Karanfil se na put sprema...


Каранфил се на пут спрема…

-Опраштање од нас- 


Веза:
*Чему служи опело?

http://zlatnibilten.blogspot.rs/2013/04/cemu-sluzi-opelo.html
*Чега се плаши Црна Тројка?
http://zlatnibilten.blogspot.rs/2013/04/cega-se-plasi-crna-trojka.html


Пре неколико година епископи СПЦ су у центру Београда извели целокупан ритуал верског обреда опела над тада још живим АВ-6 и Дачићем, који се непрекидно од тада приказује као дворска луда. Ја сам о њима опојаним писао неколико пута, под више наслова - у суштини су они од тада мртви, њихове душе су од стране епископа обавештене о растанку са телом, а будући да је то био непланирано оне су се још једно време мотале око њихових тела. 

Сада, после неколико година, они увиђају да им је свакако време оваквог живота-имитације, доста, те су ушли у процес опраштања са свима нама, превасходно са собом јер је њиховим телима још увек жао што им се крај приближио. Крај њихове владавине је и крај њиховог живота, јер они недостатак синхронизације душе и тела надокнађују узимањем огромних количина енергија од других људи, којим се обраћају или који су по природи свог посла у њиховој близини.

Корејанац Хојт, службеник америчке администрације је недавно на најдиректнији начин подсетио ове који се од нас опраштају као да умиру, иако изгледа да су још увек живи, шта их чека ако не испуне оно што се од њих очекује.

И наравно: И један и други опојани, Дачић и Вучић, сву нашу пажњу усмеравају на делове из ултиматума Хојта који се тичу Косова и Русије, избегавајући да укажу да ли је то то због чега се они од нас овако опраштају, избегавајући да кажу има ли ту нечега што их и лично погађа… избегавају да кажу како су то постали на неколико дана мутави, у шоку, па тек онда на сламку износе шта је ко коме рекао и какве су они јуначине били, уместо да су одбили да примају неког нижеразредног службеника они лично. Али, за то петљу нису имали, па су сада када је тај Хојт ваљда опет отишао у Америку, добили неку храброст, па причају како су му јуначки скресали у брк!

Одлучи се!


Фото преузета са КМ.РУ од 28.10.2017.г.

Причају како се никога не плаше, очигледно је да не владају државом, баве се непрекидно неком изборном кампањом, поткупљују ситним парама пензионере, полицајце и војнике, све мислећи да је то довољно, све не улазећи у сагледавање околности због чега они лично (АВ-6 и Дачић) никако да започну да владају по основу недавних избора, односно због чега АВ-6 не сме да се повуче из оперативне политике и  због чега све он  мора да држи под контролом.

Избегава АВ-6 и ови који брину о његовој части и угледу да ухапси Милована Бркића, то је онај који  у магазину „Таблоид“ износи податке због којих сам ја написао да су њих двојица у исто време на слободи нека велика грешка - Један од њих мора у затвор! Таблоид редовно излази, Милован редовно једе ћевапе и пије шприцер…. Што ће рећи, има неке аргументе, док овај други прави одступницу, да се мирно склони ако баш буде морало.

*Зашто Вучић не обавести Србију шта је Хојт тражио од њега?
*Шта планира Вучић у наредним данима?
*Како су Руси опет сипали воду у решето?
*Шта ће се ускоро догодити у Србији?


Даље-за читање или регистрацију-клик на:
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=235


Помози нам Господе, тешко већ издржавамо све ово чиме Си нас натоварио! Јесмо заслужили, али помажи!

Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права – криминолог и теозоф
Постављено 1.11.7526/2017.г. у 19,45 ч.


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta