Ko ubija srbske vladare?


Ставља се на знање!

Ко убија србске владаре?

*Србски цар Душан, отрован;
*Карађорђе Петровић, убијен на спавању;
*Династија Обреновић сечена и бацана са првог спрата;
*Династија Карађоређевић, убијана, протеривана,    заборављена;
*Слободан Милошевић, убијен у затвору;
*Зоран Ђинђић убијен пред канцеларијом у којој је радио;
*Војислав Коштуница, пред истражним судијом;
*Борис Тадић, присутан!
*Војислав Шешељ се спрема у поход на владарски 
  србски трон!!

Бити србски владар опасно je занимање!

Већина их је погинула од србске руке којом се нишанило издалека-непогрешиво и у оквиру одређеног плана у вези Србије.

Од Немањића до данас на србски престо се долазило без, већини Срба, знаног плана, заслуга или разлога, али је он, План, то је сасвим сигурно, постојао. Он постоји и за сада присутног, сигурно се негде спрема неки нови србски владар, за тренутак када овај присутни оде са престола.

Да није издајника не би било ни окупације!

Србин, Александар Ранковић и Србин, Слободан Пенезић, били одговорни и организовали учвршћивање комунистичке власти у Србији, којом приликом је убијено 150.000 Срба!

И Срби су масовно ишли на сахрану Александру Ранковићу!

Срби збацили Слободана Милошевића, ставили му кесу на главу, везали му руке на леђа и на Видовдан га одвезли у затвор у Ден Хагу, у Холандији, где је убијен.

Посмртне остатке Слободана Милошевића, у Београду дочекало више Срба него што их је било када су га рушили, већином су то били они који су га и срушили;

Србин који је пристао да за њега лажу када говоре да је он спасилац Србије из Тарабићевог пророчанства, одобрио да се са кесом на глави и рукама везаним на леђа, на Видовдан, испоручи србским непријатељима, Слободан Милошевић који је био крив што је организована војничка одбрана Косова и Метохије, иако му је тај Спасилац из Тарабићевог пророчанста, дао тврду реч да га неће ни судски гонити ни било коме испоручивати;

Они који су предводили утовариваче и друге грађевинске машине у нападу на Скупштину, сада јавно причају да су погрешили јер су они, којима и сами припадају, гори и од Милошевића;

Срби ишли на обуке у стране земље да би се оспособили да убијају своје владаре;

Зоран Ђинђић наговарао НАТО главаре да се Србија још јаче и још дуже бомбардује, како би био сигуран  да ће засести на престо онога којег је намеравао да обори са власти;

Зоран Ђинђић, одмах по обарању Слободана Милошевића отпутовао у заванично/ приватну посету Немачкој;

Зоран Ђинђић, атеиста, ишао на света места, по испоруци Милошевића-он је знао зашто је тамо ишао и шта је тамо тражио;

Срби чували Зорана Ђинђића, онда је искључен део електронског безбедносног система, па је на домак врата зграде у којој је радио убијен као на стрелишту-убице и организатори, Срби;

Срби пробају да убијеног Зорана Ђинђића ваздигну за свеца;

Убице Зорана Ђинђића постају популарни ликови који из затвора пишу и продају књиге које су често и прве и једине књиге многим младим Србима;

Црногорац/Хрват, рођен у Босни, пише се као Србин православне вере, који је мало пре избора за председника Србије добио србско држављанство, изабран већ неколико пута за председника Србије, у исто време  је председник Демократске странке, Председник Одбора за националну безбедност, Надзорник Владе и Скупштине Србије, властан да самостално мења одлуке Скупштине, да иде да се договара о сарадњи са земљама за које он мисли да су важне Србији, рачуна Црну гору у стратешки важне за Србију, хоће да разговара са убицама Срба, грли се са Турцима и Хрватима, прети Србији због појава фашизма којег само он види и уопште понаша се како једном Господару и доликује.

Зашто, ко, како?
*У свима доступним књигама о тајним организацијама, постоје несумњиви подаци о контактима Србског Светог Саве - Растка Немањића, са једном од тих  организација као и о контактима са том организацијом, скоро свих који су владали Србијом после њега, на државном или црквеном плану.

Ко убија србске владаре?
*Срби.

Који су то Срби?
*Они Срби који воле да су Серви(лни) који су уцењени па морају да извршавају наређења?

Чија наређења?
*Организације којој су се заклели.

Каква је то организација?
*Стара, паметна, ефикасна, добро организована, никога не тера да се у њу учлани већ је сви моле, а од 2010. г. Срби плаћају по 33 просечне србске плате да буду примљени у њу, а потом дају по једну просечну плату, месечно, на име чланарине.

И?
*Нема и - зна се шта желе ти који се учлањују, то им се омогући и онда када затреба изда им се наредба шта да учине.

И они учине?
*Наравно, при учлањењу се потписује сагласност на смртну казну уз одређене  услове - ако не послуша надређеног, или изда тајну. Ко не верује, нека пита мог бившег клијента, турског кријумчара хероина на велико, Каракафа Мехмет Алија, 1937.г. у Великом Трновцу, Бујановац, сада у Истанбулу.

Ах, па то је мафија?
Не, мафија је копирала њену организацију и методе контроле лојалности.

Онда су они кријумчари дроге?
*Не, далеко било, они су често министри, председници влада или држава, помоћници министара, директори, гувернери, команданти вијске или полиције, генерали....

Па то је значи нека УДБА?
*Не, није, они су осмислили УДБУ, ову нову, прво као тајну полицију «ЧЕКА» у Русији по нацрту Феликса Ђержинског, после су је имитирале многе земље.

Да то нису Језуити?
*Не, Језуити су тајна полиција Римокатоличке цркве.

Па како то онда функционише, централа им у иностранству, шеф далеко, а они тако послушни?
*Лепо: Ево, нпр. Учлани се син Стефана Немање, Растко у ту организацију, увиди се да је он погодан за свештеничке послове. Сугерише му се да се томе посвети и он пристане, добије монашко име Сава, јер је и он потписао приступницу и заклетву као један мој познаник прошле године. Онда организација гура монаха Саву у црквеној хијерахији, а син србског владара, па му се каже да моли и затражи да се србска црква осамостали, да буде аутономна Србска Православна Црква, под јурисдикцијом Главне Православне цркве у Константинопољу, и он тако уради, и каже се оним у Централи у Константинопољу да се Сави изађе у сусрет - и Сава обезбеди аутокефалност, аутономију, и за заслуге буде постављен за Архиепископа или по садашњем за Патријарха.

И онда Сава уреди све цркве у Србији, по систему Главне Православане цркве у Констатинопољу, значи тврдо централизовано, па он и његов тата држе световну и црквену власт - њих двојица по два основа командују и опорезују исти народ. Дозволи им се да се Савина црква и Немањина држава прошири на територије где још има Срба, ојача, утврди се и постане тампон зона између Турске и Римске Империје.
Када та организација која им  је помогла да овладају Србијом,  одреди, Стефану изненада «дојади» да буде владар па оде у монахе, тамо где је Сава већ спремио кућу за себе и њега, оставе овде некога из фамилије, и они се почну спремати за свеце, отуда командују, и народом и црквом....., потом се направи Велико Србско царство под Царом Душаном, и да му се да поврати неке од старих србских територија у Азији, па он стигне чак до Индије, успут све постављајући за локалне владаре, Србе који се ослањају на Србе преостале из ранијих похода србских владара.

Врати се Душан, са пуно Цигана и још више Циганки-занатлија, играча, свирача, врачара, осили се па му надену име Силни, а кад одбије да слуша или мисли да он више није обавезан да буд покоран организацији која га је ваздигла до цара, "организација" каже неком Шефу Душановог Кабинета, да га уклони-овај послуша како би сачувао свој живот, отрује Душана, царство се почне крунити и када довољно ослаби, онда се ојачана Турска упути на њега, окупира га и држи под окупацијом више од 400 година.
Када се осили Турско царство и засмета Римокатоличком, онда се учини да се Срби, чланови те организације, побуне против Турака, учини се споља шта треба, почне се крунити Турско царство и оно пропадне. Због тога се сада опет нови чланови те организације упуте да уклоне Карађорђа, јер се осилио, што они под претњом по живот и ураде-удеси се да Карађорђу одсече главу његов кум Вујица, и да скалп те Карађорђеве главе, осушен и напуњен травом, преда турском сулатану у знак покорносту. Тада су у знак покорности носили само скалп непослушног, сада иде цело тело!
То се упамти и иде се се даље, када су Срби у питању. Ти који су предали Карђорђев скалп напуњен травом, осиле се, хоће да буду равноправни са Римским царством па се изда наредба неком од Шефова Кабинета србских краљева Обреновића - они то изврше, убију краља и краљицу, баце их са балкона, избоду сабљама, пуцају у мртва тела, а онда позову потомке оних Цигана које је довео србски Цар Душан, па се у кафани веселе «због добро обављеног посла».

Учини организација да се самозване династије, Обреновић и Карађорђевић опет смењују, протерају се преостали Обреновићи, аустријска полиција доведе на Дрину, у Мачви, Петра Карађорђевића, припремљене присталице га превезу у Србију, крију и спремају преврат за његово устоличење, које се и догоди. И почне се опет опорављати Србија, почне Петар да се богати, да само он тргује, да држи монополе у трговини, да купује сељачка имања у Тополи, да умишља како је стварно краљ иако је недавно изашао из опанака , па су га и и звалаи Краљ опанчар.
Онда Римском царству, односно сада Аустроугарском царству, опет засмета Србија која се раширила преко Дрине па све до Јадранског мора, па  «организација» изда наредбу својим члановима у Војној Обавештајној служби, Војске Србије, да створе ваљан разлог за напад АУ Монархије на Србију - ови то учине, убију у Сарајеву Престолонаследника АУ Монархије, Фердинанда и његову жену Софију, створи се разлог, навале Швабе преко Дрине, попале, поруше, војска се повуче ка Албанији, где је дочекују Шиптари десеткујући је, некако претекне извесни број војника, одведу их  у Грчку, опораве се, окупају се, наједу се и напију се, дода им се оружје, па им се да часна савезничка реч, да у пробој фронта ка Србији иду сви заједно-Срби, Французи, Енглези.... изневере ти савезници, као и увек, србски војници-сељаци који нису били код кућа више од три године, не чекајући команду и не дозвољавајући да се план који су савезници постигли са Бугарима оствари, крену трком у Србију - План је био да се србска војска, пешадија, пусти напред, да моторизоване савезничке снаге «не успевају» да прате србску војску, да их онако неорганизоване и у трку, са закрвављеним очима, пресретну, на згодном месту, Бугари, униште и ствар са Србским родом се оконча за вечна времена.

План им не успе, Срби стигну до својих кућа, крчећи као пешадинци себи и својој комори пут ка Србији.

Опет се један члан «организације», сада Краљ Државе Србије, победнице у рату, почне понашати аутономно више него што је дозвољено, буде позван на прославу ратних заједничких победа, у Француску, и у Марсеју 1934.г.  буде убијен.
Потом се Србија колеба, шта ће и како ће, а онда организација оформи од својих тајних чланова два србска општенародна покрета, партизански и четнички, изазове се Грађански рат, који се оконча тако што се 1944.г.на власт доведу комунисти, који уз помоћ Срба убију 150.000 других Срба и мирно владају све до смрти тајновитог човека - Јосипа Броза зв. Тито, кога су волели више «него, бату и секу, више него тату и маму», онда тај многовољени буде позван пред Судију који не враћа на слободу, а тада се ниоткуда појави један други, који 1990.г. Србију уведе у рат, и поред очекивања других из тадашње заједничке државе да се држава договорно демонтира, из које Србија изађе осакаћена, затрована, осиромашена, а он се осили и хоће силом да чини и нешто што није било договорено са онима који су га инсталирали на власт у Србији.

Онда се бомбардује Србија, толико дуго колико је за потребно процењивао Зоран Ђинђић, посматрајући све то и Црне Горе, и потом буде срушен Слободан Милошевић, који буде одведен у Холандију и тамо у затвору убијен,  а за србског владара буде устоличен  Зоран Ђинђић и Војислав Коштуница. Један је члан једне а други члан друге важне организације. Добијају награде у Немачкој и Америци.

Од њих се очекује да учине оно што је одбијао Милошевић, они чине све колико се од њих тражи, али се у њима почне будити оно мало србске крви и почну да се распитују када је крај њихових обавеза, иако су знали шта то значи: Онда се каже неком од чланова те организације који су у Кабинетима ове двојице, да се организује уклањање Ђинђића. Овај други је необавештен, бави се и науком и теоријом уставног права, пише књиге, уживљава се у научника и свеца, у државника, озбиљан, чудо једно где је био претходних 59 година, за њега лажу они које он шаље за амбасадоре, фабрике се продају, паре се деле народу и народ умишља како је добро урадио-буде убијен Ђинђић, овај други се још једно време петља, онако туњав, потом се некако жив извуче и склони из политике.

Дружи се са Србима-сељацима, који су паметнији од професора филозофије и сличних наука, и почиње да се и у њему буди онај мали проценат србске крви-престаје да ћути, а онда се каже члановима те моћне организације који су на власти у Србији, да истражи «политичку позадину убиства Ђинђића», све са циљем да се за ту позадину окриви Коштуница.
Доведу се два криминалца које је организација држала у Хрватској, и они, будући да им је живот у питању, постају заштићени сведоци спремни да «испричају истину». Та истина ће, вероватно, коштати Коштуницу остатком живота у затвору.
Можда ће у Пожаревац отићи без кесе на глави и са рукама везаним напред! 
«Ко мачем сече, од мача ће погинути!

Ово се не чини због Коштунице - Милошевић и Ђинђић нису убијени због злочина на - Косову или због спрега са криминалцима, они су уклоњени за пример осталима који врше и који ће бити дужни да извршавају задатке те организације.

Да није издајника, не би било ни окупације!

Дала баба банку да се ухвати у коло, онда нуди пет банки да се пусти, али не може-играј баба до саме смрти!

Моји месечни приходи нису велики, али ћу двоје-троје који погоде, и то на одговарајући начин аргументују, како се зове та организација, и о томе ме обавесте, водити на ручак на сплав/ресторан «Брвнара» у Новом Београду. 
Да помогнем: Ова организацина то чини не само у Србији, него у целом свету. 


Ја сам 2000.г. докторирао и стекао статус доктора права на тези "Злоупотреба државне власти у Југославији, ради очувања правне и политичке контроле у држави"-сама дисертација је садржана у моје две књиге, "Полиција и ми" и "Хеклером бушим повољно". После убиства Зорана Ђинђића просто су ме јурили новинари  са питањем "Можете ли да нам укажете  на убицу Ђинђића, разлоге, органи- зацију...?"- Говорио сам да могу, и упућивао их на 147 страницу романа "Хеклером бушим повољно", где је наведено моје објашњење засновано на аргументима високопозициониране припаднице Обавештајне службе једне од великих сила, са којом сам повремено размењивао мишљења, док се одмарала у Србији пред или после одређених акција у свету.

Ето, ко и како и зашто, убија србске владаре.
Ово, по хипотези коју сам поставио као могући пример, ради бољег објашњења како то, можда и у стварности, функционише.

Др Драгољуб Татомировић
Криминолог-криминалиста    Постављено 15.3.2011.г.


Напомена:
Овај блог се чита, по 100-200 читалаца дневно, али се на њега обраћа пажња као да је један од познатих, није, а ја бих волео да је познат више него што јесте. Стижу ми мејлови, СМС поруке, објашњења да је ово позив на линч, да то није у реду, те да се на овај начин призива стварање новог Хитлера, чујте: Хитлер, а у Србији!, да постоји опасност да се појави неки бранилац ср(п)бства који би могао да убице србских владара идентификује у некој организацији која је у свему хуманитарна и добронамерна, која посебно воли Србију, или, отприлике да их препозна у некој од мотоциклистичких, планинарских, навијачких или пецарошких организација, или у организацијама љубитеља "Ладе-Ниве"
Забринули се, више него што је здраво и нормално, и у свом страху, пишу ми своја мишљења-исповести - они знају зашто.
Ако наставе да ми сервирају своје приче, приче својих организација, а ја их ни на који начин не наговарам да прихватају било шта од овога што напишем, ја ћу све то поставити испод наслова на који се односе те њихове приче, како би сви видели какав је учинак мача истине над лажима, у циљу да се и они, који верују у лажи и преносе их даље, почели да се служе истином.


Д. Татомировић                         Постављено 16.3.2011.г. 

1 comments:

boban 21. април 2011. 21:05  

Postovani gospodine Tatomirovicu organizacija o kojoj pisete zove se KOMITET 300 ili Olimpijci Bogovi sa Olimpa kako oni vole sebe da zovu ,poznata vec 150 godina. Manipulacija se obavlja uvek u vise slojeva istog nivoa u piramidalnoj strukturi ide ka vrhu piramide . Na politickoj osnovi dno piramide cine politicki pokreti i partije krajnje levice komunizam,socijalizam, partije laburistickog tipa. Krajnje desnice fasizam,cionizam,republikanci i demokrate u Americi ,engleski kozervativci koji se preplicu sa laburistima itd.Na bankarskoj osnovi to su poslovne i nacionalne banke engleska banka,centralne federalne rezerve u Americi centralna banka za Evropu u Franfurktu vrh piramide cine Svetska banka,Medjunarodni monetarni fond,Medjunarodna banka za poravnanje, OECD,itd.Ida ne nabrajam dalje dakle bukvalno kontrolisu celu planetu zemlju na raspolaganju imaju ogromnu finansijsku i vojnu moc.Podsticuca,degradirajuca,isturena idiskretna,kada je potrbno deluje zestoko ismrtonosno.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta