Paosilos Aleksandros!


Паосилос Александрос!*
-Јесте али још не зна!-

*Паосилос 
пао силни, онај који је присвојио себи право да о свему одлучује;
*Алаксандрос Александар Вучић Засвенадлежан.

Ево, оде са власти и други србски цар Александар за најновијих 100 година  трајања Србије, први је Александар Карађорђевић, после њега је отишао са власти Зоран Ђинђић, а ево ових дан је отишао и Александар Вучић-Засвенадлежан, мада му то још нико није јавио, па се батрга и објашњава, све пред страним новинарима осматрајући травњак испод прозора садашње резиденције председника Србије са чијег су спрата бачени 1903.г. краљ Александар и краљица Драга Обреновић….

Први Александар је убијен због неодобрених веза са Немачком, други цар Србије, Ђинђић, је понављач, и он је изгубио живот због неодобрених веза са Немачком, овај наш трећи цар са истом судбином није, и надам се да и неће бити, убијен, али је за сада у статусу „Склоњен са власти, до даљњег“.

Када је склоњен са власти други Александар, садашњи цар Србије?

Недавно, прво 5.5.2018.г. када је војска јасно ставила до знања да њоме управља неко коме то није дато позитивним правним прописима Србије, и тај неко је одредио да  се - у време када се Александар Засвенадлежан бусао у јуначке груди због одласка у госте код турског неосултана Ердогана, и још увек некрунисаног цара Русије, Путина - војска Србије, њих 200 састављени из свих родова са старешинама на  челу, поклоне бисти легендарног Драгољуба Драже Михаиловића, на Равној Гори, на месту где је он као први и једини у то време, 1941.г., објавио устанак против фашистичке Немачке….
Стајали сви мирно, поклонили се, дали војнички поздрав и поставили ловоров венац какав војска увек полаже у таквим званичним приликама….
После 73 године Војска Србије одала пошту генералу Дражи Михаиловићу

Дигла се узбуна, води се истрага и још увек се не зна ко је то наредио и одобрио. Ја знам, али нисам ја једини који то знам – то је наредио онај који командује војском Србије, на незаконити начин, али он то чини!
Тада је Александар Засвенадлежан остао без војне силе, а онај који нема војну силу нема никакву власт у држави. Чија војска, тога и држава!

Пет дана после тога, на дан 10.5.2018.г. извршена је Генерална Проба „Такси пролећа у Србији!“ То је наш Србски патент-функционише беспрекорно, јер је полицији наређено да не омета већ да помаже блокаду Београда са око 1000 путничких такси возила! 

Све је урађено по правилима која се изучавају у полицијским школама – власт је ово издржала у трајању од око 10 часова и потом је пристала на све услове таксиста. 
Купила је власт себи још шест недеља, време у којем ће наводно забранити све друге да таксирају у Београду, али пошто власт нема правног основа да учини то што је обећала, следи Генерални штрајк и блокада Београда, и не само Београда, и печаћење овога што је замишљено – уклањање Александра Другог са престола.
Тада ће се озваничити да је Паосилос Александрос!

Ко је ово извео, ово са отказивањем послушности полиције?

Они који командују полицијом, сви знају ко је то, знам вероватно и ја, али не налазим за потребно а истичем неексклузивне информације.

Наравно сви у Србији знају да ће у јуну у Србији војне вежбе изводити одређени делови војске Србије и делови НАТО војске, некако се поклапа време Генералне блокаде Београда од стране таксиста  и присуства НАТО војске у Србији, али су то сигурно непланиране случајности,  које се понекада догађају, јер где би  они против Александроса?!

Наш цар као прави Вук-Самотњак, вратио се из Москве, изашао из клопке, одгризао себи шапу и онако обележен, сакат и уплашен није наступио онако како би требало у односу на народ Србије којег је увео у клопку, већ је наставио као и раније….

Довиђења Александросе!

Koraks, "Danas", 15.5.2018.g.


Ових дана је неко из власти имао луду намеру да од грађана Србије, сиротиње која има возила старија од 15 година, на име контролних шестомесечних техничких прегледа на сваких шест месеци приходује по пет милијарди динара, а то је око 50 милиона евра….. узвратни бес грађана је довео до тога да је најповерљивији човек Александроса, Ненад Стефановић, продавац компјутерских компоненти, на месту министра полиције Србије, опрао поново руке од пљачкашке замисли Александросове власти, па је уплашен брже-боље објаснио да се од те пљачке одустало!

Браво за продавца компјутерских компоненти који се стално нешто петља у полицијске послове – предложићу да га приме у Градску полицију Београда у неко од одељења Криминалистичке полиције, па ако му буде ишло, ето, нека буде и полицајац!

Шта следи даље?

Спровођење одредби „Романа Кодекса“ (http://komanda-540.blogspot.rs/2017/12/romana-kodeks.html) и потом спровођење Агро плана „Гаврил“ – услове ће створити ови који су извели војску на Равну Гору и који су одредили да полиција помаже блокаду града од стране таксиста у Београду.

„Препаметни“ Александрос је неписмени читач знакова поред пута. Нуди и предлаже веће плате и пензије и истовремено прети банкротом Србије.

Закаснео си Александросе!

Ниси се на време јавио коме треба, када дође време тамо ће неко да те одведе. Без бриге, на тебе нико није љут, тебе сви жалимо, јер још није донета одлука шта са тобом после твог садашњег привременог статуса.

Да си ишао у Стриптиз бар Бошка Радоњића "Лотос", да си са њим мало пио вина, могао те је, као што је и мене, поучити о индицијама за припреме уклањања владара у некој држави – он је то чинио по Јужној Америци. Ниси, па не знаш, а ко не зна сам сноси последице.

Команда-540 чека своје време, то је после Петровдана, када ће се створити услови за реализацију Плана „Гаврил“ – ово што се сада ради су физички послови, заправо реализација онога шта смо тражили! Ми својим молбама заправо креирамо догађања у којим не учествујемо непосредно.

„Не руши државу-Мењај власт!“- Савет Бошка Радоњића, власника Стриптиз бара у Београду.

Слава Команданту Небеске војске и Команданту и Начелнику Команде-540, Светом Арханђелу Михаилу!

Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Команде-540

Постављено 15.5.7527/2018.г. у 16,12 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta