Besi tresu Srbiju!



Беси тресу Србију!

-Резултати гостопримства Бориса Тадића НАТО пакту-

Веза: Наслов на овом блогу – «Било је неминовно!»


И догоди се! Оствари се жеља Организације под контролом Бесија-Палих Анђела или Демона, НАТО-а, да 11 година после извршеног злочина, када је та организација у самртном ропцу, да је Борис Тадић, владар Србије, угости са циљем видања њених смртних рана, тако што ће се боравком на месту извршења злочина напити енергија са тог места и бар на кратко продужити свој живот.

Бог своје планове, награде или казне, увек реализује на, људима, недокучив начин - да користо своје непријатеље за своје планове, није реткост, напротив!
Бог је учинио све што је било потребно за просејавање Срба - Решето је било састанак НАТО-а  у Београду, како би рекао начелник садашње србске војске, онај безлични официр коме нико не може да упамти лик или име и презиме, било је то саветовање о некој стратегији НАТО-а, па у Србији, која није њен члан, али јесте најупечатљивија жртва!

Решето се мора трести, машински или ручно, да би раздвајало оно што не треба да буде заједно.

Раздвојило «Беси  Решето», Србе - Истрачао се Драган Шутановац, дивећи се догађају који је протресао Србију, огласио се главни домаћин Борис Тадић, који мудрује око стварања Велике Албаније, рекавши да је то политичка реалност против које он нема ништа против, исто као и његови пријатељи Немци, код којих често гостује, све као да се дели или поклања њива коју му је тата Љуба оставио у наследство(!), уместо да парира захтевом за повратак Косова и Метохије и прикључење Србији свих других србских земаља! Била је то јединствена прилика: Да на скупу отмичара и злочинаца испостави захтев за враћање у пређашње стање! Али, он то не може - Борис је њихов у свему, чак и у здравственом и физичком смислу, умудрио се Слобин «Мали од Палубе» те од Шутановца прима честитке за «професионално» обезбеђење скупа представника злочиначке организације у Београду, али: Бог чини чуда на начин нама недокучив!

Вратио се Мирослав Гавриловић, црквено Иринеј, на стазу са које није никада ни требао силазити! Стао Иринеј наспрам Шутановца, иза којег је Тадић и онај безлични официр, иза којих је «проевропска» влада Србије, то је ова која овако успешно и лепо влада Србијом, и много других појединаца и организација - стаде Иринеј на страну Срба и Србије и заслужи продужетак свог овоземаљског живота који је био на самом крају, да би се видело како ће га докрајчити, хоће ли истрајати на овом путу покајања, или ће се опет окренути пријатељовању са Борисом Тадићем, Римокатоличком црквом, хоће ли му све цркве бити исте, или ће као добар пастир пасти своје стадо онако како је Богу мило!

Пази се Мирославе, и ти сада имаш прилику да постанеш Србски Патријарх! Не потроши ту могућност улудо!
И не бој се Мирославе, Бог је на страни Правде и Праведности, а ми, Срби, смо нападнути од Бесија из иностранства и оних одавде, који се пишу као Срби!
Не бој се никога до Бога!

Решето ради: Иринеј се сврстао међу Србе, има најбројнију војску, Шутановац себе декласирао и из кругова за које је мислио да им припада, Тадић - па шта да чини тај, сада, када је годинама радио погрешно - намерно, не ненамерно, када и сам увиђа да је Србски брод довео на пешчани спруд на који га је насукао?!

Шта ће се сада догађати?

Борис Тадић хоће и даље да буде капетан насуканог Србског брода, посада га више не слуша и не сматра га  способним капетаном, неки би да насукани брод продају у виђеном стању по цени коју одреди купац - да се Србија одмах прикључи умирућој злочиначкој организацији Бесија, Шутановац би да буде и даље Први официр на Србском броду, Слобин «Мали од Палубе» би да буде на раскршћу што дуже да би у датом тренутку скренуо у добру улицу - али, нема он много времена, Тадић ће га ускоро натерати да ради за њега, за капетана насуканог брода, тако што ће морати да похапси неке од Гусара, Тадићевих пријатеља, који су гусарили, давали Борисовој власти, али како обично бива, недовољно, али би сада да са тим  прекину док би Борисова власт да они проценат давања увећају по могућности да све иде њима - Гусари све знају, одузму ли им било шта почеће да причају, крене ли прича биће то грудва претворена у лавину која ће прегазити многе, јер се неће моћи зауставити - «Мали од Палубе» ће бити немоћан, почеће и он  да хвали ту лавину, али ће она закачити и оне који су му блиски и у крајњем: Све ће их та лавина затрпати! И самог Слобиног «Малог од Палубе», са све специјалним  саветницима, мајсторима грађевинске струке!»

Срби ће, научени на трпеж и крпеж, мудро и мирно ово решетање одгледати у својству посматрача иако ће их разни Беси «спасиоци», позивати под свој барјак! И тако и треба - не мешати се, ово је њихов демонски унутрашњи бој, по Вољи Божијој!

Данас је 16.6.2011.г. а за три месеца, 16.9.2011.г. расплет у свету и Србији ће бити свима видљив!

Станимо под барјак Онога који нам је верни помоћник, који никада не издаје, само да Га искрено замолимо за помоћ, и да никада не пређемо на страну Бесија! Нека нам Мирослав Гавриловић, црквено Иринеј, сада на путу да постане прави Патријарх Срба, буде узор, сада у овом почетном тренутку решетања!

Др Драгољуб Татомировић
Доктор права – криминолог и теозоф

Постављено 16.6.2011.г. 

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta