Srbskom molbom na Ameriku


Др Драгољуб Татомировић, теозоф и криминолог
Писано на дан 5.2.2011.г. у Београду

Србском молбом на Америку!
(Данас смишљен наслов на текст из 1999.г.)

Одмах по окончању НАТО бомбардовања Србије (10.6.1999.г.) своје утиске сам пажљиво и веома документовано сложио у роман «Дафигејт»-роман о Милошевићевој банкарки Дафини Милановић.
Чим је Србија почела да видa ране од бомбардовања - које су извеле "пријатељске" земље са сарадницима: Америка, земље ЕУ и многе друге, које су Зоран Ђинђић, и много других тзв. политичара, подржавали и молили да Србија буде бомбардована све док им се власт не буде нудила на тањиру, што се само годину дана касније, 2000. и догодило - преплавили су је (Србију) "пријатељи" из Кине, Грчке, Русије, Румуније.... гледали су шта да узму по смрти израњављене Србије. 
Роман је написан у времену од 22.7. до 20.9.1999.г., штампан је у једном примерку и дат на руке Дафини Милановић на рецензију. Обавестила ме је да је то све добро и тачно, али да би она о себи и улози коју је имала, када би смела, написала много бољи роман.
Од тада је прошло скоро 12 година - 12 година од када је Србија изнутра окупирана, прво од  Зорана Ђинђића, потом од Војислава Коштунице и сада од Бориса Тадића, који пропаст Србије треба да запечати - Србима се јасно показује да Бог ништа не заборавља од онога што је на молбу људи, Срба, од којих неке познајем и понекада од њих понешто и затражим, обећао. За то да се Бог држи датих обећања, нека послужи текст који се односи на неколико набројаних и и у роману "Дафигејт" описаних "пријатељских" држава и поређење са оним у каквом су оне стању данас, 5.2.2011.г., како би се знало и какав им је дефинитивни крај:
То је то Србско оружје - Србска молба, мисао као оружје које ће потопити Америку!
И све државе које су чиниле зла Србији! 
И да не заборавим, и све Србе који су у чињењу зла Србији  учествовали од 1990.г. до 2011.г.! 


Масонска  организација - Врховни савет Јужне јурисдикције (Врховни савет масонске организације у Америци и целом свету) још 1984.г. је посредством својих агената пренела је, неформалним путем, захтев југословенским властима да им се за помоћ коју би  они пружили тадашњој Југославији (Србији), испуни следеће:

1. Да се сва добра укњижена као власништво  масонске организације у Југославији до 1940. г. која су после 1945.г. конфискована, исплате као  одштета за одузету имовину;

2. Да се масонској организацији врати сва одузета архива;

3. Да се сва национализована масонска имовина исплати кроз одштету масонима из Југославије који су је напустили у току рата (1941-44)  уколико они нису радили против Југославије;

4. Да се масонској организацији одобри локација за изградњу једне масонске специјализоване болнице под окриљем УНЕСКО, која би се  изградила од новца који би Југославија одвојила за исплату одштете из тачке 1 и 3. масонска организација би финансирала рад такве болнице;

5. Да се америчким масонима омогући да у једном уступљеном средњевековном замку у Југославији (Србији) направи одмаралиште за све масоне света и масонски музеј.

Напомена:
Захтеви су насловљени на Југославију будући да  се у тадашњим масонским плановима говорило и о стабилизацији Југославије или о њеном растурању,  али ово треба читати као да је упућено Србији, јер је посредник био Србин који је ове захтеве прослеђивао руководству Србије. Остали из тадашње Југославије, нису представљали никакав проблем - они би се већ сагласили. Србија је била проблематична и зато се ишло на прибављање њене сагласности.
Сада, када је Југославија уствари Србија и Црна  Гора и када су масонски планови остали непромењени, односно када су САД обнародовале да им је  главни стратешки циљ овладавање Србијом, онда нема недоумице око адресе на коју су захтеви упућивани.

Како сада стоје усвојени масонски планови у вези овладавања Србијом?
(у лето 1999.г.)

Из, ђаволској организацији, необјашњивих разлога  њихови  планови  се  стално морају мењати, одлагати, од неких се одустаје, праве се нови и на брзину  што није уобичајено за масоне - Србија стоји,  политичке  странке на које су рачунали  постале су апсолутно небитне, па је Ђаволу остало да поново прети голом силом или да небитне странке наговори да ако треба и на силу дођу на чело Србије како би из те позиције реализовали све масонске захтеве. Први је: Обарање Слободана Милошевића!

Али, и масонске организација и све оне које јој служе, виде да је само сила недовољна за овладавање Божијом земљом Србијом. Србија се се силом не може задобити - Ђаво љубави и искрености нема, и  он је беспомоћан!
Наравно, они не узимају у обзир  да је Божија сила та која им ремети планове, јер су се у својој бахатости већ видели јачим од самог Бога.
Божијом земљом, Србијом ће овладати они који ће радити по Вољи Божијој. То само тако може и само тако и треба да буде!


ШТА ОМЕТА РЕАЛИЗАЦИЈУ ПОЧЕТКА/КРАЈА
          (Ђаволов почетак је крај Србије)

Шта омета "савршене" ђаволске планове?

Не постоји савршено што није по Вољи Божијој - а  ово није. И неће се остварити ниједан њихов план  усмерен на штету Божије земље Србије, без обзира колико то сада изгледа невероватно. Свима су благовремено упућиване опомене и нису се освртали. Сада иду казне. А биће кажњени сви они који су чинили, желели или одобравали зла која се чине Србима и Србији, као и они који се нису супротставили том злу, а могли су - посебно они који су се представљали пријатељима Срба и то уновчавали (Русија и Грчка) - оне ће све што су привремно добиле брзо изгубити. Наравно, Америка је нападом на Србију себи потписала смртну пресуду!

Русија се није ставила у одбрану Срба од масонске организације која је своје планове у Србији реализовала преко Албанаца-муслимана, сада ће се морати много више ангажовати на сузбијању онога што чине муслимани на њеној територији.
Задобила је 2,5 милијарде долара на уговорима за испоруку оружја земљама које су се уплашиле Америке и НАТО-а. Пустила је да све те земље виде шта све Америка може да учини земљи која нема  одбрану  од њених авиона и ракета (Руску одбрану, сугерисала је) и сада ће дати три пута више, али се неће одбранити.
Тражиће различиту помоћ од Србије, та велика неверна и неодлучна Србска земља, која се зова Расија - Рашка, по Србима Расима из Рашке, са продатим руководством!

А Грчка?
Та лицемерна трговачка земља која је и у овој 1999. години  (као и од 1992 до 1999.г.) уновчавала емоције Срба, већ је кажњена, а тек ће бити, и тражиће помоћ и опроштај и милост од Србије, за коју није хтела да се заузме  а  да  при том ризикује било какву штету. Ако, али се све зна и све се види! Зна  Србија да је Грчка била веран друг Америци, Британији, Француској и Немачкој и  да  је само вербално била против онога у чему је учествовала, да би  имала боље позиције да и такву недостојну улогу уновчи и код Срба и код својих другова из НАТО-а. Мислили Грци да ће обманути Бога. Неће, неће Њега нико обманути - Грчка је била Тројански коњ НАТО пакта у нападима на Србију и за ту улогу  од Срба очекује благодарност. Али, Бог ће одлучити.

Ове две земље, као и све суседне државе (Хрватска, Румунија, Бугарска, Македонија, Албанија) као и  Црна Гора чије руководство не зна шта чини, проћи ће за казну онако како се нису надале - за пример и  њима самим и свим другим које су чиниле зло Божијој земљи Србији. Не постоји никакав начин да оне то избегну - а Бог ће за сваку одредити врсту  казне, дужину трајања и начин извршења, јер га је молио човек коме Он испуњава молбе! Србин, који  је по Вољи Божијој!

Како ће се окончати све ово?
Рђаво, веома рђаво по све земље које су учествовале у злу против  Србије, које су помагале, које су одобравале, као и све оне које нису ништа предузеле, а могле су, да се од напада (НАТО Пакта) одустане. Овде се неће набрајати те земље - то је већ исувише добро познато и сада ће све оне добити оно што су тражиле.

САВЕТ СВИМ СРБИМА, ЗА САДА И ЗА СВА ВРЕМЕНА:
НЕ ТРГУЈМО ПРЕКО ПОСРЕДНИКА!

"Најсумњивији су они који се праве да су поштени!
Они су чак гори и сумњивији и од правих поштених -
прави поштени су глупаци, причала сам ти о томе.
Ови који се праве да су поштени, заправо су лицемери
и покварењаци и они су фела које се треба чувати,
чак посебно чувати!"
(Роман "Хеклером бушим повољно" страна 146, Београд, 1999.г.)

Србија мора да тргује!


Она мора да продаје и оно што јој није баш хитно, јер су купци навалили, па прети опасност да у гужви која може настати узму нешто и без пара, или  да се толико осиле и узму све што им се свиђа, као да Србија нема власника.
Србији се то догађа! То да, у гужви и галами, узимају без питања и на силу.
Узимају непоштени, они који су се као такви декларисали, они који то и не крију, они који чак најављују шта ће све узети и због чега то морају да поседују. И са њима нема нејасноћа. Користиће силу, па се спремимо!
Али ту су и они који се праве да су поштени, а они су гори од непоштених -  они се претварају да су нам пријатељи у које се можемо поуздати и чине да  почнемо да тргујемо са непоштенима преко њих,  као посредника, који би да на име провизије узму исто онолико колико би и непоштени на силу - али  да остану поштени и да остану пријатељи Србије!
И по ко зна који пут Србија трпи због пријатеља, због жеље да се мисли да и она има пријатеље.  Србија никако да схвати да нема пријатељства међу државама - све је само голи интерес и када се ти интереси некада подударе онда личи да су неке државе постале државе-пријатељи. Том заблудом  се сви хвале, тиме се ките, тиме се диче дипломатске службе, председници држава или странке на власти - као они су успели да нађу држави, државу - пријатеља.
Србија није изузетак, оволика и оваква, окружена и притиснута суседима који би да узму неки део ње не територије за себе, жељна да неко стане у њену заштиту или да каже да није у реду што је притискају, окреће се и на најмањи шум који произведе нека држава, очекујући да је то зов  пријатеља. 
Не гледа Србија што је то држава хиљадама километара удаљена, што је несразмерно већа, што је то држава са другим народом и другим обичајима, што су то трговачке земље којима није страна ни трговина  пријатељством, па поче да назива пријатељима:


1. Грчка; (писано 1999.г.)
Повезујући је са оним што је учинила прихватајући  тифусом измучену српску војску у Првом Светском рату, на своју територију, што је дозволила да се хиљаде умрлих од тифуса баце у њихово море,  пропуштајући да каже да је Солуну све плаћано и да су трговци солунски зажалили  када је српска војска кренула ка Србији. Сада, Србија говори да ће унуци оних Грка из Првог Светског рата, поступити исто као њихови дедови - мислећи на указану помоћ - а Грци гледају корист!
То је стара трговачка држава која тргује свим и свачим. Србија као да не зна да се у Грчкој, за разлику од Србије, на пијаци, или било где, не може добити ни једна полутрула мандарина или поморанџа иако на гомилама труле на стотине килограма.
Србија заборавља да само Срби морају да траже  визе за улазак у ту пријатељску државу, а визе су  укинуте народима из бивше, Грчкој такође пријатељске државе, СФРЈ, за чије грађане је важио визни  режим, Словенцима, Хрватима, Босанцима, а да Македонци улазе у Грчку тако што добијају визу на самом граничном прелазу!
Срби су заборавили да   Грци не дозвољавају неконтролисани улазак пријатеља Срба зато што би пријатељи, чија је земља  у невољи, могли да траже посао у тој пријатељској земљи, а они га за Србе немају.
Срби заборављају да је Грчка дисциплиновани члан НАТО савеза и да ниједном није ствила вето на изгласавање било које одлуке на штету Србије - то  што није учествовала у нападима авионима није никакво оправдање, зато је дала више бродова за контролу прилаза нашем мору - па опет убрала поене -  није имала трошкова ни губитака авиона, убедила Србе како то чини из љубави, а дала своје бродове који иначе и плове око те државе-полуострва.
Срби, наравно, заборављају да су грчки политичари који се представљају великим пријатељима  српских пoлитичара увек испред НАТО-а долазили  у Србију да је убеђују да пристене на оно на шта не би требало пристати, саветујући то као осведочени пријатељ. И опет убирала поене на две стране. Код  Срба и код својих другова из НАТО-а. Хоће Грчка која је 1000 км јужније од Србије да уведе Србију у  Европу!!
Грчка којој је много ближе Африка, јер су они етиопљанског и египатског порекла, по крви и менталитету, себе сматра европском државом више него што је то Србија!
И сада када је рат стао, грчки политичари и привредници обилазе Србију као рањену звер, гледајући које би парче могли узети када та рањена звер угине - нуде помоћ кроз докапитализацију. Порушили нам оно што је било у функцији и што је доносило какав такав приход овој држави, сада би да они подигну то исто и да, наравно, они убирају приход, по основу пара уложених у докапитализацију.
Поштено, пријатељски, грчки!
Ниједан динар не  одвојише, а да не гледају колико ће им се од тога вратити. Грци никада у својој дугој историји нису никоме ништа поклонили - они никада нису ни у једној страној држави озидали ни најмању црквицу, а о нечему већем и да не говоримо. Они су народ  који штеди, који увећава своје богатство, они су народ који служи богатству, они  су  народ који не верује у Бога и од њих се ничему добром не треба  надати,  без  обзира на реторику којом се служе.

Бог све зна, Он све види. За Њега су и мисли и неизвршене намере дела и Он по томе одмерава сваком своје. И Грчкој је одмерено. Та лицемерна  држава ће изгубити све оно што је стекла у скоро  десетогодишњем периоду различитих притисака и санкција према Србији, изгубиће и више од зарађеног, јер се претварала да је пријатељ народа који је неоправдано нападан, ружен и пљачкан.
Тражиће та Грчка помоћ од Србије, и неће је добити. Јер тако треба. А Срба који имају разлога да са  Грчком буду у неким посебно пријатељским односима неће бити на местима са којих се о тим односима одлучује, а многих неће уопште бити међу живима.

2. Кина: (писано 1999.г.)
Та огромна држава удаљена на више хиљада километара од Србије, која хоће да експлодира од пренасељености, пажљиво ослушкује у које крајеве би могла да одлије бар део својих становника - да попусти притисак и да они отуда шаљу новац у  Кину. Југославија је изабрана због Србије чији руководиоци не воде рачуна о контактима у обостраном интересу већ су поласкани што овде долазе  различите кинеске делегације - од делегације жена, преко разних привредних покрајинских делегација на чијим челима се заглађени црнокоси, уредни и  озбиљни Кинези који гледају шта би и они могли да "докапитализују".
Та земља је увела низ мера да своје девизне резе рве повећа са 143 на 145 милијарди долара, јер јој та сума пасује и чини је економским џином. Та земља са 145 милијарди долара резерве сада тргује са Америком поводом рушења Кинеске Амбасаде у Београду - улог је: Нова Амбасада и ћутање у вези  Србије, за пријем у СТО (Светска трговинска Организација). И све ће та Кина учинити да буде примљена у ту организацију - тада ће њене доларске  резерве бити много веће.
Заборавља Србија да Кина као стална чланица Савета безбедности УН никада није ставила вето на неку одлуку која не одговара Србији - највише што  је чинила, било је "Енергично уздржана!" Кина, огромна земља хоће да буде партнер  Србији која је  спала  на 7-8 милиона становника.
Па они о толико својих становника немају када ни да мисле. Њихови многи градови имају толико становника. Никада та Кина не понуди кредит од тих својих силних резервних милијарди са неким, по Србију, прихватљивим роком отплате у робама. Њих занима плаћање у кешу - а Србија је била принуђена да то чини. И каква је то пријатељска држава? У чему се то огледа? У доласку делегација, у причама и подршци Југославији на  местима где се не доносе никакве одлуке, или се оно (пријатељство) огледа у ономе што се чини тамо где треба и како треба?!

Србијо, пробуди се!
Није теби Кина никакав пријатељ - гледају да ушићаре, служе новцу, Бога не виде, такмиче се за светску моћ, буне се против Америке а грчевити се  боре да је достигну и заузму њено место.
Погледајмо колика нам је корист од толиких трговчића-Кинеза у Београду. Проверимо шта раде са динарима које добијају за милионе ситница - да нису динари платежно средство и у Кини, а да ми  то и не знамо, или се ти динари у Србији замењују за девизе. 
Да нису они један од мотора инфлације и раста девизног курса? Или нам је можда жао што се овде Кинези нису организовали као мафија, да ли нам  је  мало наших криминалаца и њихових заштитника па сада стварамо повољан амбијент да се овде испи ли кинеска мафија? Хоће ли наши полицајци на курсеве кинеског?

3. Румунија: (писано 1999.г.)
Та вероломна држава која од давнина уважава савет својих предака "Уз  најјаче!" издавала нас је када год јој је то одговарало - 1941. године је била  уз Хитлера, сада је уз Америку, пре тога је била  најпоузданији сарадник великог СССР-а. Потрчали смо да са њом потпишемо уговор о пријатељству  којег су Румуни поштовали све док није искрсла прилика да га уновче! Одрекли су га се. Уговора, Југославије и Срба! Папир је то, шта он па значи, а  реч, ко се још осврће на речи? Они су за Запад,  они су Европа. Они су велика Румунија, чланица тзв. «Партнерства за мир», кандидат за члана НА ТО-а чији  грађани долазе у Србију да раде за дневницу од 5 ДМ, и који су изнајмили све празне станове у Панчеву где се баве шверцом.
Румунија је земља која захтева од Србије да оспособи Дунав за пловидбу забашурујућу своје непосредно учешће у рушењу мостова који им сметају  при пловодби. Ко каже да из Румуније нису долетели авиони који су срушили те мостове, када су се Румуни хвалили својом сарадњом са НАТО војском?
И та и таква Румунија би да учествује у обнови порушеног па да и она купи део Србије - да плати или да истиче да је ред да се упропашћено плати, не помиње.
Та Румунија већ плаћа оно што јој је  одређено, тражиће помоћ од Србије, а Србија тада треба да води рачуна о понашању Румуније у последњих 100  година! Када Румунија буде нестајала, Србија тре ба да гледа своја посла, да се не трпа и не спречава оно што је Бог одредио.

4. Велика "Мајка Русија": (писано 1999.г.)
Та земља у коју смо се уздали, прво нас је довела  у заблуду онда нас је издала, продала и преварила!
Та земља је свесно увукла Србију у рат са НАТО  савезом, дајући вербалне подршке Србији и стављајући у изглед неко своје заштитничко ангажовање.
Та земља је хтела да гледа колико су НАТО авиони, ракете и друга средства за уништавање, ефикасна, на подручју Србије која је скоро 200 пута мања од Русије - нису хтели да ризикују ни 200. део своје територије да би утврђивали то што их занима.
А гледали су господски са извиђачког брода на пристојној удаљености на коју се лоцирао после пловидбе од месец дана!
Та земља је могла, а није хтела, да стави Србију  под заштиту, кроз заштиту светског правног поретка који је урушен нападом НАТО на Србију.
Та земља је одбијала да Србији испоручи фамозни противавионски ракетни систем "С-300" за одбрану.   
Та земља је хтела да покаже колико су беспомоћне  мале земље које немају руски систем за одбрану од авиона, систем "С-300".
Та земља је по окончању напада на Србију изјавила да очекује да ће склопити уговоре за продају руског оружја у вредности од 2,5 милијарди долара.
Та земља је поклонила пре две године 100 тенкова  Бугарској и та земља је Бугарску снабдела ракетним системима "С-300", па се сада и Бугарска мора сагласити уколико Србија хоће те ракете. Србија није питана нити обавештавана да су Бугарској дали то оружје, јер зашто би се Србија питала о  контактима Русије и трећих  земаља - само о контактима са Србијом мора да се добије сагласност свакога! Јер је Србија опасност по свет. Прави братски, руски став.
Та земља је поштовала све забране на испоруке оружја Србији, у време када се никакава одлука УН не поштује и када су НАТО и Америка пљунуле на УН и њена документа.
Та земља не испоручује нафту Србији јер је ЕУ ставила забрану. Та земља поштује сваку забрану усмерену ка Србији и успут се хвали како се на те забране неће освртати. А не да се осврће, него учтиво пита! Како јој и доликује, а тек ће да пита. И оне о којима никада није ни размишљала, док ће Србију да моли!
Та земља има једнодневну производњу нафте која   је равна годишњим југословенским потребама. Та  земља није хтела из пријатељских побуда да одвоји бар производњу од 6 сати на свака четири месеца како би Србија била покретна.
Та земља је задовољна када може да каже да је негде горе него у њој самој.
Та земља има на челу човека којег је подржавала масонска држава Америка. Када се задрмала столица Бориса Јељцина онда су Американци дозволили да његових 200 војника, у трци која није ни постојала, пре савладају 500, него Американци 50 км! Онда је Јељцин делио одликовања, и онда су Срби, преварени од Руса, по ко зна који пут, бацали цвеће на руска оклопна возила. И потом су се Руси повукли у илегалу. И онда су се ставили под команду НАТО-а. И онда су ти  хитри Руси пристали да немају свој сектор одговорности на Косову него да их  има свуда али да нигде нису самостални. А говорили су како ће се са властима у Београду договарати око територија које ће штитити руски војници.  Говорили су и да ће од свих војски на Косову, половина бити руска, потом да ће руске војске бити 10 хиљада да би некако искукали дозволу НАТО  савеза а их буде 3.600 под командом НАТО-а. Уз молбу да им Америка обезбеди средства за заставице на њиховим оклопним возилима!!
Та земља је послала војнике-специјалце који су енергично убили три Србина када нису одмах послушали њихову команду. 
Та земља је послала војнике, на Косово, који месец  дана преговарају са Шиптарима да их пусте да уђу у Ораховац. И никако да се договоре. Кажу, мада ово није проверено, да су Шиптари поставили услов за пропуштање - да руски војници добро науче албански - и да су се Руси дали на посао. Тако, када су у питању они који нису пријатељи Срби! У  њих се не сме пуцати, јер они нису пријатељи па би могли да узврате, а пријатељи, посебно пријатељи као што су Срби, они се одушеве када их безразложно, применом двоструких стандарда, убијају ти који морају да уче стране језике пре него што уклоне са пута два трактора и један комби. Специјалне јединице Русије! Гардијске! Чувене! Само, можда ће их повући, јер су им у борбама са муслиманима  у њиховој држави потребни тако отресити и одлучни!
Та земља је као специјалног преговарача послала Виктора Черномирдина који је на крају претио да ће се и Русија окренути против Србије и учествовати у борбама против ње, јер она ће поштовати резолуцију непостојеће организације УН. И сваку другу иза које стоје њихови западни партнери, Американци!  И она би то и учинила да би се показало да је достојан амерички партнер!
Та земља је председнику бивше нацистичке и данас неофашистичке државе Хрватске, Фрању Туђману дала Орден за Антифашистичку борбу, иако је  он избрисао своју биографију у делу који се тиче партизана и комуниста, та земља је признала отцепљену Хрватску пре Америке. Та земља је са Хрватском потписала уговор о Војно-техничкој сарадњи, исти онај каквим се Србија дичи, као неким раритетом, као нечим што се само пријатељима чини.
Та земља има економске интересе у целој бившој  СФРЈ и њој је економски интерес једина водиља присуства на овим просторима. А смушена Србија јој чува стратешке позиције на својој територији,  свађајући се са целим  светом, укључивши и оне које ти исти Руси називају "наши западни партнери"!
Србија, изгледа, више брине, и више зна, о стратешким интересима Русије у Србији, од саме Русије.
Тој земљи Србија, по цену сопственог нестанка,  обезбеђује неко стратешко присуство на Балкану - а они сами нису за то заинтересовани.
Тој земљи ће Србија допустити да на територији  Србије постави  истурене одбрамбене ешалоне ракета и авиона - да бране Русију из Србије, сада  када је Русија на реду, заборављајући да је само  пре неколико месеци та Русија говорила да она не може испоручити Србији оружје и због тога се замерити са целим светом (НАТО).
Та земља не сме да пусти један литар нафте за потребе Србије док су на снази санкције ЕУ на испоруке нафте и њених деривата Србији. Она неће да на само 24 сата заврне вентиле за испоруку гаса Немачкој и да добије одрешене руке за баратање својим гасом и својим нафтиним дериватима. Јер  су јој на челу уцењени политичари и бизнисмени којима је и Србија и Русија незнатна чињеница у односу на  паре које  се  добијају од Немачке за гас  који јој продају. Међу њима има и нешто Руса – иначе су то грађани Русије који раде на томе да се Русија смањи на меру којом никоме не би стварала никакве проблеме. И то ће се нашој "заштитници" догодити, па ће онда таква заштитница тражити помоћ од  оних које је тако својски штитила. У памет се Срби!»
_________________________
Ове, 2011.г., упоредите шта се од предвиђеног, за ове четири државе већ догодило. Америка је себи потписала смртну пресуду даном напада на Србију ради отимања Косова и Метохије, па она иде ка том извршењу смртне пресуде, Кина је у ортаклуку са Америком и пропашће у само једном месецу када то буду организовали они са којим се ортачи - махаће америчким државним обвезницама за које даје сав вишак прихода и онда ће бити обавештена да су обвезнице неважеће јер су је издале територије које су власништву енглеске краљевске породице која има тапију на целу Америку, коју им је дала на коришћење. Биће другови Кинези обавештени да су купили крадено! Русија се спрема да моли Србију... под хитно јој треба војна база у Нишу, сада када је она на реду, Грчка је пропала, Румунија је на путу пропадања и све остало иде како је предвиђено. Америка, као стари болесни пас спрема се да умре далеко од куће, у Африци где се спрема да отпутује, и у арапским државама, где је давно отишла ради пљачке - јавно се хвалили како су запленили златне кочије Садама Хусеина које су као ратни плен однели у Америку - у свом пљачкашком лудилу нису мислили какву несрећу те кочије доносе онима који их помере са места на којем су биле....
_______________________


Др Драгољуб Татомировић,
теозоф и криминолог


Постављено 5.2.2011.г.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta