Arapskim topuzom na Ameriku


Арапским топузом на Америку!

Када се окончавају ударци-опомене 
започете17.2.2008.г. објављено 
21.9.2009.г. у Златном Билтену број 2                
(Детаљније под насловом овог сајта «Група Србих-888», 
под "Шиптари као оружје Немачке и Америке") 

Арапски топуз ка Америци и ЕУ, завитлао је Председник Исламске Републике Иран - Ахмадинеџад, тако што је,16.6.2008.г., послао државни авион и државног благајника у Швајцарску и у готову подигао 75 милијарди долара које су пренете у Иран.То је било избијање клинова којим је подглављивана Грађевина од магле, лажно названа Западна Цивилизација, а други топуз је заправо био Бумернаг који су завитлали Американци ка Тунису, Египту, Јемену, који је превршио меру сваке бестидности, па сам молио мог друга да учини што треба-а њему се жеље испуњавају


Вратио се Америци њихов Бумеранг, и гледајте шта им се догађа! Ко би рекао да ће ово бити преливна кап у чаши стрпљења људи који знају неке друге људе којим се жеље испуњавају. 


То сам назвао Арапским топузом, тај амерички Бумеранг који их погађа!


Цитат из Златног Билтена број 2 од 21.9.2009.г.:
"Све што су власници Грађевине од магле – САД  и КЕУ (Католичка ЕУ) и неке земље које нису формални чланови ових државних организација – Хрватска, Албанија, Македонија, Црна гора, муслимански део Босне и Херцеговине, Турска, Шиптари са Косова и Метохије, учинили бившој СФРЈ, СРЈ и сада Србији, пресликава се на њихове територије, то већ иде и до 16.9.2011.г. се завршава. Колико се који народ буде опирао да призна да је ишао лошим путем толико ће трајати и смиривање у животу тих народа. Они народи који буду покушавали да поново успоставе ово што се сада руши, одлазе у неповрат и нестају на начин који ће бити ефикасан и поучан за оне који преостану.
Кина покушава да се спаси улажући у Србију, док је Русија у порођајним мукама – показује лажне трудове, леже у кревет да се породи али јој не иде – могуће је да то буде и мртворођено дете и крај за Русију, али се на њу још чека.
Бизнисмени свих фела из Србије налазе се у стању брзог пропадања и оног што таква стања редовно прати – биће то такође и ефикасно и поучно!"       

Цитат-исто:
О Пустињи спасења - вредност Храма - душе      
"Пустиња је негостољубива за све оне који је не познају - такви нерадо о њој и размишљају  а камоли да се у њој настане. Та нама непозната пустиња је заправо наше срце у којем станује душа сваког од нас. И ништа лакше и ништа теже него ли упознати сопствену пустињу – двоумимо се често, те је многи од нас никада и не упознају. Истовремено би радо и олако завиривали у туђе пустиње, давали би оцене, упутства, настојали да је прерадимо.... заборављајући да се приупитамо имамо ли право да упознајемо туђе пустиње прескачући своју.
У свим писаним светим списима говори се о могућности спаса у последњим временима одласком у пустињу – хтело се рећи да ће се живот и у последњим временима олакашати ако будемо упознавали своју пустињу, своје срце и своју душу. Осмелимо ли се да себи изађемо на мегдан, уђемо ли у борбу у намери да се не предамо и победимо ли кроз упознавање своје пустиње, победили смо и Земљу и Небо, те нам се последња времена неће чинити тако опасним – а то је једанко спасењу човека!
Вредност нашег храма, срца у којем станује душа, храма у који смемо позвати у госте и самог Исуса Христа и Оца Његовог и нашег, мери се бројем и дужином посета позваних гостију. Окупани и огрејани Њиховим посетама постајемо богатији од сваког онога који се сматра богатим по овоземаљским критеријумима, јер он ни залажући своје материјално богатство неће успети да припреми пустињу да у њу дођу Гости које посећују оне који су своју пустињу упознали и припремили за пријатан боравак њихове, сопствене, душе у тој пустињи и место које ће посећивати Гости.
Дуга је прича објашњење упознавања сопствене пустиње и њено припремање за боравак одређених Гостију у њој – али, сасвим је сигурно да сваки човек зна шта би требало да чини да она постане стално свратиште Гостију, као што је сигурно да се мали број људи опредељује за такве припреме јер оне захтевају скоро све супротно од онога што људи, уобичајено, чине и цене."
На "Златном Билтену" под "Ресоцијализација", о овоме има више детаља, посебно у књизи "Опојне дроге -
Насилно улажење у Више светове".

Цитат-исто:
О вредности храмова без Божије Благодати
"Ако говоримо о храмовима-грађевинама које спремају људи да би се са таквих места обраћали Богу, онда треба рећи да је присуство Духа Божијег у њима и мера да ли је то Храм Божији или је то обична гробница која личи на Храм Божији.
Свештеницима свих вера је ово познато и због тога се у време одређивања места за изградњу храма, у време освећења одабраног места, изградње, завршетка и свештених радњи које имају за циљ да осигурају присуство Духа Божијег у саграђеном храму, предузимају различите мере за Његово  призивање.
Успе ли се у томе, добијен је Храм Божији. Не успе ли се у томе, добија се гробница која личи на Храм Божији.
Присуство Духа Божијег у Храму Божијем не могу речима објашњавати свештеници било ког ранга – Његово присуство осећају они који се са тог места обраћају Богу. Ако људи имају потребу да повремено дођу у одређени Храм Божији у којем разрешавају неке своје дилеме, ако у њему доживљавају осећања која се не могу доживети на другом месту, ако успеју да нађу мир за свој покретни храм-срце у којем станује душа, онда је то Храм Божији.
Буду ли људи у грађевине-Храмове одлазили само у одређене дане и само реда ради и не буду ли добијали жељу да у било које време оду у тај, од људи, изграђени Храм, онда је то грађевина као што је и свака гробница грађевина одређене намене.
Буду ли добри свештеници замењени свештеницима-неверницима, каквих је на жалост много и у СПЦ - и свештеника и замена добрих лошим - а у Храму Божијем је становао  Дух Божији, Дух Божији ће такав Храм-грађевину напустити и онда она нема ништа већу вредност од гробнице. Иконе, украси, обредне ствари не чине Храм-грађевину Храмом Божијим. 
Храм Божији је онај у којем свештене радње служи свештеник који је упознао своје срце и душу, излазио себи на мегдан и победио. Овакав свештеник привлачи друге људе сличних особина те су они сада, удружених делова Духа Божијег у себи, и јачи и позванији да Госте и призову и угосте.
Ако се говори о покретним Божијим Храмовима – срцима људи у којима гостује или се настанио Дух Божији, може се са сигурношћу рећи да Он тамо станује и гостује све док је до-бродошао као Гост и Станар. А добродошао је ако је срце срећно и задовољно присуством Госта и ако чини све да би Гост продужио гостовање или се настанио у том срцу - буде ли друкчије, Гост одлази, а онај кога је напустио овакав Гост бива највећи губитник међу свим људима."
Цитат-исто:   
Тама благостања и последице
У Златном билтену број 1 (издат 21.3.2009.г.- изводи на овом сајту под «Група Срб-888» у "Шиптари као оружје Немачке и Америке) детаљно је објашњено шта је све, и колико је то било лако и колико је мало требало да се учини да се уруши Грађевина од магле чији су власници  САД и Католичка ЕУ!

Ми Срби, и сви други који имају привилегију да живе у Божијој земљи Србији, гледајмо урушавање Грађевина од магле које су зидали и Срби – мале су попадале, сада падају средње и потом има неколико већих које ће бити одуване благим поветарцем – ефикасно и за поуку."


Цитат-исто:
Једнополни бракови
"Галама која се дигла око ове изопачености има своју улогу која се огледа у лакшем разврставању под одређену заставу – конкретна борба је борба за место под заставом Ђавола.
Прича о људским правима, демократији и слично, само је прашина
 у очи оних који се и даље боје Бога. Онима који се не боје Бога 
 све је допуштено!"

 Др Драгољуб Татомировић
 Доктор права-криминолог и теозоф

Постављено 5.2.2011.г.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta