El Kartel - Don Strahinjo!


Ел Картел - Дон Страхињо!
-Претпоследња фаза-
 
Технички и глумачки врло добро изведена америчка криминалистичка сапуница  иде на једној од србијанских телевизија, под „Ел картел“. Американци су оголили све што је потребно – објаснили како они заправо врло лако контролишу све „Ел Картеле“ – у конкретној серији су то јужноамерички трговци кокаином.

Ми сми далеко од Јужне Америке, али је Америка врло близу Србије, скоро се сјединила са њом, има официре и полицајце у Србији, има своју Америчку Привредну комору у Београду, чији је значајни члан руски „Гаспромењефт“, и у коју је паметно да се учлани сваки привредник који намерава да опстане у послу којим се бави, има и своје владине организације које се из неког разлога називају „Невладине“ и оне и јесу невладине када је у питању србска влада. Али су оне сасвим владине – оних који су их основали, дали програм рада и који их финансирају.

Америка зна све о свим дешавањима у целом свету, а она је само једно крило владара света, Британије, па је врло смешан покушај сваке државе да ради било шта мислећи као то Америка (Британија) неће видети, дознати… ово било да се ради о великој Русији или по територији маленој Србији.

Наше власти би свакако требало да прате сапуници „Ел Картел“ , како би знале да се обрачунају са њима, посебно да сазнају како Американци контролишу различите „Донове“ у различитим областима, те да схвате колико је лоша свака државничка одлука да се картели толеришу, помажу или да се од њих очекује било каква корист!

Сваки дон у свакој држави је и незван и нетражен потенцијални сарадник неке од америчких државних агенција, ДЕА, ЦИА, ФБИ или неке друге маскиране у некој „Невладиној“ организацији.
Донови су исто што и дронови – и њима се лако и на даљину управља. Донови су у поседу новца и одређеног броја војника, ангажованих по интересном принципу.

*Ко  их је основао;

*Kо их је користио;

*Kакве нам опасности од њих могу запретити;

*Савети;

*Закључак о 
лојалности полиције.....


Даље-за читање или регистрацију-клик на:


http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=220


Драгољуб
Постављено 4.9.7526/2017.г. у 13,00 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta