Udarac posle gonga!


Ударац после гонга!

-Осуђени би да и даље пресуђују!-

Да било који боксер зада ударац противнику после звука гонга, бива дисквалификован без обзира шта он, или и неки други, мисле о њему.
Судија у рингу је апсолутини ауторитет - када опомиње, указује, кажњава, прекида борбу, проглашава победника.... то су људи прихватили и то функционише у целом свету.
Људи, заведени лажним моралом, лажним  обичајима и лажни вредностима, почесто избегавају да Творцу свега на Небу и на Земљи, признају ауторитет бар као неком боксерском судији у боксерском рингу, те Његове Одлуке критички сагледавају, налазе Им мане, они би то друкчије, у неко друго време, на неком другом месту, они би свакако да покажу да Он за њих није оно што јесте, да они могу мимо њега.
Гонг се огласио својим звуком, означио крај  последње рунде на дан 17.2.2008.г. када су Беси, на челима Америке, ЕУ држава и многих и различитих организација које су основане да би им служили, отели Косово и Метохију од Србије, прогласивши тај део србске територије «државом», те сада Србију терају да због тога буде срећна, да са својим  делом успостави дипломатске и сваке друге добросуседске односе..... али, та рунда је завршена 17.2.2008.г. и сви ударци упућени после тога су разлог за прекид меча, за дисквалификацију онога који је задао ударац после гонга. Дисквалификација је орочена на рок од 3,5 године и биће обнародована најкасније до 16.9.2011.г. – више нема ни три пуна месеца до тог тренутка!
Беси/Пали Анђели, не поштују Ауторитет Онога који је једини Креатор у целој Васиони - ударају после гонга, доносе своје резолуције, своје одлуке, нападају мирне државе и народе, убијају, пљачкају, пресуђују, закључују, одмеравају, сврставају народе и државе у ниже или више категорије, штампају лажни новац који дају на зајам државама од којих као гаранцију узимају територије држава, њихове националне вредности - пљачкају уз помоћ "шареног папира" који још мирише на штампарску боју, шаљу Беси своје изасланике  по целом свету да прете, поучавају, објашњавају....., провредниле се тајне, полутајне и јавне организације које су Беси основали, реорганизује се масонска организација, јер, како кажу, »поново се мешају карте», праве се планови да стари мајстори - кројачи судбина народа и живота на Земљи, који су до сада све лоше скројили, поново кроје, али по старим шаблонима, и свакако по њиховим шаблонима - Беси су дали глобални изглед тога што масони, и остали из организација основаних од Бесија, треба да искроје.
У оквиру тих кројења и прекрајања је опет, по ко зна који пут, и Србија.... и њој су дати нацрти како би било добро да изгледа, али добро по кројаче и оне који су кројачима дали глобалне шаблоне, да изгледа тако како би се верне слуге Бесије наградиле, све исто као за време Хитлера, за време Отоманске Империје, Аустроугарске и како је било од времена Римског Царства, када су Срби отерани са својих поседа - из садашње Европе, Индије, Азије и северних делова Африке.
И масони у  Србији су у реорганизацији и «самопречишћавању», ради ефикаснијег рада на прекрајању Србије, нове снаге са менталитетом оних који су избачени из редова масона, спремне су да изврше сваку наредбу. 
У Србији се води борба за примат масонских ложа под јурисдикцијом Енглеске масонске Ложе, Немачке ложе и Француске ложе која се уз помоћ Јевреја дала у невиђено ширење - Јевреји Француску, иначе, и називају и сматрају, и она то и јесте, - Западном  Јудејом!

Борба се и даље води иако је гонг означио њен крај - меч су наставили противници Бога после Његовог гонга који је означио крај борбе - Његов Гонг је означио и крај Његовог стрпљења у чекању да се Беси предају, односно да људи који су на челима држава које ратују са Богом, које Му се ругају, поврате у своја тела Душу коју им је Бог наменио, уместо што су добровољно у своја тела примили Пале Анђеле-Бесије, па је ово време време завршних припрема за изрицање дефинитивних казни и дисквалификација. 
Сав труд масона и свих других организација је узалудан - Грађевина од магле, коју су изградили Пали Анђели, пада по основу благог поветарца који је изазвао Бог, допустивши да најгори део посла за Њега обаве сами Беси - Он ће ову Грађевину од магле срушити преко банкрота Грчке, преко државе која је пре неколико година законима дозволила да се поред Православне хришћанске вере слободно упражњавају, као равноправни облик исказивања сопствене вере, и сви пагански обичаји и ритуали, чиме је Грчка на јасан начин обавестила Бога да жели да изађе испод Његовог кишобрана, а како Он никога не позива посебно, и никога не приморава да буде под тим Његовим кишобраном, Грчкој је дозвољено да се стави под кишобран противника Бога, оних који ударају после гонга,  па ће тај искорак Грчке  изазвати банкрот Грчке, банкрот Европске Уније, а све ће се запечатити банкротом Америке!

Остале велике земље на чијим челима су људи који су се добровољно предали Палим Анђелима, Кина и Русија, пашће одмах после тога, због чврстих економских веза које су Беси изградили како би међусобно усклађеним делима држали цео свет под својом контролом, па ће то истовремено значити и саопштавање Одлуке Бога поводом њиховог покушаја борбе после Гонга.

Пратимо, сви заједно, догађања, закључујмо и сврставајмо се на страну која нам је прихватљивија. Нико никоме не брани да се сврста на страну оних који су кажњени и дисквалификовани, јер поред Бога, у целој Васиони, само човек има право на слободно одлучивање!

А ви, Срби, који се учлањујете у масонске и друге сличне организације, ради тренутних користи и лажних изгледа за добро у будућности, прочитајте Протоколе  сионских мудраца, Протокол 9 и 10 али и друге - ја гледам, поново, један примерак из 1934.г. који је штампао Патриотикус – Србија. Прочитајте, па се опредељујте.

Др Драгољуб Татомировић
Доктор права – криминолог и теозоф


Постављено 19.6.2011.г.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta