Uraaaaa...gani!


Ураааа….гани!
-Када се деветка окрене- 

Када се деветка окрене за 180 степени, постане шестица!

Када се 999 окрене за 180 степени постане 666!

 Када се почну низати догађаји под овим бројем (666), они су само одраз слике догађаја из броја 999, односно када се то догоди онда се пресликају догађаји из (1)999(.г.).

Пре 18 година (3х6) Америка је напала Србију (24.4.1999.г. у 20,00 ч.).

После 18 година бројка 999 се окренула за 180 степени и постала број 666.

Ратови се воде по основу речи, покрета руке, оком и мишљу. Онога чија се слуша у овоземаљском свету. Значи: Руком, речју, оком, мишљу!

Тим и таквим оружјем, које је одувек у поседу људи, изазива се померање - таласање Етра - нултог елемента Мендељејеве Таблице природних елемената, који је свеприсутан и на чему је саздано све живо и неживо! Етар је веза  сваког живог бића са Творцем свега живог и неживог, који је све створио руком, речју, оком и мишљу. Редослед је: Мисао, реч, око, рука - Реч!

НАТО злочинци су напали Србију – узвраћено им је јединим озбиљним оружјем које се имало, руком, речју, оком и мишљу! Оком гледано у географску карту,  мишљу дефинисана казна, руком обележена подручја за кажњавање и потом речју запечаћено. Тада, док су нас бомбардовали целих 77 дана. 

Јер су бацали бомбе на Божије Ограђено Имање – Србију!

Људи, чувари тог Имања били су тужни и љути, па су се тако довели у стање духа у којем су могли све што су хтели. И они су у том стању узвратили Америци и свим државама које су нас директно или индиректно напале, односно које су напале Божије Ограђено Имање!

*Ко је све и како кажњен због НАТО напада на Србију?;
*Ко сада влада Србијом?;
*Како је Србија постала Арарат овог доба?;

*Како велике силе морају са Србијом?.

Даље-за читање или регистрацију-

Србија Драгољуб Татомировић
Постављено 5.9.7526/2017.г. у 11,45 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta