Plašljivi bombaši!


Плашљиви бомбаши!

-Нико да узме бомбу у уста-

Руси и Американци се такмиче у лансирању ракета на туђи народ на туђој територији, све се надајући да ће примити некакву награду за свој кукавички посао – умешали се у грађански рат и општенародну побуну у једној, и једним и другим, далекој држави. Путинови комунисти свој ангажман правдају одбраном „стопа којим је Исус Христ газио“-(Леонид Решетњиков), а Американци, па они су против комуниста, демократа, и осталих који им се учине несимпатичним.
Док им се економије и стандард живота урушавају, они се такмиче у дисциплинама рушења, паљења, убијања или монополисања у трговини.

Сви падају и сви се међусобно придржавају, све гледајући да помогну да не падне Америка са којом су нераскидиво везани.

Русија има бомбу којом би могла да промени своју и историју овог света, бомбу која би је спасила–располаже скривеном Истином! Истином о поретку света у последњих неколико хиљада година, а у питању је поредак у којем је несумњив примат Срба као најбројнијег народа на Земљи, који је њиховим планским мерама сведен на обични народ без порекла, историје, угледа и било каквих других права.
Она ту бомбу не сме да искористи.

Недавно је опет покушала да се стави на чело Свесловенског савеза, али не може на лажима и обманама да неко буде предводник. Руси и Русија су насилна творевина која је имала за циљ да разбије најбројнији народ на Земљи – Србе!

Они који су рушили не желе и не смеју да на тим рушевинама било шта србско изграде.

У Москви и Ватикану се налази по један примерак Праве Историје Срба. То је бомба, за спас Русије, целог света и наравно и Србије!

Ко не сме он (ништа) и не може! Русија чека да се догоди неко чудо које би је спасило. Али, чуда нема! Бог не подржава плашљиве.

У Србији се налази друга, мања, наша локална, бомба која се активира устима-речју, планом и тврдом намером да се активира-Цела Србија је испреплетана причама којекаквих личности које пресипају из шупљег у празно или обратно, са непроверљивом причом о сопственим успесима о којима само они знају, а ми на реч треба да им поверујемо.

Они грде ову власт која не спроводи реформе. А та власт коју грде из истих разлога из којих и ти који је грде, не сме да детонира ту бомбу.

Бомба Србије је разјашњавање криминала од од 1990.г. до данас, и наравно и оног од 1944.г.!

Интернет је преплављен емисијама у којим гостује њих неколико експерата који се усуђују да се прикажу и као свезналицама – у којим стручњак за безбедност говори о здравству, а стручњак за врата, прозоре и гарнишне, у неком малом месту, обавести Србе како ми у Србији имамо најмање плате у региону – све мислећи како су ти људи у малим местима неинформисани до мере да  експерт за врата и прозоре мора да им саопштава те чињенице, заборављајући да причају приче људима који знају много више од њих, претакача из шупљег у празно.

Други најављују ускоро лепе вести за Србију, те вести се померају, сада већ за 2025.г., и као да су Срби корњаче које живе по 300 година и као и да су и они сами корњаче па имају безброј петолетки пред собом, све заборављајући да помисле колико година живота имају, и посебно шта су самостално у свом животу учинили. Мисли се какав план и реализацију су извршили – овде се не рачуна рад у тиму и под кишобраном неке власти, као што је и ова садашња кишобран неким које они сада критикују.

Спала Србија од седам милиона становника на малу варошицу Чајетину са 20.000 становника у целој општини, да  од техничара-технолога прави револуционара којег гурају као штит испред себе, они који не смеју да активирају бомбу!

Не смеју да кажу да ће ако победе истражити криминал.

Свако из својих разлога, по замисли човека са основном школом и врло разноврсним  животним искуством - као да се на факултетима баш ништа не учи. И ови жестоки који наступају преко Чајетине не смеју да активирају бомбу која је свима нама на дохват руке. А потребна је само реч, најава шта ће ако буду у прилици.

И они чекају чудо, а то чудо би било отприлике да Александар Вучић изненада полуди и донесе одлуку да њих пита за савет или им преда власт онако на тацни.

Пошто Господ не подржава плашљиве, незналице или оне  са скривеним намерама, нема чуда у Србији.

Ми морамо само да се пресаберемо и закључимо: да ли ми не волимо пљачкаше државне имовине или им само завидимо што ми  нисмо на њиховим местима!

Дотле се у Србији ништа неће мењати - ови који треба да владају само ће то имитирати, и тако све до времена док се не почне чешати онај кога сврби! Па ко издржи!

Артиљеријска припрема је извршена, на потезу је пешадија, али пешадије нема! Нема ни оних који би том пешадијом командовали – ови који се нуде су аматери у сваком погледу.

Нема пешадије у Београду где живи једна трећина оних које баш сврби, па зашто би се нервирала Чајетина, Поморавље или Мачва?!

Они ће за себе имати и када ови пресипачи из празног у шупље ућуте и када ови из Београда више не буду могли да издрже свраб. 

Бог нигде не жури, Он нема време трајања, али колико ми времена  имамо да постанемо поштени а не само завидљивци?!


Драгољуб


Постављено 24.6.7526/2017.г. у 14,20 ч.

_________________________
Снимљено 24.6.2017.г. у 21,12 ч. - Застава Русије
Озбиљно размишљам да овај блог од сада иде и на руском језику, да
мојим верним и упорним читаоцима, Русима олакшам посао!


1 comments:

Unknown 29. јун 2017. 12:26  

Србија је најстарија држава свијета,а ако је прва осванула,до сшвршетка ће задња и остати.Сви данашњи режими већ сада су укопани корјењем у прошлости, и с корјењем и гњију у тој прошлости,и читава људска повијест је доказница те тврдње.Прошлост је србска,као и садашњост коју јој је не признају мргуди овог свијета,а с тиме будућност свијета се зове СРБИЈА....

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta