Jedan Risto i dva Vladimira!


Један Ристо и два Владимира!
-
Правда по Мердокају*

*Мердокај  је Карл Маркс, сатаниста и утемељивач теорије
комунизма, право име Мосеј Мордекај Марк Леви-

-Овај наслов је настао приликом посматрања фотографије у цркви у Русији у којој се садашњи руски цар, В.В. Путин, крсти, љуби мошти неког од светаца и потом врши нечувено поређење и налази да су исти комунизам Уљанова (Лењина) и хришћанство Исуса Христа, као преливна кап већ пуне посуде комунистичког цинизма и безверја, посебно у Русији-

В. Путин у цркви

Судбина држава и народа везује се и за судбину њеног цара. Цар креира много што-шта у држави, али у исто време цар креира и своју судбину. Делима, речима и мислима…..
Све се бележи за свако људско биће, а цареви су само људи којим је дата шанса - да се прославе! Код Бога или код Његовог противника Сатане.

После 19 година царевања Русијом, у непрекидном низу, садашњи руски цар изгубио је елан, храброст, сигурност, младост је давно прошла, време му цури, па се уплашио да ће изгубити то што тврдо држи ових 19 година. Или мисли да још било шта он држи!

Отишао да се по ко зна који пут помоли и свом правом богу, Уљанову (Лењин), али у Христовој цркви, негде у Москви. Да обојицу одобровољи о истом трошку. И да им изнесе свој праведни, комунистички, предлог.

Говорио је у цркви Христовој, пошто се пре тога прописно прекрстио и пољубио поклопац посуде у којој се чувају делови моштију неког од многобројних руских светаца, а потом говорио о Комесару са револвером, вршећи поређење онога што је он, Уљанов, реализовао, а налази се у Светом Писму, као несумњива препорука Исуса Христа, на којој почива хришћанска религија. 


И резултат тог поређења је да се ради о два свеца, балсамована, који се чувају у складу са схватањима њихових верника. Рекао да је исто вештачким путем балсамовани Комесар са револвером, који је тврдио да Бога нема и „балсамовање“ које врше Вишње силе…. И остао Владимир жив! Или мисли да је жив.
Рекао један Владимир о другом Владимиру (Уљанову/Лењину), у Ристиној цркви.

*Нечујни монолог В. Путина док је у Ристиној цркви величао свог бога Уљанова (Лењина).


Даље-за читање или регистрацију-клик на:

http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=255

Србија Драгољуб Татомировић

Постављено 14.1.7526/2018.г. у 19,05 ч.
(Написано 14.1.7526/2018.г. у времену од 14,45 до 15,35 ч.)
____________________________________________
Снимљено 14.1.2018.г. у 19,37 ч. - Застава Русије


Ви који читате за Русију а кријете се иза заставе Србије,
јавите у Москву како гледамо на став вашег цара о комунизму
и хришћанству и не чудите се ако одавде будете морали да се селите

Ми немамо истог Бога!


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta