Mahanje lažnim tapijama!


Шта је говорено глувим и показивано слепим, давно, пре три године, са овог истог места, па им није вредело - сада свима на увид, а њима неће вредети до самог краја, док ово не завршимо са тзв. "Јужним (по)током" - овог пута, не гаса, него људским потоком, који хрли да преотме оно што су тзв. "Европљани" недавно отели - завршили у 17- веку.

Шта је нечасно у преотимању отетог? 

Ко сте ви Маџари (народ из источне Манџурије у Кини), Дајчери (омање иранско племе Дајчера), Галилејци сада названи Французима (Арапски Гали), откуда ви ту где сада постављате бодљикаве жице? Чије ограђујете и по ком основу и по ком праву и по ком праву се браните од својих сиромашних блиских сродника који навиру сада као река, иду ка вама..... па иста сте крв!

Зар не чујете ђаволов кикот.... смеје вам се, напустио вас је, он је свој део уговора испунио. 
Где ћете сада војско Антихристова? И..... не сумњајте у ону НОВОСТАРУ границу која ће опет бити успостављена.... сада се спашава Сир(б)ија, потом је на реду садашња Србија, њу ће ненасилно преузети преостали Срби у њој, а потом долазе на ред старе србске територије на којој сте се пробали закућити. 

Спојиће се опет Сирбирија, Србија и Србија коју су запосели Дајчери који су се назвали Германима, бескућници које су Срби називали "Они испод Г(е)рмова", они без кућа који су спавали под Грмовима (Храстовима), па им тако наденули име. 
Имали сте пре 70 година велики страх од Срба названих Русима, говорили сте "Руси долазе!", сада чекајте праве власнике под својим правим именом - и Руси су само Срби - јер.... уједињени Срби долазе!!

Докле се стигло, објашњење на
http://komanda-540.blogspot.rs/2015/09/padaju-gradovi-tvtrdi.html

Драгољуб
Постављено 20.9.2015.г. у 13,10 ч.
___________________________________________

Махање лажним тапијама!

-Решено, па се објављује-

На многобројна и различита упозорења Немачка и Америка нису реаговале – напротив, трудиле се да своју силу још више покажу, махали поседници лажних тапија на територије на којима се покушавају скућити, тражећи од Србије да за легалну призна најновију отмицу своје територије – Косово и Метохију – да као праву призна Лажну Тапију коју су написали Шиптарима..... трудио се и Златни Билтен у тим упозорењима и објашњењима, и сада се овај наслов првенствено упућујем онима којих се најнепосредније тиче, они редовно и упорно прате ова писања, онако како то кривци чине, тајно, педантно, са страхом:

1.   Урушавају се, без могућности враћања у садашње стање, све државе основане на отетим територијама других народа!

2. Урушавају се Америка, Немачка и све западноевропске државе црних европских народа, придошлих из Азије, Африке и Индије!

3.   Урушавају се Кина и Индија, јер су учиниле да на отетим територијама не опстану народи којима су те територије припадале!

Мир се враћа у србске земље – Русију, Белорусију, Украјину, Пољску, Чешку, Словачку, Хрватску, Словенију, Босну и Херцеговину, Македонију, Црну Гору, Албанију!

*Брлин/Брљин, назван Берлин, је србски град основан на мокром, блатном терену, на «брљавом», привремено окупиран од омањег арапског племена Дојчера.

*Виндомина, назван Вин/Виен, назван од неких Срба, Бечом, је србски град, привремено окупиран од црних арапских народа из Ирана.

*Софија је србски град Средац и налазио се на средини последњег србског царства, које ће се поново формирати, привремено окупиран од црних монголских и других племена која су се назвала Бугарима.

*Приштина и Скадар су србски градови, привремено окупирани од Шиптара којим се Америка и Немачка написали лажну тапију и то им је једини документ о власништву.

Шиптари су већином Срби чији су преци у неком тренутку слабости променили веру па потом и националност – они су наши, са њима ћемо лако, долазе ускоро да нас моле за опроштај - мада су они осуђени на смрт, па колико их преостане.

Отмица је увек отмица! Без обзира на форму у којој је изведена и на документа којим је накнадно покривена! Лажне тапије немају никакву вредност!

Само Србија има праву тапију на територије  Европе, Русије, Индије, Кине и дела Африке – оне нису написане од неког конкретног човека, или конкретне власти, оне су Србима дате од Бога, за то давање знају Срби и сви други народи, и због тога Срби и не  машу тапијама, они ништа не морају да доказују – и у праву се опште познато не доказује – и због тога онолика повика када србски спортски навијачи певају да је «Србија до Токија!» - уплаше се дежурни јављачи, Срби-издајници, и њихове газде-окупатори, како ће шака Срба-навијача да преузме некадашње србске територије па се одмах огласе све европске институције основане да прикривају лажно власништво над територијама на којим је основана Европа....., па се од издајника на власти у Србији тражи да сузбију «Србски национализам» - за њих је национализам, у негативној конотацији, што Срби певају о својим територијама! 

Они о њима не смеју чак ни да певају – оне су сада немачке или нечије друге и они о њима смеју да певају, да их у својим химнама величају – е, па како сте величали отето, тако вам се и пресудило!

Али, Србија је од Данаја (Данска) до Токија! 
Србија је од Брљина (Берлина) до Делхија! 
То не може побити нико – Тапију на те територије Србима је доделио сам Господ!

Србија се не плаши имиграната,  она никоме не брани да дође, никоме не уводи визе.... Срби знају да су на свом и да су гости увек само гости.

У Србији се купи, не отме(!),  нечија њива или кућа, па се наредних 100 година та кућа назива по претходном власнику..... није лако засновати власништво оличено у сећању и прихватању новог власника од стране народа ни за једну кућу, а камо за целе државне територије.

Онај који купи кућу или плац, одмах га обележава, излази геометар, укопава се међно камење, стубови, стубови и камење се фарбају уочљивом бојом, док се стара имања ничим не обележавају а међе се знају – постоји стари храст, шљива, крушка, некад давно укопан камен обрастао маховином – али се зна да су тамо «Петровића њиве, шуме, ливаде....» и безначајно је што су оне сада у поседу неких Јовановића, а Јовановићи их купили..... треба времена да се постане стварни поседник.

Тако је и за државне територије - џаба окупатор мења имена градова, река, планина, зна се да су то србске земље и због тога се на отетом нико никада не може закућити, никада не може живети слободно и опуштено – онај који је на отетом, живи као да је стално на стражи, сумњив му сваки непознати који осматра његову имовину, стално ослушкује, прати законе који говоре о повратку власницима онога што им је неко некада због нечега отео – чак и ако је то све држава уредила својим папирима, зна се да је то лажно!

Права тапија се не може обеснажити никаквим лажним документима и сви знају да је лажна тапија само привремени документ због којег онај који користи нека права по том документу стално стрепи, дрхтури..... као Немци који су на нашим територијама, као Американци који су на отетим индијанским територијама, као Индуси који су силом отерали Србе са половине Индије, као Кинези који су силом протерали Србе са подручја Кине на којима су били староседеоци - урушавају се све оне, засноване на отетом и не могу да опстану!

Ми Срби више икада нећемо ратовати. Ми више нећемо у сукоб са окупаторима – њихово време је истекло, они морају да се склоне, њихове државе се урушавају, они са нама морају да уреде односе власник-корисник. Не учине ли то у што краћем времену, све редом ће пропасти!

Ми не треба да тражимо ништа друго и ништа ново – само царство Душаново!

Ми овим не тражимо ништа туђе, никога не угрожавамо, тражимо повратак у пређашње стање.

Та наша, србска, молба је отишла још 1999.г. – када се на оно што су учиниле Америка, Немачка која се назвала Европском Унијом, и остале земље које су се прикључиле нападу на последњу територију Срба, обратила посебна пажња, па је донето РЕШЕЊЕ, оно је постало извршно ове године и приступа се извршењу.

Онај који је кочио и задржавао колико је могао, обележен је и склоњен – а регистрован је у Србији као бахати човек, који се понашао како се не понаша онај који се боји Бога, сукобио се са неким од Срба којим се молбе испуњавају - упућена молба, усвојена, откривено шта чини и уклоњен..... неће ни трага од њега ускоро бити међу Србима!

У Старом Завету у «Књизи 7 о судијама» под 1-8 описано је како је Бог дао упутство да се од много хиљада израелских војника одаберу три чете од по 100 људи, које су уз помоћ Бога победиле много већу војску Медијанаца.
Без ове помоћи, Израелци би били свакако поражени.

Ми Срби знамо да без Бога не можемо повратити територије које нам је Он даривао, које смо и својом кривицом губили – али и сада је Он изабрао потребан број Срба које ће упутити у борбу за повратак територија које припадају Србима – и почеће се прво од чишћења Србије, а када се то догоди више неће бити отпора да се отето врати!
По први пут ће се у Србији извести НЕНАСИЛНА РЕВОЛУЦИЈА!

Узалуд је све оно што би чиниле Америка и Немачка – оне знају за то, знају и неке друге по Србе непријатељске државе, зна то и србска држава Русија – удесиће се да све оне буду принуђене на извесну сарадњу како би се Срце Земље и Срце овог Света излечило, како би и цело тело наставило да живи, али под неким другим режимом – спасаваће се Србија ради њиховог спаса, јер је тако праведно и тако је, уосталом, и одлучено!
_____________________________________

Гоподе, ако је време и Воља Твоја,
Врати нам наше територије у Европи, Азији, Африци и Индији!

Господе, помози нас у нашем науму да Србију – Твој Земаљски Престо,
уредимо по Твојој Вољи!

(Делови молби које су упућиване на Одлуку)
________________________________________________

Трајало решавање од 24.3.1999.г. – дан почетка бомбардовања Србије ради њеног 
дефинитивног уништења, до 02.10.2012.г. у 02 часа, 
када је «Судски Позивар» донео Решење.

Оно је извршно – кога занима нека прати будућа догађања, прво у Србији, нека сви виде како се обавља НЕНАСИЛНА РЕВОЛУЦИЈА, тако ће  морати у целом свету, Србија је шаблон, Србија је матрица, Србија 
је Центар и периферија се мора уређивати уз 
поглед упрт у њу!


За вас са неидентифкованих Интернет прикључака – у Србији, Немачкој, Америци, Аустрији, Швајцарској........:

Ви нисте изненађени, пажљиво сте све пратили, поштено сте зарађивали своју плату, надам се и да сте поштено обавештавали оне којим служите – нисте ви криви што се планови ремете, што неки већ падају..... урушавају вам се целе државе, тако је када се неправедно отме нечија кућа, сада се пакујте, путујте или се са власницима територија, на којим ево већ више стотина година не можете да утврдите темељ куће, правите нови договор, само сада ви нисте ти који диктирате, више сила није код вас – Он је све издиктирао, и сви ми сада само треба да спроведемо.

Боже, хвала Ти што си услишио молбе Срба који су по Твојој Вољи!

Драгољуб

Постављено 14.10.2012.г. у 13,45 ч.





Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta