Na srbskom tronu ponovo Srbin - realizacija!


Стигло жито да се коси!
Репринт наслова, сада у целости јер је
цео наслов био објављен само за малобројне
регистроване читаоце сајта Златнибилтен.Срб,
од 22.11.2015.г., јер следи реализација!  

____________

На србском трону поново Србин!
-Вишњим силама по силама људи-

Веза:
 Наслов „Јатак план!“

Пре тачно девет месеци у једној европској држави  уручена је Повеља Дигнитара Племена Србског (Високог достојанственика, којем припада царски трон овог племена).

Ко је овлашћен да уручује такве повеље у данашње време и о каквој се то повељи ради?

Од рођења Исуса Христа - Ристе Сарабејца/Арамејца, Ристе Србина - водила се евиденција свега што се Њега тицало, тиче и што ће Га се тек тицати – пратило се Његово одрастање, путовања, учење и сазревање, Његове проповеди народу  и свештенству, поуке ученицима, пратила се чуда која је измољавао од Његовог и нашег оца, пратио се Његов лични живот –Збирка списа је названа 
Свето Писмо, Библија, Нови Завет и све се односи на исто.

У истим је прецизно вођена евиденција о Његовој породици, оној из које је потекао али и о оној  која је створена уз Његово физичко учешће – Збирку докумената су чували Јевреји избегли на полуострво Крим где су направили своју државу.

Када је њихова творевина оличена у Хазарском Каганату растурена, у време 
Ивана Грозног и  Кнеза Светислава (Руски: Свјатослав) пронађен је оригинални примерак те Збирке, направљена су два преписа  и оригинал су чувани у Кијеву.
Када су Пољаци имали своје царство, пронашли су ту Збирку и однели је, потом јој се изгубио траг и она је сигурно у депоима Ватикана.

Мислили су да су се тако обезбедили од Праве Истине, Праве Историје и свега оног што се тиче целе људског рода и устројства држава…. Сада су праћење онога што се тицало Ристе Сарабејца пратило на две стране,  – једни су били ови из Ватикана код којих је оригинална Збирка, и други они код којих се налазе преписи оригиналне Збирке.

Праћењем лица која припадају породичном стаблу Ристе Сарабејца – и једна и друга страна је добијала исте резултате, и једна и друга страна су ћутале при сакривању извесних истина које су тим праћењем добијене, у питању су били интереси, договори, али је у конкретном случају који се нас Срба тиче, прикривана околност да су србски владари до времена Деспота Стефана Лазаревића – Високог, на челима србске државе били директни потомци Ристе Сарабејца, по правој линији, што им је давало право на преимућство над осталим царевима, због околности да су србски цареви водили порекло од свештеничког племена Ристе Сарабејца, док су остала била "обична племена" (увек је неко морао и да ради нешто конкретно што је неопходно за живот) и они који су водили порекло од тог свештеничког племена, по природи ствари у успостављеном поретку вредности, као духовно било је надређено овоземаљској сили којом су такође руководили сродници Ристе Сарабејца, али они нису били у оној предности која је ношена припадношћу племену свештеника.

Да би се преотела или игнорисала та привилегија првенства међу царевима и народима, на србско царство је 
нахушкана отоманска империја - Турска, која је смрћу србског цара Деспота Стефана Лазаревића-Високог 1427.г. и потом падом Смедерева 18.8.1439.г., у којем је била престоница тадашње србске државе, створила  услове да се приступи Плану фалсификата и отмице те привилегије!

Од  пада Смедерева па до пре девет месеци на Србском Трону су седели странци са побочним пореклом од лозе Ристе Сарабејца, а од смрти Јосипа Броза Тита, несрбина на Србском Трону, то место је било празно!

Брижљивим проверавањем директних потомака Ристе Сарабејца, из познатих србских породица, са списка који се налази у Збирци докумената и њеним преписима, утврђено је постојање несумњивих Његових потомака међу Србима, којим по свим правилима припада Србски Престо.

Последњих 25 година вршене су поступне припреме са обе стране, Ватикана и Русије, да се у датом  тренутку приступи повратку Србског Трона, наследнику из србског племена. Русија му је дала највише земаљске почасти и привилегије о којим могу само да сањају и највиши руски функционери, док је западно крило хришћанске цркве приступило издавању одговарајуће 
Повеље којом се то наследство враћа Србима и Србији!

Потомак Ристе Сарабејца је у поседу оба признања и обе привилегије, од почетка 2015.г. - исте је добио само три недеље пре давно означеног почетка краја овако уређеног света, који је постао видљив 16.3.2015.г. а најављиван је на блогу Златни Билтен, последњих пет година.

Девет месеци се ништа није предузимало по том питању, да би се, јуче, 21.11.2015.г. у 12,00 ч., на дан Команданта Небеске војске, Св. Арханђела Михаила, Дигнитар Племена Србског, по основу права која му припадају, донео своју 
Прву Одлуку којом се васпоставља Савет Дигнитара (Крунски Савет) и отпочиње са радом на конкретним припремама за прихватање Србског Престола у тренутку када то буде одређено!

Прводонета и првопотписана Одлука Дигнитара Племена Србског биће и јесте Повеља о обнови србског царства које је нестало смрћу Деспота Стефана Лазаревића,  1427.г. – тачно после 588 година!

Људска сила се трудила да ово одложи или не учини, али су Вишње силе надвладале те људске силе и натерале их да приступе поступку враћања надлежности, 
која подразумева преуређење света, имајући у виду да су све тзв. словенске државе и народи заправо Срби, те да по природи ствари и поретка морају бити обједињени у једном царству.

Наравно, све је ово познато и србској цркви и тајној служби, али су оне о овоме морале да ћуте.

Бог је опомињао сво ово време узурпаторе и фалсификаторе, кроз природне непогоде, ратове, економске кризе…. И тек сада када је запрећено неслућеном светском катастрофом, 
Русија, Ватикан, Енглеска и ЕУ су се сложиле да се учини оно што им је одређено.

У овом тренутку у Србији постоје три цара – први, световни, који је изабран по некаквим изборним правилима, на неко време; други је тзв.  ЊКВ (Његово Краљевско Величанство) које се вратило пре 25 година у Србију, али се не предузимају никакве озбиљне мере да му се поврати Србски Трон, због чега он повремено куртоазно протестује, али је то ЊКВ које не може да научи србски језик, а то је брана од уљеза који би опет могли да завладају Србима, јер србски језик могу да науче само Срби!

Зашто ЊКВ овако млако протестује, знају он и сви они који одлучују о царевима целог света и трећи, овај коме су дата документа о праву на Србски Престо пре девет месеци, који је јуче донео одлуку о започињању свог рада на припремама за преузимање тог Престола.


Одговарајуће медијске припреме су вршене преко блога Команда-540, од почетка јуна 2013.г. преко обавештења да се у народу Србије ствара Организација „Команда-540“ на чијем челу се не налази човек, која ће НЕНАСИЛНО преузети власт у Србији, (у тренутку када постојећа власт више не буде знала шта да чини са влашћу коју поседује-то време је време садашње. ДТ.)

Друга фаза ових припрема је формирање органа Дигнитара  и других органа који треба да у датом тренутку преузму власт у Србији. Дигнитар Племена Србског ће у најкраћем могућем времену отворити најмање  200 Контакт канцеларија, као припрему покривања територије целе Србије и ради одабира будућих органа власти у њој.  

У више  наслова је вршена најава овог догађаја кроз напомену и опомену онима којих се ово тиче да ми „Не тражимо ништа ново, само царство Душаново!“. (Војни Савез православних држава Грчке, Бугарске, Румуније, Србије и Украјине је почетак стварања Србије у границама које су овде објављене, и у томе је недавно имао улогу и Александар Вучић који је на том састанку замењивао председника владе Србије - Д.Т.)

Наш цар Душан је славио Крсну славу 
Светог Арханђела Михаила.  Дигнитар му се јуче поклонио, признао Га за свог Команданта и постао члан Организације „Команда-540“ и њеног Братства „Срб и ја“, које је Специјална јединица ове организације и окупља припаднике србског племена који немају човека за команданта и који су обучени за коришћење Енергија Етра, као лека и као оружја!

Јуче је Дигнитар Племена Србског у себи објединио оно што му по крвном сродству припада и оно што се добија препотчињавањем Вишњим силама!
Наш Дигнитар је и војник Светог Арханђела Михаила! Дочекасмо и то. Било је тешко, али је вредело!

Уз ово обавештење упућујем и позив свим припадницима племена Србског, без обзира како се сада називају, они и њихове државе, јер су сви они само Срби и све њихове државе су само делови Србије, да приступају 
„Организацији-540“ и они који испуњавају и остале услове и њеном Братству „Срб и ја“ којим је Начелник и Командант Св. Арханђел Михаило, из којих ће се у неком блиском будућем времену бирати органи власти. Сви потребни детаљи се налазе на блогу Команда-540.

Ми не тражимо број, ми тражимо оне који се не боје живе силе, већ се боје само Бога!

Нас је већ довољно оволико колико нас има, али нико ко жели да нам се придружи неће бити отеран.

Члан наше Организације је  и наш цар!

Данас и јуче у Београду и Панчеву је вршено примање кандидата за Братство 
„Срб и ја“ – попуњена је једна чета и један вод друге чете…. Али ми тежимо стварању батаљона оних који не признају човека за команданта. У заклетвама се не обраћају човеку, а ја сам само Заставник и Руководилац процедуре.

Слава Светом Арханђелу Михаилу, Команданту Небеске војске и Начелнику и Команданту Организације„Команда-540“ и њеног Братства „Срб и ја“!

Србија Драгољуб Татомировић,
Заставник Организације „Команда-540“
и Братства „Срб и ја“

Постављено 22.11.2015.г. у 21,50 ч.
Репринт 6.10.7526/2017.г. у 14,45 ч.
___________________________
Снимљено 6.10.2017.г. у 14,47 ч. - Застава Русије
Ево, браћо Руси, да не буде да нисте знали, а и за
редослед знате: Прво иде обнова србског царства,
па онда вашег, али као дела Србског!
Друкчије не може, и границе су одређене.
На посао браћо Руси!

4 comments:

Zlatni bilten 7. октобар 2017. 20:51  

Драгољуб Татомировић: Молим уважене читаоце да своје коментаре потписују именом и презименом и да их не шаљу преко обрасца Но Репли, то су услови да буду објављени.

Unknown 20. октобар 2017. 09:58  

posto posedujem neka znanja koja su vam potrebna ako ste to sto tvrdite mozete racunati i na mene

Zlatni bilten 20. октобар 2017. 16:17  

Драгољуб Татомировић, одговор на Вуко Србин: Поштовани, Ви сте закључили да мени нешто треба, реците шта је то пошто ништа ни од кога не тражим, али ако имате нешто што је корисно јасвите се са свог мејла како бих могао да Вам одговорим. Поздрав од Д. Татомировића.

Unknown 22. октобар 2017. 18:55  

Признајем, први пут читам и први пут сам "случајно" (случајности не постоје) прочитала, не једанпут, ово што је написано...
Више сам него изненађена, најблаже речено. Затечена... пријатно. "Пуни" су ми и срце и душа...
Бог с Вама, Бог с нама Србима!

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta