Davljenje u Davosu


Дављење у Давосу
          (Швајцарска)

Златни Билтен број 2 издат је 21.9.2009.г. и
ово су уводне напомене аутора и издавача (Д.Татомировић)

Уводна напомена аутора Златног Билтена:

"Имајући у виду протекли период од дана издавања Билтена број 1 (21.3.2009.г.), без опасности да се погреши, могло би се слободно поручити онима којих се тиче «џаба кречите» - џаба се трудите да одложите нека догађања или их прикријете!
Све иде како треба и како је измољено 17.2.2008.г. Тада је оно што је свезано на Земљи свезано и у Небу!

Чувена америчка Агенција за свемирска истраживања НАСА и ових дана умирује грађане Планете Земље да 21.12.2012.г. неће бити краја света како су то предвидели прастановници Америке - племе Маја, и овог пута говори истину - то ће се догодити до 16.9.2011.г., 15 месеци и 5 дана пре дана обележеног у календару Маја!
Тих 15 месеци и 5 дана је период када ће и најневернији и најтврдоглавији схватити шта се и зашто догађа, а све како је објашњено на страни 23 Златног билтена Број 1."
_______________________________

Данас је 5.2.2011.г., а пре две-три дана је завршено најновије саветовање о стању економије у свету, валутама, курсевима, привреди..... без да је, као до сада, донет бар деклеративни закључак који би било кога обавезивао на неко конкретно чињење. Велики се удавили у Давосу!  Боже, плати им по заслугама!


Д. Татомировић
Постављено 5.2.2011.г.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta