Dugine, ne boj se.....


Дугине, не бој се….
-Једва су схватили- 

Александар Гељевич Дугин се мучи око Србије већ дуже време – упетљавао се, причао изоколо и нашироко како то само Руси умеју, и никако да каже да је схватио.

Био овде и недавно у друштву још двојице, држали трибине и предавања на неким факултетима, састали се и са ким је требало  и: Изгледа да су истерани на чистину, да су схватили, да разумеју шта је неопходно….
Хвала  Богу, то су схватили најзад, али за сво кашњење за све штете, за све оно што смо ми Срби у Србији проживели и што сада проживљавамо, криви су различити Дугини и сви други који су нас редовно посећивали и редовно подносили нетачне извештаје.

Руси, као да су схватили шта су радили овде сви њихови извиђачи и гласници, као да су видели да се све то мора генерално ремонтовати или правити све изнова. Као да су схватили да је истекло време трајања њиховим остацима некадашњег њиховог Црвеног Оркестра у којем су сада требали да руске композиције изводе утовљени унуци њихових другова комуниста, које су овде задужили за све те композиције.
Унуци се занели, заборавили због чега је баш њима одређено да се тове и уживају и тако док фитиљ бомбе није догорео скоро до самог свог краја, после чега не би било ни Русије ни Србије!
Они, Руси, тако и реагују – само када морају!

*Шта је речено Александру Дугину?

*Шта Русија може и треба да учини за спас себе и Србије?

*Објашњења Александру Дугину о Србској "Мртвој руци".

Даље-за читање или регистрацију-клик на:


http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=210

Драгољуб
Постављено 9.7.7526/2017.г. у 14,20 ч.
______________________________
Снимљено 9.7.2017.г. у 14,32 ч. - Застава Русије

Гужва од шпијуна скривених иза србске, руске и босанске заставе!

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta