Savle, Pavle ili neverne Tome?


Савле, Павле или неверне Томе!

Смеју ли Тома и Веља да обећају да 
ће ликвидирати криминал?


Питање за Велимира Илића и Томислав Николића:
Ко сте вас двојица? Савле, Павле или Неверне Томе?

На дан 19.3.2011.г. дознао сам од свог познаника да Велимир и Томислав намеравају да одрже Трибину-Митинг, у Чачку, као почетак предизборних активности кроз митинге у већим градовима Србије. Понудио сам се да као нестраначка личност добијем по шест минута на тим Трибинама и износим свој предлог мера које треба предузети како би се Србија спасила. Ово, јер они не нуде ништа конкретно и оперативно-они нуде оно што су нудили сви у последњих 20 година.
Указао сам на спремност да се и непосредно ангажујем на стварању механизма за спас, не гледајући која је странка у питању, само је важно да она хоће то да примени.
Ступио сам у контакт са Велимиром-Вељом Илићем, којом приликом ме је обавестио да је он за ту моју идеју, «да ће видети са Томом, да ли могу да ме убаце у Програм Митинга, јер је протокол већ завршен, да чека да Тома дође из Брисела, да види да се сва тројица нађемо и договоримо» - није се јављао, па сам  на мејл његовог пријатеља у Чачку посло текст мог припремљеног говора, који сам намеравао да мењам приликом сваког митинга, како бих њиме обухватио и друге послове које треба обавити.
Велимир ми се више није јављао, није ишао код свог пријатеља по мој мејл, није ми се ни данас јавио, а организује се одлажење  митингаша у Чачак, да бих потом  дознао да је за Томислава и Велимира понедељак, 21.3.2011.г дан «Д» када ће одлучити да ли иду у компромис (Замислите: Опозиција и компромис!) са Тадићем или против њега.
Митинг има за циљ да покаже њихову снагу у броју митингаша!

Увече сам погледао дневне информације и дознао:

1.                  Велимир Илић: У проблему због аутомобила који је увежен па се папирнато хтело да прикрије ко га је увезао, платио и остало, да се појављује познати србски «путар»  Љубиша Буха зв. Чуме, који је у другим поступцима тзв "заштићени сведок" и у чије изјаве не треба одмах поверовати јер је он инструмент у рукама власти, али ако изостане најаваљена Илићева кривична тужба за клевету, онда његове изјаве добијају на тежини истинитости, а "Чуме" јавно износи податак да је Велимиров џип, вредан 124.000 Евра, платило лице по надимку «Кене» -значајна личност у оквиру разјашњавања пљачке у Рударском комбинату «Колубара», те да је Велимир примио 36 милиона Евра на име издавања дозвола за градњу бензински пумпи по Србији.
2.                  Истовремено сам дознао да Томислав Николић «Не може да каже шта се договорио са пријатељима у Москви» а «да је у Брисел ишао да их тамо уверава да је његова странка искрено за ЕУ!»

Будући да се ова два србска политичара намећу србском бирачком телу као алтернатива, «грозног» владајућег режима, који би они да замене или, вероватније, да му се после следећих избора, придруже, одлучио сам да припремљен говор на њиховој Трибину у Чачку, ставим на увид читаоцима овог блога  како би знали ШТА ОВА ДВОЈИЦА НЕ СМЕЈУ ДА КАЖУ по питању проблема који прети опстанку Србије - по питању сузбијања криминала!
Не судите им строго - молим вас све! Ни други то не смеју. Ево, позивам «Двери», остале, да ово прихвате, и ја им се придружујем! 
Покривајмо кућу, прокишњава, не расправљајмо сад о боји тапета! Биће касно.
*Ја не затварам врата ни Вељи ни Томи-чекам и њих као и све друге.

19.3.2011.г. у 13,10 ч. 
Д. Татомировић

__________________________________________


Др Драгољуб Татомировић, доктор права-криминолог
18.3.2011.г. Б е о г р а д


Кроки говора на трибинама на којима учествује странка Велимира-Веље Илића

Ја сам Драгољуб Татомировић, доктор права-криминолог, имам приватну криминалистичку школу од 1990.г. у којој обучавам приватне детективе, агенте обезбеђења, телохранитеље и припаднике пословно-обавештајних служби. Рођен сам 1948.г., живим и радим у Новом Београду, нестраначка сам личност.

Припадам свакој странци која је спремна да Србију
очисти од криминала!
Али, само је г. Велимир-Веља Илић показао интересовање
за моје предлоге и ја се г. Вељи Илићу и коалиционим
партнерима његове странке, захваљујем због тога!

Кућа се не може правити док се терен не очисти и припреми за градњу-наша кућа је зарасла у трње и коров, сваке врсте криминала. Коров се чисти редом, прво се уклањају највеће стабљике, најкрупнији криминал, потом оно што је у хладовини те велике биљке, тог крупног криминала.
Криминал је нашу државну кућу, учинио кућом слепаца у коју долазе разни људи са намерама да за ситне паре купе све оно што у тој нашој кући вреди.

Криминална организација је у облику пирамиде.

Нову власт, сада у почетку, не треба да занимају они доле. Будућу власт треба да занима, првенствено врх, Генералштаб криминалне пирамиде - када се он ликвидира, ово доле само увене и није то тешко и лаким грабуљама почистити.
Треба користити све могуће и дозвољене алате - Србија треба, и може, да доведе у Србију оне које у приправности за ове намене држе стране обавештајне службе - стране службе за које не тврдим да воле Србију, али које ће учинити велико добро Србији када нам их предају да можемо да их подвргнемо одговарајућим  правним поступцима у Србији.
Треба довести Богољуба Карића, човека који је  практично натеран да побегне, довести Дарка Шарића и Станка Суботића, којима се не дозвољава да кажу шта имају у редовном поступку, мора се распетљати оно што се залегло у Рударском  басену «Колубара» пре 50 година-мора се уништити то змијско легло на којем се греју многи бизнисмени и многи политичари и онако смрзнуте све их  извести на суд! 
И садашња владајућа коалиција ДС-СПС је пала!!

Урушила се од страха и свађа, због повезаности са криминалом у разним колубарама!

Треба одмах вратити србске паре које је екипа Млађана Динкића пре 10 година нашла на Кипру, па им се траг изгубио. То се одмах може  урадити, одмах по преузимању власти, остало је ситан посао, толики да нам криминалистичка полиција не седи узалудно.

Како? Са ким, са чим, када?

Ево, одмах треба оформити Владу у сенци у оквиру опозиционог блока који је организовао овај скуп, посебно вoдећи рачуна о формирању паралелног Министарство унутрашњих послова, које ће припремити све што је потребно за рад овог министарства у новој Влади Србије. Примити у њега, као симпатизере  правде и законитости, све часне и стручне полицајце  и информације ће бити поново исписане.
Опозиција не може да дође до информација о крупном криминалу јер  владајуће странке то не дају. Али, те информације су писали наши поштени полицајци-знају они са ким имају посла, па су правили копије за себе, сада их треба искористити.
Једина  команда будућој полицији коју треба оформити биће:
«Радите по законима и правилима струке!» 
Ту команду треба издати и целокупном правосуђу, па ће се видети ко је кочио да држава ради свој посао. И сви ће платити за своје грешке-нова власт се никоме неће светити, али ће све радити по србским законима!
А ако се ја будем ангажовао рећићу им и «Нико не мора да ради више од мене - али, не може ни мање» - то сам говорио док сам радио у полицији, до доласка на власт духовног оца садашњег министра полиције, Ивице Дачића, до доласка на власт Слободана Милошевића - кога  то занима, нека се распита о мом раду!
Када ова опозициона групација дође на власт, и ако пре тога у Влади у сенци оформи паралелни МУП, она ће  власт само да преузме, јер ће добити изборе и пре избора, на намери да се наша кућа очисти, очисти Србију од корова од кога нам кућа пропада!

Грађани Србије ће помоћи у чишћењу и пазиће и на ове који обећавају, и на мене, ако се непосредно будем бавио организовањем тог посла чишћења,  да неког не заборавимо. А, неће нико бити заборављен!
Реорганизоваће се полиција - када се преузме власт - полицију ће сачињавати полицајци из паралелног МУП-а који ће ући у тај папаралелни МУП одмах сада, као грађани Србије свесни да нам држава пропада, а да они имају везане руке, лисицама од којих кључеве држе Ивица Дачић и Борис Тадић.

Србији не требају стране полиције, треба бити захвалан  свакој страној полицији за помоћ, али Србија има снаге и знања и има довољно поштених полицајаца, а треба их око 500 да стање у Србији за 4-6 месеци доведе у ред. Да све оне са врха, умешане у било који крупни криминал, стави где им је место. Има пуно пољопривредних добара по Војводини и Мачви, где ће научити како се живи од свога рада!
После тога, Србији не требају ни америчке, ни немачке, а ни паре браће Руса - има код наших бизнисмена и политичара довољно пара да се Србија покрене.

Ја сам, као нестраначка личност, и стручњак за послове сузбијања криминала из времена пре доласка на власт маскираних комуниста који су се назвали Социјалистичка Партија Србије, од када је почела криминализација Србије у сваком погледу-ово што се сада догађа Србији је само надградња на СПС-ов темељ(!), на свој блог www.zlatnibilten.blogspot.com поставио цео план за довођење Србије у ред - нико коме сам га нудио није то хтео да ради.
Сада се појављује  Нова Србија  и Српска Напредна Странка и друге странке у Коалицији за  преузимање власти после парламентарних избора, какви год они буду, које причају да намеравају да Србију очисте од криминала, онако како се то и ради, од главе, и ја намеравам, ако Бог да, да им у томе помогнем. Ја ћу Србији поклонити 12 месеци свога рада, оформићемо потребан број екипа и нећемо личити на земљу из које треба бежати, већ на земљу у коју ће се наша младост вратити и наставити да изграђује ово што је запуштено, пошто се терен претходно очисти.

Ја своје име, биографију, стручност, стављам свима на увид, ја се легитимишем тиме и својом жељом да помогнем да се Србија учини земљом без криминала!

Видите могу ли то и други који се појављују као предлагачи начина ликвидирања криминала – било да су сада у власти или у опозицији, и посебно имају ли стручних и моралних права да о томе причају?!

Свако добро свима уз позив полицајцима да буду спремни и да се о овоме што причам информишу на мојим интернет сајтовима и блоговима, простим укуцавањем мог имена и презимена-то је моја лична карта. Драгољуб Татомировић.
Хвала на пажњи!


Др Драгољуб Татомировић      Постављено 19.3.2011.
Доктор права-криминолог

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta