Možda im treba javiti....


Можда им треба јавити….

-Обневидели од страха-
  
Овим који владају Србијом од како су се уз помоћ пушака инсталирали на власт, 1945.г., можда би требало јавити, али некако да они то разумеју, да им је време употребе истекло.

Ови који владају Србијом, духовна 
су деца Јосипова (Јосип Броз Тито), овај који је до пре неколико месеци био на месту цара Србије, Николић, учланио се у Комунистичку партију чим је напунио 18 година живота и био члан те секте до њеног падања са власти, 1990.г. када је уместо да настави у реформисаним комунистима имао других обавеза-да са истим таквим непрестано глуми опозицију, а заправо је та његова нова опозициона Радикална странка непрекидно била  на власти. 

Лепо су се сви они за то време поткожили-становима, кућама, аутомобилима, чак и црквама и вероватно и повећим салдима на НН рачунима у иностранству.

Они који су дошли силом оружја једино се таквих мера за уклањање са власти и плаше-по њима, њиховим доласком на власт 1945.г. за навек су исцрпљене слободе коришћења силе за те сврхе. Тада и више никада!
Страшна повика на овог малог налицканог Американца Хојта који, будући да иза њега стоји Америка, уопште не мора да се маскира када говори – каже шта мисли да треба и због чега се овде у Србији појавио… као „он не поштује Србију!“ 

А нико да се упита није ли Хојт у праву јер је дошао у државу пету од позади по сиромаштву, по списку држава света, коју тако више од 70 година воде духовни синови и унуци Јосипа Броза Тита!? Због чега би он нас из Србије уважавао, због чега би се трудио да умота у неки фини папир то што треба да нам испоручи?
И због чега се сва комунистичко/радикалска машинерија усмерила на извесног новог политичара Србије, Сашу Јанковића који планира да постане власт у Србији, све не знајући да је то за вечна времена забрањено? 


Тај Јанковић је крив, нема сумње. Он планира да када дође на власт, (а долази то је несумњиво, рекао Американац Хојт,) створи услове за елиминацију овог скоро стогодишњег комунистичког режима, којем је темеље ударио Црногорац на месту србског цара, Александар Карађорђевић, а довршили га, гланцају га и чувају комунисти, названи другим именима, са другим капама на истим главама на којим су биле и оне претходне. Капе!  Капе су мењали, али су оно у глави чували.

На власти у Србији су 72 године потомци пролетера, сиромаха, нерадника, несвршених студената, деца и унуци  ратних пуковника и генерала паравојске и параполиција са факултетима у трајању од неколико месеци, која су пазила да неко на Титову слику мрко не погледа…. После је био под таквим војно/полицијским кишобраном Милошевић, па редом до овога сада, свестижућег и свезнајућег који нас свакодневно митраљира процентима нашег бољег живота. И сада би неко да њих замени! Не бива, не дају  то комунисти, ма како се називали.

Али: Та прича је завршена. Ја бих, када би ме неко питао, нашао погодну форму и обавестио их о ономе што се у целом свету зна, али се у Србији о томе не говори, а у њој ако се нешто не објави на телевизији није ни било!

Ево, да покушам да направим неки резиме:


*Србијом не владају ови који мисле да то чине и чак се тако и представљају када им неко дође у госте. Будући да је то опште познато, нико их и не зове у госте јер не морају неистину да слушају и када су домаћини. Нико им и не долази у госте  по другом основу осим да им каже шта се од њих очекује да ураде у што краћем времену.


*Американац Хојт у улози курира у Београду;

*Шта је Хојт пренео Александру Вучићу и неким другим на Балкану;

*Почасти у иностранству за Србина који долази на власт у Србији.


Даље-за читање или регистрацију-клик на:
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=232


Србија Драгољуб Татомировић

Постављено 24.10.7526/2017.г. у 13,20 ч.
________________________________
Снимљено 24.10.2017.г. у 13,42 ч. -
Застава Русије

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta