Lažni portali i stvarni strahovi!


Лажни портали и стварни страхови!
-Припреме-

Веза: Наслов „Небеске капије“
http://zlatnibilten.blogspot.rs/2016/11/nebeske-kapije.html


Скоро сваког дана медији нас обавештавају о којекаквим порталима са Земље ка Небу, па се онда анализира и указује чему они служе, коме, какво нас зло од тога чека и све друго из делокруга припрема целокупног становништва за главну превару коју ће извести Пали Анђели, који се називају  Ванземаљцима - има и њихових фотографија, изјава официра различитих војски, појединаца и случајних очевидаца - све као у припремама правог рата!

У наслову „Небеске капије“ дато је потребно објашњење са посебним детаљима о путевима од Земље ка Небу, кроз Небеске капије, које се називају и Порталима.

Пали Анђели, или тзв. Ванземаљци су у великом страху и у великој журби, промене о којима се говори су стварне и догодиће се у будућем блиском времену, али не као било каква казна људској раси, већ као награда, кроз њено уздизање на виши ниво сазнања и духовности, преко васионских промена којим ће бити подвргнута и Планета Земља.

Земљина оса око које се она окреће ће се исправити и вратити на претходно Предрајско стање када је она била управна кроз средиште и спајала два магнетна пола, промениће се њена брзина окретања око сопствене, сада исправљене, осе, као и сама учестаност пулсирања… можда и смер окретаја и те промене су претпоставка за конкретну промену на људима, заправо у њиховом духу и самом телу које је носач и одело сваког духа и душе у којој се дух налази.

Уздизање  људског духа ће се извести на прилично једноставан начин, који је провераван и примењиван од самог Постања – отвараће се затворени делови људског знања смештеног у људски дух и људски мозак, који спрегнути заједно са телом човека, чине једно материјално-духовно биће, јер је човек двојака супстанца, видљива материјална и невидљива етерична и енергетска. Енергетска се може дојагностицирати посебним техникама неких људи и они је  могу и описати, али је и  она невидљива за људско око.

Овако припремљена Земља ће бити та на којој  ће се у кратком времену уздићи свака људска душа, која је за то уздизање приправна, деблокирањем  депозита знања дарованог свакој души и њеном духу приликом усељења у људско тело, које је блокирано како би се они трудили да нађу шифру за отварање блиндираних депоа знања!

Колико труда, колико добрих оцена, толико и шифри за отварање,  депоа знања.

Уздизање се постиже новим знањима, могућношћу коришћења садржаја депозита знања и то отварање је заправо осветљење и просветљење које се догоди у неком делићу Логоса, јер је и сваки човек мали Логос, и сви ти мали Логоси сачињавају знање Логоса-Творца!

Измене на Планети Земљи су и физичке, на неки начин инжењерске, ради се о техничкој измени  осе, места магнетних полова, смера окретања, брзине окретаја око сопствене осе и промена пулсирања, и то ће се за људе догодити за неколико сати или дана, што ће их увести у стање великог страха и ишчекивања крајњег резултата - за оне који ће ову техничку операцију извести то ће трајати врло кратко, неколико минута или неколико трептаја ока људи. 

Луди су сви људи и наравно сви ПА који наговарају људе да поверују како се ове промене догађају саме од себе! Васиона је савршени поредак, који се надгледа и коригују!

На вишим нивоима, нематеријалним, све је безвремено, па су безвремена, односно стално млада и сва бића која бораве на тим вишим нематеријалним нивоима, укључив и људске душе које су тамо отишле после боравка у људском телу.

Због тога су сви они који бораве у тим световима и млади и лепи – душе се заодевају изгледом својих некадашњих људских тела из најлепших година живота тог тела, то су 30-35 година, и оне се мењају само ако дође до напредовања - назадовања неке душе док је на духовном нивоу, када може задобити и други изглед укључив у то и одело и   старост.

Људи-обмањивачи, када хоће да варају и себе прикажу као оне које су виделе и самог Логоса-Творца, причају како је Он енергија, ватра, пламен, огледало у које се не може и не сме гледати…. Измишљајући у оквиру свог капацитета лажне имагинације, све Му негирајући људолики изглед, а Логос-Творац је наш отац, ми личимо на Њега, а Он на нас, ми смо Његови сићушни делићи, на каљењу, на искушењима, на стицању искуства, Његови обавештајци, који Му се враћамо увек када напустимо своје људско тело и уз услов да прођемо Контролне капије, које се називају и Митарствима.

Нема мита на Митарствима - на њима се очита оно што чини нашу компјутерску књигу, запис у нашем духу, упореди се са Другом књигом Небеском, оном која се води у Небу, по основу Извештаја о нашем деловању, о делима и мислима, о вољним о невољним поступцима, које редовно и непристрасно достављају наши Анђели-чувари!

Ко прође, иде у безвремене просторе, добија изглед који му се највише свиђао у време боравка у телу човека и добија нова задужења у на новом нивоу! Ко шта заслужи на земљи!

Душе људи које су биле од помоћи Логосу, трудећи се да својим мислима и жељама креирају своје окружење, али и сам Космос, постану Божији Помоћници, мали креатори, па наставе са тим по повратку у небо.

Они који су се у страху да не погреше устручавали било каквих предлога, мисли и жеља, бивају спречени да прођу кроз Контролне капије и остају у Поднебесју где бораве Пали Анђели и они чекају да им се накнадно одреди нова прилика кроз нови боравак у телу неког човека.

Поднебесје је простор у којем је много свештеника, научника, лекара, царева, богаташа, шкртаца разних врста, јер су они служили Палим Анђелима, били њихови другови на Земљи па су са њима и у Поднебесју!

Материјални свет је у непрекидној вези са нематеријалним, духовним, људске  мисли и жеље одлазе у небо, бивају прегледане, одобрене или одбачене, па се као одраз о Небеско огледало враћају на земљу где се претворе у видљиво!

Наш Владика Николај Велимировић је рекао да „мисли људи које се не прошетају небом немају никакву вредност!“. То су заправо мисли људи који би да их сакрију, који не желе вољне грешке, али су и као такве смештене у преграду где су све наше грешке!

Логос-Творац је људолик, Он је изгледа човека у најлепшим својим годинама, око 50 година, а Божић, Риста Србин је у годинама у којим је распет, у својој 33 години и увек иде са десне  стране Логоса!


Неки људи којим је било омогућено да виде Оца и Сина, то памте за цео свој људски век, такав догађај промени цео њихов живот, јер они више не верују у постојање Бога – они знају да Он постоји!

Ово виђење је скоро увек и награда таквом човеку за низ његових дела која се свиђају Логосу, и увек су спрегнута са просветљењима односно отварањем закључаних депоа људског знања које се налази у његовој души.
После тога се награде примају у обликуј довођења тела таквих људи у стање савршеног мира, некада праћеног путовањима у Духовне светове, а некада је то само неописиво стање пријатности тела и душе које је у таквом телу.

Комуникација између Земље и Неба је стална, врло жива и увек се обавља кроз легалне Небеске капије!
Тих капија је много – неке од главних су у Србији у којој има и помоћних капија. Једна је на Косову пољу,  друга је на Равној гори у близини Горњег Милановца, трећа је на граници Србије и Хрватске код Вуковара, има једна у Требињу и једна на месту Манастира Раваница код Бољевца.

Нелегално одлажење са Земље ка Небу су провале, без обзира на средства којим се то чини, оне су увек неуспеле и њих реализују Пали Анђели преко људи који им служе.

Пројект ЦЕРН у Швајцарској је пројект Палих Анђела, основан је са циљем да се сазна начин стварања материје од нематерије и да се дознају начини на којим су засноване репродукције људи, како би то Пали Анђели користили за сопствену репродукцију, без које морају да запоседају војске у људским телима. Они добацују до Поднебесја! До својих!

Церн је окупио скоро све владаре држава света када је пуштан у рад пре неколико година, то су они који су у служби ПА-наш Борис Тадић је такође тамо био присутан.

У Поднебесју се људске душе баве оним за чим су чезнуле на земљи. 

Банкарка-преварант Дафина Милановић се из Поднебесја јавила неким својим познаницима, рекавши им да ради исти банкарски посао и да јој је много тешко! То јој накнада за раскалашан краткотрајни период њеног живота, награда за све преваре које је извршила и награда за службу у војсци ПА!

Не обраћајмо пажњу на указивање скорог доласка Апокалипсе-нема никакве Апокалипсе, она је пропаст за ПА јер ће се у том тренутку људи духом уздићи и сазнати оно што нису знали и више њихове мобилизације међу људима неће бити успешне.

Све приче о тзв. порталима о којима  се прича су приче-лажи, прави Небески портали или Небеске капије се не виде, не  могу се сликати, могу се осетити, могу се видети и извесне друге манифестације око њих, али ту приступ немају ПА ни њихове слуге.

Небеске капије су под сталном и неподмитљивом стражом, зраче миром, посебним осећајем приликом боравка у њиховој близини када се несумњиво покаже како се осећа душа човека на крају пута кроз који се иде кроз наведену Небеску капију. Благотворна су краћа борављења на тим местима.
Ако то негде осетите, истражујете мало и сетите се и ових мојих напомена.

Промене које нам предстоје су промене на чишћењу људи и њихових душа, оне су време просветљења, али ће потом настати и право чишћење људи-криминалаца, одређено је да они сами себе уклоне! Јер су се уплели међусобно и са ПА у право неразмрсиво Змијско легло. Амин!

*Слава нашем Живом Богу Србу (Словим, Реч, Божију)!
*Слава Команданту Небеске војске и Команданту и Начелнику Организације Команда-540, Светом Арханђелу Михајлу!
  
Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Команде-540

Постављено 20.4.7527/2018.г. у 16,40 ч.

(Написано и запечаћено на дан 20.4.2018.г. у времену од 7,03 до 8,21 ч.)

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta