Pitanja i odgovori


Питања и одговори


Поздраваљам све вас који се појављујете као читаоци, углавном, мојих чланака на овом сајту-моја идеја је да овде буду постављени чланци свих оних који имају материјал по задатим критеријумима. То не иде. Нико неће да се појави ни као коментатор објављених чланака. Добијам мејлове са коментарима и молбама да се ти коментари не објављују. Престао сам да примам мејлове такве садржине и све их упутио да пишу коментар испод чланака који се коментаришу, како би они били доступни свима. 
Сада вас све позивам да испод овог чланка «Одговори и питања» постављате питања од ширег значаја, да она буду видљива и потписана и ја ћу се трудити да, на оне на које имам одговор, тај одговор и дам. 
Посебно позивам оне који се спремају за повратак у Србију, да поставе питања која их занимају да им дам савет, упутим на поузданог адвоката, објасним услове за инвестирање, сигурност инвестиција и инвеститора, да објасним каква је правна, економска, политичка и безбедносна ситуација  на Косову и Метохији и Србији ван Косова и Метохије, и сл. 
Позивам вас и да се упознате са условима стицања специјалистичких знања у мојој криминалистичкој школи на www.krimskola.rs и упознајем вас да су неки од власника таквих диплома са успехом отворили своје агенције у земљама западне Европе.

Поздрав од Драгољуба Татомировића
Постављено 22.02.2011.г.
_________________________________________

Допуна  постављена на дан 21.2.2017.г.:

Имајући у виду промене које су у наредном времену неминовне у целом свету, посебно у Србији и у околним државама, у складу са принципима који ће се овом приликом користити за остварење тих промена, основано је претпоставити да ће се ситуација у наредне две године у Србији мењати и до мере њене будуће непрепознатљивости.  
Предвиђа се да ће Србија постати веома пожељна дестинација за живот, како ових који још нису из ње побегли, тако и за оне који су то давно или недавно учинили, укључивши у то  многе које нису грађани Србије, односно Срби. 


У оквиру свих тих пројектованих промена које започињу већ овог месеца, оснивач овог блога ће у наредном периоду уз услуге које пружа као крриминалиста и теозоф, лепезу тих услуга проширити на давање савета за све они који намеравају да се врате и у Србији започну са неком делатношћу, као и за оне који су већ у Србији али би из неких разлога мењали начин и место живота.


Потребно је навести своје основне податке, старост, занимање, брачно стање, жељу да се негде у Србији живи и нешто ради и лимитирати буџет који Вам стоји на располагању, како би Вам се, само за Вас, у конкретној ситуацији, сачинио предлога мера које можете да предузмете.

Ови савети ће се симболично наплаћивати, уплатом унапред на рачун оснивача или на његову адресу: 

Из Србије: 


*Динарска противвредност за 30 Швајцарских Франака

Уплате на текући рачун преко банака и пошта. 
Текући рачун: 205-1001527535527–53 
На име: Драгољуб Татомировић

Из иностранства:
 

*Износ од 100 Швајцарских Франака

WESTERN UNION
 
На име:
Татомировић Драгољуб, 
Нехруова 131, 
11070 Београд- Србија 
(О уплатама преко WESTERN UNIONA доставити мејл са скенираним документом о извршенојн уплати и на тај мејл се шаље савет који се сачињава)

Е-маил оснивача блога:
 zlatnibilten@gmail.com
Телефони (+381) (
0)11-3-175-371; (0)60-3-175-371; (0)14-265-120

Др Драгољуб Татомировић

Доктор права - криминалста и теозоф

Постављено на дан 21.2.2016.г. у 21,25 ч.

10 comments:

Zlatni bilten 12. април 2011. 18:27  

*Хвала Богу, ево првог коментара, мада није у облику децидирано одређеног питања, ја ћу га тако третирати па ћу одговорити на коментар под:
Јован, 17.3.2011. у 21,59ч.

*Поштовани г. Јоване,
Прихватам да сте у праву када указујете на одређену неподесност начина на који ја покушавам да дам извесне одговоре на одређена питања или догађања. Јасно је да сви читаоци нису припремљени да ово што ја пишем разумеју или прихвате. То је, имајући у виду период од 1944.г. па до пре неколико година када је, захваљујући једном Србину, атеисти, несрећне судбине, г. др Зорану Ђинђићу, у србске школе уведена Веронаука, која је извесном броју ђака нових генерација оставила отворена врата за пријем и нечега што њиховим родитељима није био омогућено. Али, ја се не бринем због тога! У мом дворишту на Равној Гори, 2002.г. појавио се извор лековите воде - до краја 2010.г. на исти су дошле на хиљаде људи, из целе Србије, као и многи наши из иностранства-није ни на који начин вршено било какво информисање о његовом постојању и ко год је требао да за њега чује, чуо је, дошао и излечио се. По том принципу ја радим ово око овог блога-коме је одређено прочитаће и разумеће, или ће се замислити па се распитати.... није могуће заинтересовати све људе, није свим људима ни одређено да све разумеју, укључујући и ово што ја пишем, па ићи онако школски, на теже и теже лекције. Ово је на принципу да ко хоће он и може, односно како би рекао наш Војвода Живојин Мишић "Ко сме, тај и може". Захваљујем на изнетој примедби, мада бих више волео да сте указали на конкретну препреку која смета да се нешто од овога прихвати или разуме, или разуме а не прихвати. Ви сте пробили лед, и надам се да ће блог ући у своју функцију, вођењем дискусија кроз питања и одговоре. Поздрав, Д. Татомировић

Zlatni bilten 27. новембар 2011. 14:10  

Ivan Milosavljević, Gospodine Tatomiroviću,vaše mišljenje o Slobodanu Živkoviću? Gostovali ste kod njega u emisiji subjekat i bili ste u 'apostolima slobode'.Kako bi ste ocenili njegov rad kao teozofa? Čovek tvrdi za sebe da je novi mesija tj. reinkarnacija apostola Tome.

Zlatni bilten 27. новембар 2011. 14:19  

Драгољуб Татомировић-Одговор на Иван Милосављевић, од 27.11.2011.г.:

Поштовани,
Да, два пута сам се срео са г. Живковићем - једном је он водио тв емисију у којој сам ја био учесник, док је други пут давао одређена објашњења и ја сам био у публици. По његовој изјави он није теозоф. Теозофи су људи са извесним личним искуствима везаних за извесна сазнања духовне природе, док појава Месије значи да је међу људима Више Биће! Знам да се у све ово што ради упустио после различитих контаката са госпођом Славицом Шетином која је имала задатак да тада "открије" њега, сада "открива" неке друге, исто из света Виших Бића...... По мени, а важи за све: Ко има неку мисију дату од Бога, он о њој не прича толико колико је то видљиво у конкретном случају. Нисам ни у каквом контакту са њим, али прочитам оно што пише јер износи и одређена скривена знања која је из различитих разлога скривала, и скрива, наша СПЦ.
Свако добро од Д. Татомировића

Zlatni bilten 3. децембар 2011. 21:19  

Иван Милосављевић, Господине Татомировићу,сад сам се сетио,Ви у Вашој књизи "Заштити силом читану реч" кажете да је у ствари назив Расени најстарије и најизворније име за Србе.Међутим сви остали припадници Србске староседелачке школе кажу да је Расени односно Раси тек каснији назив за једно Србско племе односно да је назив и име Срби најстарији.Исто тако стоји у књизи да Срби немају везе са Словенима међутим опет кажем остали представници Србске староседелачке школе кажу да су Словени у ствари део Срба.На крају крајева то није много ни битно али ето хтео сам то да напоменем.Ако имате неки коментар на ово?,

Zlatni bilten 3. децембар 2011. 21:39  

Драгољуб Татомировић-одговор на Иван Милсоављевић:
Поштовани г. Милосављевићу, ја сам моју тезу коју сам поставио и бранио у књизи "Заштити силом читану реч" аргументовао и криминолошком методом, узимајући у обзир и историјске податке, посебно резултате проф. Пешића, нашег неправазиђеног археолога, коме су, они којима се његови резултати нису свиђали, помогли да отпутује релативно млад! Нико од припадника те школе коју наводите није објаснио откуда назив за Србе, Расен - то објашњавају по граду Рашка, као да људи прво добијају имене по граду који саграде, потом му надену име па се и они тако прозову. У животу је то друкчије и сада и увек: Засеок Петровићи су је онај где живе Петровићи, значи засеок добио назив по Петровићима! Рашка је добила назив по Расима, Расенима- а ја сам само објаснио да је, будући да нема других, логичних објашњења, прихватио да су то припадници Нове Расе! И даље како пише у књизи. Уважавам труд свих које Ви помињете-велики је то труд-углавном преписивачки, али нема научних хипотеза које би се образлагале! Чему служе открића-преписивања и паковања у нове корице? Чему служе књиге од 1000 страница ако аутор нема свој став о нечему и нема храбрости да га изнесе на суд јавности?! Наравно, прихватио сам ја и назив Србин, али је он ипак, по материјалним доказима ипак после овог Расенског имена које је доказао проф. Пешић.
Наодећи да Садашњи Срби, или Расени немају много везе са садашњим народима који се сматрају Словенима, јер много Руса нема везе са Словенима, тј. Србима, они су преузели србско расенско име, а иначе потичу из мешавине других народа. Само су Словени Руси који потичу од Срба. То су они који могу да науче србски језик и да га говоре исто као и ми. Остали нису Срби и нису Словени-језик је идентификатор Срба"! Као што се и Бугари утрпавају у тзв. словенски корпус-не, он и су ближи Турцима, Манџурома, разним мешанцима, а од нас су узели веру и језик који никада нис успели да савладају те се стално служе рукама и поштапалицама! У Украјини је ове године изашао чланак под називом да "Руси нису Словени!" па су то Руси на нож дочекали-а лепо је образложено и онако како их је описао и Милош Милојевић. Уосталом, личе ли Вама Руси на нас - не само физички, по ментаилету, осим Руса насталих асимилацијом Срба?
Напомена: Испитаивање крвних група је указало на велику разлику Срба и Руса - до граница недодиривања. Имам ту књигу! Наш ју је издао.
Поздра од Д. Татомировића

Zlatni bilten 9. децембар 2011. 23:57  

Иван Милосављевић, Господине Татомировићу зашто нисте пустили моје коментаре на Ваш одговор упућен мени?

Zlatni bilten 10. децембар 2011. 00:07  

Драгољуб Татомировић, Одговор на Иван Милосављевић: Поштовани г. Милосављевићу, ми смо водили одређену комуникацију преко ове могућности коментарисања, али нас је било много! Ви-ја, Ви-ја и све даље и даље. Схватам да сте се Ви баш широко информисали о темама које коментаришете-моје интересовање је ипак шире, ја сам и криминолог и теозоф, трудим се да покријем и актуелна збивања, пратим прогнозирана дешавања и ја немам времена да се са Вама прегањам шта је ко рекао у некој од својих књига. Ја сам своје хипотезе образложио, нико их није напао или оспорио од оних који се баве тиме, а читаоци су моју књигу могли да скину и читају, да је хвале или куде, штампају за себе и потом баце... Надам се да разумете:Уколико имате неки интересантан наслов, о овоме о чему причамо или о нечем другом, а да је то Ваше, ексклузивно, примерено природи блога/сајта, доставите и ја ћу, ако то испуњава задате критеријуме, поставити на Србијачу и Златни Билтен - или пробајте на неком другом месту да идете у детаље, или у крајњем сами оформите свој блог, то уме сваки Веб мајстор, мада сада то уче и на часовима Информатике у Основним школама, па тамо отворите теме које Вас занимају. Овај Блог/сајт није предвиђен за наше дописивање-уколико имате нешто што није за коментар пошаљите мејлом, легитимишите се па да знам са ким се дописујем. Молим Вас не љутите се и разумите-немам времена превише - имам пуно посла друге врсте, имам приватну кримналистичку школу, радим одређене истраге и анализе, радим нешто из криминалистике и за новац... Свако добро од Д.Татомировића

Zlatni bilten 10. децембар 2011. 15:37  

Иван Милосављевић, Поштовани господине Татомировићу ја се извињавам што сам био напоран,не љутим се наравно,надам се и Ви не на мене,све што сам Вас питао је због истине-све у име истине.Пратим Ваш блог,углавном се слажем са оним што пишете!Свако добро и Вама и нећу Вас више узнемиравати овим стварима!Бог Вас благословио и надам се да ће се све рашчистити и разјаснити!

Tanja_Stanisic 19. мај 2012. 04:49  

Volela bih da cujem vase misljenje o pokretu Dveri? Dosta se prasine dize oko njih, jedni govore da su patriote i da imaju dobre namere, drugi opet tvrde da ih finansira trenutna vlast i da su tu samo da 'razvuku' glasove, treci opet kazu da ih ipak finansira dijaspora?

Ne znam ni sama sta bih mislila, koje je vase misljenje? Hvala.

Danilo Tesla 13. јун 2012. 11:36  

Poštovana Tanja,
Primijetio sam Vaše pitanje i dopustite da se ispričam s obzirom da pitanje nije meni upućeno, ali i da odgovorim: "Dveri" su nova snaga koja pokušava svojom mladenačkom energijom ljubavi i htijenja rehabilitirati iskonsko pravoslavlje i pokazati da Srbija, iako ponižena od tzv. "velikih sila", nije izgubila ponos i dostojanstvo. Kažem tzv. "velikih sila" jer te "velike" države, velike su tek po teritoriju, no duhovni i moralni pad njihovih vođa, pa i labilnost stanovništva tih zemalja, čini ih uskogrudnima i intelektualno ograničenima.
Na žalost, zahvaljujući raznim Big Brotheri-ma, moćne financijske institucije Amerike i Njemačke (moćne tek po financijama) pokušavaju (i uspijevaju) spustiti stanovništvo Srbije na svoju razinu i uspavati ih do te mjere, da i ona (Srbija) postane intelektualna lijenčina.
Utoliko je značaj „Dveri“ veći. Kroz svoj angažman vraćaju vjeru da nije sve izgubljeno i da se Srbi, iako na koljenima, još bore.

Samo sloga Srbe spašava!

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta