Bankroti se već čuju!


Банкроти се већ чују!

-Србија кажњена са две милијарде 
 евра датих на штедњу-

В е з а: Чланак на овом блогу "Нишан Грчка, циљ ЕУ-Пали!"


Хвала Богу! И Срби почели да гледају отворених очију-поред оних који се и даље гурају да иду да јефтино летују у Грчкој и Египту, постоји многобројнија категорија трезних и трезвених - на овом Блогу најчитанија тема је «Размрсити не можеш, сећи не смеш!», јасно објашњење и упозорење са предлогом шта би Србски Цар требао да чини и шта га чека ако ништа не буде чинио!
Догађања око Општег Банкрота су већ видљива, ти догађају се шуњају око држава и народа, као олињали вук око тора у хладној и дугој зими - гладан је такав вук, али више нема снаге да савлада препреке до тора, нити да избегне псе - чуваре! Из далека посматра, тужно завија, сви га чују, плаше га се јер је вук-вук!

Јуче ме је више мојих познаника, када сам им се јавио, звало «на чај» како би рекли они који желе да размене мишљење са мном – сви имају информације и питања... па сам, као што то практикују мафијаши и новобизнисмени, којим се не сме рећи да су мафијаши, свима обећао контакт само у једном мом слободном дану, наравно што је неизводљиво, али ћу направити неку селекцију и неке од контаката реализовати.
Сви су ме питали «А шта се догађа када једна земља банкротира?», указујући на Грчку а плашећи се за Србију.
Укратко сам  им објашњавао и умиривао их, али овом приликом ћу то поставити на овај Блог кроз овај наслов, без да словим како је  то једино тачно, сигурно то неко уме боље да објасни, него се устручава, да не погреши, а будући да су наши «мега» стручњаци «непогрешиви» они прво сачекају догађај па га потом натенане анализирају, ипак се опредељујем да наслов поставим!

Имао сам прилику да девет година у својству правног саветника пратим рад Дафине Милановић од почетка 2000. до краја њеног живота 4.9.2008.г. - била је то својеврсна студијска специјализација у којој сам научио много више него на факултету који сам завршио - а он се бавио стварањем стручњака за разјашњавање свих видова тешких кривичних дела, много пута сам разговарао  и са, недавно преминулим, Бошком Радоњићем, нашим човеком који је извесне послове специјализовао у Америци и земљама у којима је Америка инсталирала своје људе за руководиоце тих земаља - рушење држава, њихов банкрот, грађански ратови, само су методи који су омогућавали резултат.

Контактирао сам и са добрим познаваоцима прилика у Русији, после пада Совјетског Савеза - слушао њихове предлоге, анализирао њихове идеје, указивао им на грешке, позивао да ка Србији наступе поштено и не преко оних који се сада у Србији не смеју назвати мафијашима, а они им  били запали за око и залепили се за срце...

Говоримо о Грчкој, гледамо Србију

Грчка не може пропасти! То значи да она не може ни банкротирати! Грчка није држава, она је део територије Европске Уније под контролом Немачке - Грчка нема своју Централну Банку, она има регулаторне органе који воде рачуна о реализацији наредби (интереса) које пласира Немачка, посредством Централне банке ЕУ!

То је опште позната, и логички објашњива, околност о којој наши «мега економисти» не воде рачуна када објашњавају, јер су они недовољно образовани да сагледају укупну ситуацију, са знањем стеченом на комунистичком Економском факултету у Београду! Они не познају оно што се могло дознати од Дафине Милановић, од Бошка Радоњића и од Владислава Путина и његових сарадника - Срба!
Због тога ће они и даље  троше време које Србија више  нема, да нас завлаче, слуђују и себе почесто предложе за спасиоца! Они су спасиоци на базену за купање, а не знају да пливају!
Ово о чему ћу ја говорити врло добро знају они који су испројектовали овакву Европску Унију, која је ни риба ни девојка, ни држава, ни покрајина у савезу држава - они су (пројектанти ЕУ - нису из Европе) створили државу без контролних механизама трошења новца, а банкротира кућа, предузеће, држава..... само када нестане пара.
Док има пара сви су паметни и сви «анализирају» и док воз иде пут се прелази, и иде се ка циљу.

Испројектовани циљ за ЕУ је њена пропаст!

Да, добро сте прочитали - нисам погрешно написао. Разлог: Немачка се отргла контроли, постала економски џин и било је питање дана када ће економски џин тражити да више не буде политичко-безбедносни патуљак, када ће тражити место у Савету Безбедности УН!
Догодило се да земља која је 1944. г. потписала безусловну капитулацију са Силама Победницама у Другом Свестском рату, са којим до данашњег дана није склопила Мировни Споразум - која је (Немачка) правно и даље под окупацијом, затражи равноправност са онима који су је победили!
То је био аларм који је јавио да је време да се она приземи - па  је то и учињено, прво рушењем Берлинског зида, ширењем ЕУ до бесмисла, који је био веома смислен и у функцији њеног пропадања, затим исељењем дела америчке и руске војске из Немачке, што је, рата гладним Немцима, био јасан сигнал да су они већ постали светска сила - потом су увучени у Босну, на Косово, Ирак, Авганистан, Либију, и на сва места где су се појављивале Велике Силе, са којим  није потписала Мировни споразуме. Направљена је огромна имитација државе - ЕУ, било је славља, бубњева војних парада и војне музике, све да се заглуше Немци, да им се разум помути и не виде шта им се све догађа, а догађало им се да им «њихова Косова» - земље са руба Европе, које су постале саставни део Немачке, која се назвала ЕУ, и остварила сан њиховог идола Адолфа Хитлера, задужују код другова Американаца и Енглеза правећи аутопутеве и хотеле за другове Немце, који су још пре 40 година започели поседање Грчке, као туристи!
Свидела им се топла Грчка, почели бездушни Немци да се везују за ту топлу земљу у којој су били гледани као виша бића, са набреклим новчаницима..... и нису баш строго контролисали шта раде Грци!
А Грци, као и сви њихови крвни сродници, Арапи и Африканци, знају како се то ради, а да се не примети, задужили се на конто државе, не на конто државе Грчке, она у економском смислу и не постоји, већ на конто државе на коју су пренели свој суверенитет и фактички постали део те државе - пренели наши пријатељи Грци све своје дугове и промашаје на Еу, односно на Немачку!

И сада се прети Грчкој некаквим банкротом! То није могуће.
Како би у Србији могао да банкротира један Округ? Никако, ту је држава Србија, она суспендује власт у том Округу, постави принудне управнике, намири дугове ка страним повериоцима, отпише своја потраживања ка том округу, па све испочетка.

На исти начин би морала, када не би било Општег Банкрота, који је давно  испројектован, да поступи и ЕУ којој је Грчка пандам једном србском округу! И то знају Немци. Врпоље се, жао им пара, научили да пљачкају, ратују, отимају, протерују строседеоце и поседају њихова имања и куће... али дошло време да се бубњеви утишају, док се на бубњање у глави Немаца ово не односи, она (Немачка) хоће да пукне од комбинација и туге за пропуштеном шансом - а не треба, шанса није ни постојала, пројектанти ЕУ нису оставили шансу ЕУ/Немачкој да преживи као држава, она ће као доказани неспособни управљач територијом коју су јој Силе Победнице у Другом  Светском рату оставиле на управљање, поново бити поседнута од оних који су се привремено из ње повукли!
Сада је то свима видљиво: Енглеска повлачи свој новац из Европе, она никада није ни прихватала Евро као валуту, а да су Немци били бар мало паметни, био би им то сигнал за опрез, могли су да стану! Али, Немци, народ без душе и стида, није могао више да чека - хтео је да постане народ Велике Немачке која се простирала од Северног до Средоземног мора, од Атлантика  до Русије, са тежњом да то буде до Урала, када се и сама Русија појављивала као сметња.
Умислио роб да је господар - а то се не прашта!

Значи: Грчка не може да банкротира, она може своју Централу (ЕУ) да обавести да има «извесних платежних проблема» и то је за њу крај правне активности. Централа је дужна да изнађе решење да би она опстала у њеном саставу, или да покуша да изнађе начин за изравнавање рачуна  дуговања - потраживања, како би Грчку искључила из ЕУ, што је немогуће, јер нема чистих рачуна, све се догађало у оквиру исте државе, то је као када би отац са децом правио рачуне и утврђивао ко коме колико дугује - а у породици нико никоме ништа не дугује, иако су неки доносили више пара а неки више трошили - па породица смо, зар не?!

Немачка тера Грчку у банкрот кроз пристанак Грка на велику беду унапред и на неодређено време, терају Грчку да сама себе прода, да се Грци склоне из своје државе и предају је Немачкој за само 400 милијарди шареног папира који се зове Евро - да се Грци врате у Етиопију и Египат, не мислећи да би се по том принципу и Дојчери који се сада зову Германима или Немцима, као омање персијско племе требали вратити у Ирак и Иран. Они би да, по арапским обичајима, сада купе 10 милиона Грка за 400 милијарди евра, да их потом протерају, униште, асимилују или учине својом послугом.....
Или да неко други исправља грешку коју су сами Немци направили, стварајући бесмислену државу по основу ратно - пљачкашког порива и манијакалне особине величине немачког народа, који је створио државу на, од Срба, отетим територијама.

Где је ту опасност по Србију?

«Брате, држава се не сме рушити, знаш ли ти како је тешко створити државу, са институцијама које функционишу и које народ признаје, никако не рушити, оправљати, зидати, дозиђивати, подупирати, мењати делове, али увек имаш државу. Ја знам, ја сам учествовао у рушењу неких латиноамричких држава.... ух, како је то после било тешко, преко много крви смо морали да враћамо оно што је већ постојалао...»(Бошко Радоњић)

Срби(ја)  ће платити луди немачки наум
 ширења до Средоземног мора, са најмање две 
милијарде евра које су Срби положили
на штедњу у грчке банке у Србији!

То је неминовно и све приче да се то неће догодити само су  приче!
Па ко је још добио повраћај позајмице од онога који је своју имовину пропио и прокоцкао? 
Нико. 
Па шта је ово сада, него суочавање са околношћу да су Срби поверили своју уштеђевину ономе који воли да ужива - да прави лепе путеве, лепе хотеле, да мало ради, да има 13 – 14 плата годишње, да живи од туризма, да буде фактор у НАТО-у на тзв. «Јужном крилу», да буде онај који би да, иако 1000 км јужније од Србије, ту Србију уведе у ЕУ, као слепца и просјака, на споредни улаз за послугу, јер је и сама на тај улаз улазила у ту и такву ЕУ!

Значи, плаћамо распојасаним и шкртим  Грцима за нашу глупост!

Србија је преживела неколико необјављених банкрота од 1944.г до сада,  и преживела је!

Мој брат, Богољуб, земљорадник из Мачве, на питање «Како ова Светска криза утиче на тебе?» даје одговор: «Која криза, па ми овако живимо одувек, она или није стигла до нас, или никада није ни одлазила - ми се довијамо, цене иду доле-горе, некада мало боље, некада горе, али добро је, живи смо...»

Ето, ово је одговор примењив на целу Србију!
Ми смо тренирани да ово што ће нас, као окрајак градоносног облака, поткачити,  преживимо!

Јуче сам мом познанику, бизнисмену у застоју у пословима, када ми је рекао «да је све мртво у послу, да се трпи», рекао «да је Србе и Србију трпеж и крпеж и сачувао» - невољно се сложио, чекајући информацију о једној «моћној комбинацији», која би требала да га врати у некадашње бизнис воде.
Кажем му,  да чека воз који је отишао, други, такав, за њега више неће доћи!

Немачки незапослени грађани не желе да раде код сељака у Немачкој за 8,5 Евра/сат, ах,  како ће им  тешко бити када у Србији буду радили за храну!

То ће се догодити! Банкрот Грчке, ЕУ, Америке, Русије, Кине и осталих из ланца у који су се добровољно увезали, на Србију ће се одразити поновним радом за: надница/храна! Ја се сећам тог времена - поновило се за време «банкарског експерта» С. Милошевића, и сада за време ових ДОС експерата са саветницима старим 25 година!

Потом ће се у Србији успоставити праведнији вредносни односи роба-рад-новац.

Срби неће рушити своју државу, тако да Бошко Радоњић не мора са оног света о томе бринути - знају Срби како је тешко направити шупу, а некмоли државу. Биће покушаја освајања општина, срезова, округа, па и покушаја освајања државних институција, по ДОС моделу 2000.г, али то неће имати никаквог ефекта, та воћка се неће примити - пењасмо се више пута  уз партизанска ужад - слаба су, опасна, покидају се па се погине!

Немачка, овако уређена, заснована на малој памети људи, без позивања на Правду, на поштење, на Бога, морала је да пропадне - ја је  гледам као већ пропалу државу. То је држава која је законом прописала да је рад у јавној кући уобичајен посао, то је држава која инжењере позива да раде код сељака, то је држава у самртном економском ропцу. Немачка је држава у којој је радник на монтажној траци у «Мерцедесу» имао 24 Евра/сат те су њихови производи са адекватном  ценом, како би се таква сатница могла платити, и они су то сматрали нормалним!
У другим државама које су окупирале преко уласка тих држава у тзв. државу ЕУ, сатница је 1 Евро/сат и то им никако није сметало!

Е сада се то нивелише, кроз банкрот делова припојених држава због Немцима потребних територија - сада Немци постају као Румуни и Бугари, сада ће и неколико милиона Грка показати како се  може радити и за 1 евро/сат. 
То је Немцима, надувеним од поноса, величине, стандарда, шило које ће их пробушити како би спласнули!

Право рушење лажног Раја!

По други пут за само 60 година, од Адолфа до Ангеле, Немци, уз помоћ Ватикана и сада и њиховог Римског Папе, Рацингера, Србина по пореклу, који не воли Србе, хтели да направе Нови Светски Поредак, Нови Вавилон, и Бог га одувава благим поветарцем, који дува са југа, од Грчке! 
Из рушевина ће изнићи Нови Свет, организован на праведан начин - јер смака света никада неће бити, Бог не убија своју децу и не руши своја дела, Он руши оно што направе Његови противници - Србија ће бити пожељна дестинација за све.
А ти Србски Царе, ти око којег је Змијско Клупко, види шта си ти у том Клупку, па или се извлачи и уништи га или умри са њим! 

Ми, обични Срби, са тим немамо никакве везе и нећемо се у та ваша, ђаволска посла, око новца, мешати - јер шта ће вам сада тај, ускоро, неважећи папир? 
Ускоро ћете само и слушати Ђаволов кикот - смејаће се вама који сте му због новца продали душу.... продали сте туђе, Божије, продали сте душу која је Божија и дата вам је само ради сагледавања шта ће тако осамостаљена душа радити - а ви, ви сте се грабили за шарен папир! 

Ако, тако вам и треба, и не долазите ви, који ме познајете, код мене по савет и одговор на питање "у коју валуту да пребацим Евре" - пребацујте у шта хоћете, исто вам се хвата!

Бог са нама-Пристани Боже!


Др Драгољуб Татомировић
Доктор права – криминолог и теозоф

Постављено 21.6.2011.г.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta