Lečenje semenom lana


Уводна реч поводом лечења семеном лана:

Почетком маја 2011.г. др Мирјана Стојановић, доктор биотехничких наука, доставила ми је изводе из научних истраживања из Канаде и Америке, о лековитим својствима СЕМЕНА ЛАНА. Сматрам га интересантним и постављам га на "Златни Билтен" чинећи га тако доступним свим читаоцима, за прегледање и преузимање. Захваљујем др Стојановић на овом прилогу, као и господину Марку П. стручњаку за информатичке технологије, који ми је својим стручним знањем помогао да се ово постављање на блог технички реши!

Др Драгољуб Татомировић
Доктор права - криминолог и теозоф

Постављено 21.6.2011.г.


За отварање тексте ради читања или штампања
кликните на доњу адресу линка!


https://docs.google.com/leaf?id=1cAlXv00qmw_fSgs7OuCHw7m4MHpnYh-qsj0zwDtsbzgV39KfRK4KXFEGfGhS&hl=en_US&authkey=CJvhl-cE

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta