Istorija se ne može sakriti!



Историја се не може сакрити!

-Друго рођење Милоша С. Милојевића*-

* Милош С. Милојевић, забрањени србски историчар, (живео од 1840-1897.г.) – поновљено рођење



-Резиме планиране дискусије аутора на Научном скупу о забрањеном историчару Милошу С.  Милојевићу-

______________________
Организатор ме је обавестио да је оваква дискусија непримерена, јер се ради о замисли да се промовише село Црна Бара, а не научник Милојевић-свако има своје разлоге, па ми је остало да се некако на овај начин одужим  заслужном Србину Милојевићу.
Слава му!
Д. Татомировић
________________________________


Ivo Andric ivoandric55@gmail.com

09:34 (пре 2 сата)
коме мениwww.Novica.info
Прочитали смо Ваш Сажетак, једногласно смо дошли до закључка, да исти не одговара задатој теми "Допринос Милоша С. Милојевић књижевности", те такав не може се уврстити у Научни скуп. 

Обраћам Вам се као Црнобарац, "Дани Милоша С. Милојевића" замишљено је првенствено као промоција Црне Баре, а тек потом Великог Милоша С. Милојевића. Успели смо да без уплитање политике дођемо до ових резултата, а да објединимо цело село у организацији "Дани Милоша С. Милојевића". То, што смо добили подршку Општине Богатић и Републике Србије, захвалност дугујемо црнобарцима Новици Крезићу и Браниши Јуришићу, којима дугујемо велику захвалност на промоцији Црне Баре.

Надам се да сам био јасан.

Срдачан поздрав од Црнобарца.

Иво М. Андрић
 ___________________________________

Милош С. Милојевић, историчар, полиглота, правник, академик, политичар и ратник, присилно уклоњен из живота због онога што је у свом кратком животном веку пронашао у бункерима у којима се у Ватикану, Пекингу, Москви, у Грчкој и Француској, у Немачкој, покушава сакрити, СРБСКА ИСТОРИЈА – уклоњен као услов признавања овакве Србије са њеном лажном историјом, да би се правом историјом света имала сматрати лажна Германско-Нордијска историјска школа која је Србе, као најстарији и најбројнији народ сместила у мрачне тунеле историје у којој су другоразредни народи и њихове државе. 

Уклањање Милоша Милојевића је било печаћење договора Немаца и Руса у којем су Руси тада, као и много пута после тога, заложили преосталу малу Србију, без које су и они сами остали без свог изворишта, остала грана названа Русијом без стабла из којег је израсла, без Србије. Да би се Русија успоставила као Империја….

И трајало је то извесно време. Милош је умро пре 121 годину и ево Русија се опет клати, нема упоришта и својој непостојећој историји, култури, вери, језику, па се опет исцртавају мапе поделе некадашњих србских територија које сада припадају Русији - намириће се апетити, Јапана, Кине, Казахстана и других околних суседних држава, које не признају садашње поседнике руских територија за власнике – а и нису власници!
Они немају тапије за територије на којим  се налази садашња Русија, оно што имају то је старо неколико стотина година, праве СРБСКЕ тапије су морали да склоне у депое, они на једном, а Ватикан исто то на другом месту…. Да би се сакрили Срби и Србија!

За казну за овакав однос Русије према Србији са Русије је на дан 31.10.2015.г. склоњен Заштитни Кишобран – она и сви други виде како Русија сада кисне и буђави се!

На дан 24.6.2018.г. у родном месту Милоша С. Милојевића, Црној Бари, која се некада звала Јордан, у Мачви, подручје општине Богатић,  биће могуће присуствовати Другом Милошевом рођењу – тога дана се у његовом селу организује Међународни научни скуп „Допринос Милоша С. Милојевића, књижевности“, иако се зна да он никада није словио да буде књижевник, он није писац, он је историчар који је откривао и записивао оно што је проналазио, оно што је нашао у депоима великих држава, што је чуо путујући на коњу хиљадама километара - он је записао и приредио ПРАВУ СРБСКУ ИСТОРИЈУ и то је платио својом главом!

О томе се и дан-данас у Србији ћути, ћути тајна полиција, црква, Академија наука, музеји и архиви, библиотеке, школе и факултети, јер још није скинута забрана са онога што је он  открио и због чега му је прекраћен живот – још се и даље као права, и у нашој Србији, изучава лажна историја света заснована на лажима Германско-Нордијске историјске школе која за своје тврдње нема никаквог упоришта.

Ћути се о Милошевим открићима и после низа археолошких потврда његових налаза, поред потврда свих његових тврдњи и ДНК анализама - ИСТИНА је и даље закључана! У Европи и у Русији!

Милош је у своје време све оно што се потврдило археологијом и ДНК методима утврдио сопственом Лингвистичком-историјском методом, која је у суштини записивање историјског памћења једног народа на једној територији у једном времену. 
Обишао је вредни Милош све бивше србске територије које су нам отете, на које ми и дан-данас полажемо власничка права по основу тапија и аргумената које је Милош Милојевић потврђивао својом лингвистичком методом, он је границе старе Србије обележавао нађеним србским именима река, планина, градова, именима људи, називима предмета, србским песмама…. И због тога је Милош убијен!

Милош је све ово постигао сāм у Бога није веровао, вероватно је на лицу места, широм света, увиђао неправде које сам Бог сигурно не би допустио, схватио је да је земаљска сила надјачала самог Бога на Земљи, па је пробао да НЕПРАВДУ сам разјасни и укаже не њу. 
А сам није могао да постави хипотезу да је Прапостојбина свих србских племана данашња Србија, већ је као Прапостојбину видео у Индији и у томе је његов велики промашај-јер је све хтео сам! Упоређивао је санскрит са србским и налазио сличности у томе, не могавши да јасно закључи да је србски прајезик извориште свим језицима па и санскритском! Све остало је урадио без грешке.

Погрешио је Милош, погрешио што је хтео сāм, погрешио што није читао Свето Писмо, које је, иако тешко фалсификовано, ипак задржало извесни број истина на којима и овакав свет почива, није Милош поверовао у оно што је Ристо Србин, назван Исусом Христом, говорио својим ученицима „Без мене ништа не можете!“ пробао сам, без помоћи Божије, и платио тај свој заборав прво главом, а потом и стогодишњим заборавом!

Милош је пронашао скривену ИСТИНУ, погордио се својим успесима и био за то кажњен, али не и на казну вечног заборава, јер му је, иако се он на то није обзирао, дата  МИСИЈА од самог Бога- да прибележи оно што се могло изгубити.
Милоше нам је оставио мапе новије Србије, ове која је избијала на Средоземно, Северно, Црно и Азовско море, оставио нам је потврде да је Данска заправо Србија, да је цела Русија само преименована Рашка или Расија, да је цео Сибир само Сирбиријска територија, објаснио наше имање у Кини и Индији… објаснио да је цела Европа наша територија,  у мери и облику да његова открића и сада служе за аргументовање потраживања онога што је наше.

Убили њега, преокренули Србе који су управљали и који и сада управљају Србијом, да се ИСТИНА не открије. Али о томе не одлучују људи, о томе је одлука донета давно, од Онога чија је једина и увек важећа, од Бога који је у својој суштини само ИСТИНА.

Бог се зове СРБ, од С(ловим) Р(еч) Б(ожију)! То је непроменљиво, то је сачувано у називу нашег народа и у називу наше државе Србије.
Некадашњи Срби се никада нису уздали само у себе, већ су увек испред себе постављали и увек првенство давали свом Богу Србу, говорећи Срб и ја, од чега је настало име Србија. Потом се то изменило у Ако  Бог да, да би се на крају то приписивало старим заосталим људима и њиховим погрешним схватањима.

Али, Бог не дозвољава да било ко понижава оне  који Га истуре испред себе, Он штитећи Србе штити и себе… и Он је донео одлуку да се у Црној Бари, у Мачви, одржи Међународни научни скуп посвећен имену и делу Милоша Милојевића.

Организатор је овај скуп покушао да учини неприметним, због страха да се не гурне прст у око комунистима који и даље владају Србијом, да округ Шабац и општина Богатић не забране скуп, а већ су га на неки начин условили, захтевом да се не говори о Милошу као историчару, што он једино и јесте, већ о Милошу као књижевнику, што он у суштини и није.

Али, кренуло је! Скупу ће присуствовати и они који у последњих 20 година, о свом трошку и сваковрсном ризику пишу о доприносу Милошевом на плану откривања Праве Историја Срба, биће ово поновно рођење Милошево!

Врата са скривеном Истином коју је Милош открио, отварају се, улазимо у тајне одаје и свакоме можемо послати захтев да нам врати опљачкано и отето, без да ми бринемо о исходу - Сила Бога Срба ће решавати по тим захтевима!

У међувремену док с припремала свечаност поновног рођења Милоша С. Милојевића, у Србији је обновљен Витешки Ред Змаја, којем је на челу био  последњи Србски Деспот Стефан Лазаревић-Високи, а челно место подразумева и челно место у владању светом - Ред је обновљен на Видовдан 2013.г.,  поново функционише, заводи ред и успоставља нарушени поредак о којем се писало у књигама које су сакривене у Москви и Ватикану. 
Детаљи у Реду Змаја су на блогу http://komanda-540.blogspot.com/ и он сада функционише као Братство „Срб и ја“ оформљено у Организацији за ненасилно преузимање власти у Србији „Команда-540“.
_________________________

О родном месту Милоша Милојевића:

-Хипотеза заснована на Лингвистичкој методи идентификације коју је успоставио Милош С. Милојевић-

Садашњи назив Црна Бара је настао у време затирања историјских факата везаних за појаву Ристе Сарабејца (Исус Христос) који је рођен у Нишу, где је и распет, како би се потом сви догађаји и само место изместили у Израел…. Црна Бара је у попису у време када је Београд бројао 26.000 имала 13.500  становника, сада се свела не мање од 3000, њено старо име Јордан је избрисано, а ради се о селу на самом ушћу садашње реке Дрине у садашњу реку Саву – село се буквално спушта на обале Дрине, на њој је вероватно Риста Сарабејац крштен од свог брата по оцу Јована Крститеља, ту се вероватно догодило и јављање Господње…. Ристо и Његови ученици, каснији апостоли,  проповедали су по тадашњој Великој Србији, Ристо/Исус је крштен је на реци Јордан поред села Јордан, то је сада Дрина поред села Црна Бара…

У свим ратовима од Турака до Аустријанаца, Хрвата, Маџара и Немаца, Мачва и њено село Јордан, садашња Црна Бара, су крвнички уништавани, паљењем кућа и вешањем и убијањем становника – Ђаволове војске су хтеле да затру место Крштења Ристиног/Исусовог.

О садашњој Црној Бари се зна преко убице свог друга због девојке, Станка Алексића, (Хајдук Станка), који је убио свог друга Лазара Миражџића, а писац Јанко Веселиновић је заменом моралних принципа успео да се све симпатије упуте ка убици уместо ка убијеном, док су убицу названог хајдуком убили турски полицајци….

Црна Бара је дала и оснивача Ботаничке баште у Београду, о којем се нигде никада није писало, у њој је рођен и обновитељ Реда Змаја, под именом Братства „Срб и ја“, који је пореклом од потомака Вукана Немањића, познатог као Југ Богдан, оца Кнегиње Милице која је мајка Деспота Стефана Лазаревића-Високог.…. 

Обновитељ Реда Змаја је унук Остоје Југовића, чији су преци синови Вуканови, познати као Девет Југовића, Носиоца Албанске Споменице и Ордена за храброст у Првом Светском рату.


У славу нашег Живог Бога Срба!
Бог са нама-Пристани Боже!


У славу Црнбарца, Милоша С. Милојевића!

Србија Драгољуб Татомировић

Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Команде-540 и њеног Братства Срб и ја“

Нови Београд, 04.6.7527/2018.г. у 16,48 ч.
____________________________________
Снимљено 4.6.2018.г. у 17,15 ч. - Застава Русије

-Руси на часовима и своје историје- 


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta