Misao kao oružje


Мисао као оружје!

*На дан 30.1.2011.г. мој познаник, са којим повремено размењујем мишљење о различитим темама, која су понекада и полемичка, јер су нам погледи скоро забетонирани за две различите филозофије живота – он је масон, а ја Србин-националиста и теозоф,   он има команданта у лику човека, ја имам команданта који није човек, послао ми је СМС поруку молећи да нађем некога ко би могао да се помоли за њега да му се реше одређени здравствени проблеми.
Нашао сам свог другог познаника који се почесто за нешто помоли и то буде услишено-објаснио му за кога треба да се моли и образложио то намером да се он (тај којем је потребна помоћ) који је под командом човека увери у предности служења у чети којој не командује човек. Сложио се.
Па сам му ја послао поруку:
«Јавио сам мом другу да се моли за Вас и данас од подне ти проблеми ће бити решени» - захвалио се на мом труду да наговорим познаника да се моли за њега, а у истом тренутку сам читао вести о ономе што чини Америка у Тунису, Египту, Јемену, повезао то са оним што је учинила и што чини Србији, те у поновљеном разговору са мојим другом којем се молбе услишавају, од њега тражио да учини што је потребно, како би се сам Ђаво у лику Америке и њених државника зауставио и казнио.

Обавестио ме је  поруком следеће садржине, коју сам опет проследио свом познанику масону 30.1.2011.г. у 10,44ч., уз напомену да му прослеђујем добијену поруку:


«Твом познанику побољшање данас од 12 ч., а Америци, у што краћем времену, до краја ове недеље (5.2.2011.г.) оно што чини арапским и многим другим државама - да се код себе бави оним што чини другим, а нас да заборави и потом и моли!  Доста је Ђаво радио по свом!»
Мој друг је употребио своју мисао, преточио је у молбу и упутио коме треба-употребио мисао као оружје, као једино оружје за чије поседовање не треба сагласност Америке нити одобрење Бориса Тадића, оружје којем се нико не може супротставити!


Остало је једноставно:
Сами пратите шта се догодило, од 30.1.2011. када су С.А.Д. иницирале побуну у Египту, преко ледених киша и велике хладноће у Америци до 5.2.2011.г. како је и мољено, а гледајте и даље шта ће јој се догађати - Америци и њеним савезницима јер су уплетени као змијско легло - гледајте ште ће се Америци догађати у држави - савезнику Америке, Египту, како се амерички план и сила учинила безначајном, како је 1/3 САД под ледом и снегом, како је енглеска колонија-Аустралија, под водом, ветром и ватром, како се неславно окончало финансијско саветовање богатих држава у Давосу-Швајцарска, како се предузимају координиране мере против Швајцарске и њене монете због поштеног (коначно) извештаја једног Швaјцарца - који није први, први поштени Швајцарац који је поштено извештавао о Србији је наш, српски, велики пријатељ Др Рудолф Арчибалд Рајс - о шиптарским злочинима над Србима на Косову и Метохији, пратите и оно што се догађа у Србији, поредите са оним што се налази на овом сајту под насловом Група «Србих 888», у "Шиптари као оружје Немачке и Америке" и не можете а да не уочите ни одлазак богаташа и политичара из Србије на пут без повратка.

Истог дана када је мој познаник-масон обавештен о ономе шта ће се убрзо догађати са Америком, сагледавана је и себична одлука врха Српске Православне Цркве да, без питања стада на чијем се челу налазе, због духовне и материјалне користи, како су рекли не говорећи ко шта од тога добија, али је за претпоставити да ће се они из СПЦ одлучити за онај материјалнији и опипљивији део користи, у Нишу, недалеко од границе са Бугарском, поставе обавештење, у виду католичког крста високог 80 метара, за Муслимане да је Римокатоличка црква заузела све до Ниша!

Тог дана је човек–Србин чије се молбе, углавном, услишавају, молио да се догоди следеће:
«Да се до 31.5.2012.г. сав посао око изградње Католичког крста и Центра Свехришћанског помирења у Нишу, одвија тако да никоме не буде јасно шта се догађа, да послови периодично напредују до неког нивоа а да се потом све врати на почетно стање и тако све до тог дана, а да се потом уништи све оно што служи Ђаволу, прво у Русији, потом у ЕУ, онда у Великој Британији, да та уништавајућа стрела потом уништи све што служи и што се сагласило са службом Ђаволу у Америци, и у повратку, у Нишу, прво уништи крст подигнут као знак одступања од Господа Бога и Исуса Христа, потом цео изграђени комплекс мамоновог храма у Нишу, све са онима који су донели ту одлуку, када ће се та завршна битка против Ђавола и окончати.
Остала је непромењена измољена одлука краја овако уређеног света до 15.9.2011.г.»

Догађања у Србији у и у свету сагледавајте и кроз садржину ове молбе, па сами закључујте!

Напомена:
Ово се обнародује у првом реду ради оних Срба који су из било којих разлога отишли у Америку и ЕУ, или друге околне земље - овде набројане као земље које ће трпети казну због недела према Србима и Србији, како би својом вољом и памећу доносили закључак:
Остати тамо или се вратити у Србију.


Ја никога посебно не позивам, не саветујем, али свима стављам на располагање оне информације којим располажем. Србија је довољно велика за сву србску децу и сву децу свих оних којима је Србија отаџбина. У њој ће бити места и за одређен број оних који су странци, али су духом блиски Србима и Живом Богу којег Срби воле и којег се боје јер га почесто наљуте и изневере, али стојички истрпе и трпе казне и причају да су криви и да је праведно што их Бог кажњава!
То је дух Србинов, ко га усвоји, добро дошао у Србију!

Поздрав свима вама који нисте у Србији-Драгољуб Татомировић


Постављено 5.2.2011.г.

3 comments:

Danilo Tesla 13. јун 2012. 12:34  
Администратор блога је уклонио коментар.
Zlatni bilten 26. јун 2012. 15:30  

Д. Татомировић се извињава г. Тесли због ненамерног брисања његовог коментара који се односио на ову тему.

Анониман,  12. мај 2014. 10:52  

Да ли је исправно и корисно рећи СРБи-Н или СРБ?
Ако је корен речи СРБ /једнина/, онда је логично да се из једнине изводи множина – СРБи.
Ако упоредимо то са другим народима, као на пример:
РУСи, КИНЕЗи, ИНДУСи, ЕНГЛЕЗи, ФРАНЦУЗи, ИТАЛИЈАНи, онда испада да МИ погрешно користимо реч СРБи-Н?!
Ако је исправно рећи СРБИН /једнина/, онда би логично било / као из наведених примера/ да множина буде СБИНи, што наравно није и не може да буде тако.
Не каже се: РУСин /једнина/ – РУСИни /множина/, КИНЕЗин – КИНЕЗини, ИНДУСин – ИНДУСини, ЕНГЛЕЗин – ЕНГЛЕЗини, ФРАНЦУЗин – ФРАНЦУЗини…
Ако се каже СРБ, онда је јединка саставни део множине – СРБи - и ни на који начин није у несагласности са множином, не штрчи из ње – у СЛОЗИ и САГЛАСЈУ је са МНОЖИНОМ.
Међутим, ако је једнина СРБиН, онда свака јединка овим “Н” штрчи из множине – СРБи - и У НЕСЛОЗИ је и НЕСАГЛАСЈУ са МНОЖИНОМ.
Није ли то, онда, код СРБиНа разлог за патолошку индивидуалност – ГОРДОСТ, да се издваја и штрши у односу на множину – СРБи?
Није ли, можда, НЕСЛОЖНОСТ, НЕУМНОЖНОСТ и НЕОБОЖЕНОСТ, између осталог, и у погрешном изговарању и писању речи СРБи /Н/???
У књизи Постања Господ Бог говори, да је од Човек-а створио /”извео”/ жену – Човек-ицу /Човеч-ицу/.
У језику србском, онда, треба да буде и јесте тако:
СРБ-киња, РУС-киња, ИНДУС-киња, КИНЕЗ-киња, ЕНГЛЕЗ-киња, ИТАЛИЈАН-киња, а не: СРБин-киња, РУСин-киња, ИНДУСин-киња, КИНЕЗин-киња, ЕНГЛЕЗин-киња…
Имајући у виду Христове речи: “Својијем речима ћете се оправдати и својијем речима осудити /нашкодити себи/… и биће вам по речи вашој!”, онда горе речено има смисла.
Дакле, корен речи је СРБ – једнина, а СРБи је множина – скуп,
заједница, сабор СЛОЖНИХ, УМНОЖЕНИХ и ОБОЖЕНИХ јединки – СРБа.
Погрешно је рећи СРБИН, а нарочито не 5. падеж – СРБи-НЕ!
Овим међусобним, “братским”, обраћањем са “СРБи-НЕ!”, ми несвесно, речицом “НЕ”, негирамо сопствену множину – ПЛЕМЕ, НАРОД /СРБи/ – чији смо неодвојиви део!!!

Драган Славнић

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta