногорце који су се о јаду забавили како добити дупло држављанство, односно како овде бити и даље на власти!

Тај пут у целости ће прећи садашња ЕУ.

И ЕУ се, као и «Експерт» Милошевић, прави да не види јаму у коју улази, па им криве агенције!

Убијањем Истине, убијањем Бога, ништа се не сакрива – мало се одлаже, али, пажљивијем (п)осматрачу, макар он био и Србин, не може промаћи да се Србија полако изједначава са ЕУ и то тако што ЕУ убрзано иде на ниво Србије!

Не мора Србија у ЕУ - ЕУ мора у Србију!

И пажња:
Опет нам они који су нас наговаралиу да пожуримо у праву правцату пропаст – ЕУ, причају како нам другог пута и спаса нема!

Опет би, браћо Срби, требало погледати овдашњи наслов «Изборни Слогани!» јер га они чине актуелним, мада сам ја нашег Цара Бориса већ обавестио да ће тешко тих његових избора бити.

*Јутрос сам дознао лепу вест и делим је са свима вама:
Земља у Мачви скочила ценом са 5.000 Е/Хектар на 6.000 Е/Хектар!
И земљорадници не мисле да је продавац направио добар посао, већ купац, наш који се пакује да се врати из Немачке!

То је цена у селу где је има доста, у другим селима је већ 10.000 Е/Хектар али се ни по тој цени не продаје!

Хвала Богу-прогледавају Срби!

А за ЕУ – па доста им је и трајало! Превара се увек открије!
Убити птицу - Ругалицу, убити агенције за бонитет - ништа се не мења-цар је го!
Смрт Птице - Ругалице голог Цара не облачи!

Ни наша садашња ни блиско - будућа збиља се не поправља тиме што је не гледамо, што се од ње скривамо – Истина је то! И од Ње не бежимо.

Будимо спремни за оно што нам је сада чак и наш Цар Борис најавио – каже он то ће бити тек у 2012! Има дотле чак 45 дана!

Послушајте бар неке од савета које сам вам давао – посетите бар родбину у селу да погледате где би сте се могли сместити, а за незапослене и неудате девојке и жене  у Србији, баш, неће бити кризе – путујте  у вароши и села и будите газдарице и праве госпође! На свом! Наравно, која хоће!

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб


Постављено 16.11.2011.г. у 15,45 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta