A.G.A. Krim škola - komercijalne uslugeА.Г.А. Криминалистичка школа Београд
-Комерцијалне услуге-

_________________________________
Др Драгољуб Татомировић

Доктор права-криминолог и теозоф
А
.Г.А. Криминалистичка школа Београд (Основана 1990.г.)
-Кабинет за криминологију и графологију-
Нехруова 131/28, 11070 Нови Београд
http://zlatnibilten.blogspot.rs/p/blog-page.html
Е-маил: zlatnibilten@gmail.com
Телефони
: +381 (0) 11-3-175-371; +381 (0) 60-3-175-371
16.10.2017.
г.   Б е о г р а д


Комерцијалне услуге:

*Сачињавање Извештаја о поузданости и лојалности лица на основу фотографије и рукописа, или једног од тога. Фотографије и рукопис се скенирају и достављају електронском поштом.

Цена: 50 Евра/дин.

*Уклањање узрока зависности контакта било које врсте са било којим лицем. 

Услови: Један долазак у трајању од око два часа, одлучна изјава онога који је зависник да жели да прекине контакте који му сметају на било који начин. 

Не могу се тражити прекиди контаката од стране других лица, ма у каквом сродству били и ма какве интересе тим прекидом остварују, јер је у питању предузимање мера са којим се угрожени, својом вољом, изјашњава.

Цена: 50 евра/дин


*Извештај о узроцима асоцијалног понашања малолетних лица по основу специјалног усменог непосредног или телефонског тестирања,  тестом који се сачињава наменски за сваки конкретан случај, по основу детаљног описа асоцијалног понашања малолетника. У случају да се не може обезбедити пристанак малолетника на тестирање, што се често догађа, извештај  је могуће сачинити и посредним путем, тестирањем једног или оба родитеља.

Цена: -
Ако се тестира малолетник - 50 Евра/дин
           - Ако се до закључка долази посредно тестирањем 

             родитеља - 80 Евра/дин.

*Извештај о узроцима асоцијалном понашању пунолетних лица, по основу тестирања таквог лица, непосредно или телефоном,  или  по основу тестирања оправдано заинтересованог другог лица које располаже са довољно сазнања о асоцијалном понашању које се разматра.

Цена:
- Ако се тестира асоцијално лице – 50 Евра/дин.
            - Ако се закључак изводи посредно преко тестирања 

              другог лица – 80 Евра/дин.

*Утврђивање општег психофизичког стања са прецизним описима одступања од уобичајеног, са скраћеним психолошким профилом, пунолетних лица, по основу рукописа и фотографије или једног од тога, без потребе упознавања таквих лица или контаката са њима.
У случају да се тражи утврђивање ових елемената за друго лице, потребно је образложити разлоге и оправданост таквог захтева, као: запослен у мојој фирми, брачни друг, вереник, пословни партнер и слично.

Цена: 35 Евра/дин.

*Евентуалне корекције одступања уочених приликом утврђивања психофизичког стања пунолетних лица или савети поводом тога.

Цена: Не наплаћује се.

*Саветовалиште за родитеље или друга оправдано заинтересована лица за ресоцијализацију малолетних или пунолетних лица, или за себе: Ради уторком, средом и четвртком од 14-17 часова.
Могуће појединачно или групно саветовање до три лица у исто време. 

Потребан договор око термина.

Цена: 10 Евра/час за сваког присутног, појединачно или у групи 
            до три лица у исто време.

*Сва комуникација, осим непосредног усменог саветовања, иде електронском поштом-договори око термина, опис асоцијалног понашања и све у вези са тим. Неопходно комуницирање са своје мејл адресе, коју проверавам, и без слања поште путем обрасца „НО РЕПЛИ“.
Молим за потребан ниво озбиљности у овој комуникацији у послу око услуга које нудим.

*Начин плаћања: Унапред у целости.

Плаћање из Србије (са Косовом и Метохијом и Републиком Српском):

*Текући рачун:
Драгољуб Татомировић  205-900100880860098 

(Није потребна достава копије уплатнице, банка обавештава о 
сваком приливу)

Уплате из иностранства:

Најбоље је ако имате неког да за Вас изврши динарску уплату у Србији, или из иностранства, посредством  Wеstern Uniona  на адресу:  Драгољуб Татомировић,  Улица Нехруова, број 131, 11070 Београд, о чему треба доставити електронским путем извештај о извршеној  уплати.

Др Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф

Постављено 16.10.7526/2017.г. у 11,45 ч.
____________________________________
Снимљено 16.10.2017.г. у 11,55 ч. - Застава Русије 

скривена иза србске и више заастава скривених иза
заставе Аустралије. Занимљиво, зар не?!Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta