Pesma lešinara


Песма лешинара
-Утихнула је-

Веза:
http://komanda-540.blogspot.rs/2017/02/bivolice-opet.html

*Анализа и закључци изведени по методима моје Методике Истраживања безбедносних појава, која је у себе уградила и неке друге важне дисциплине, које се ретко или никада не користе у наукама које се сада признају за науке.

Роде се не дирају – не ваља се!;
Пауни су украсне птице са одвратном песмом;
Лешинари-птице, се не једу, али су веома корисни!


Резултат слика за ptica lešinar slike

Од ових набројаних птица најкориснија је она најружнија-лешинар, јер уклања угинуле животиње и спречава низ опасности које би могле да настану од неуклоњених лешина.


И међу људима, у свакој држави, постоје категорије оних које нико не воли, али се њихово постојање толерише или и подржава да буду на окупу, око већ постојеће лешине или око неке будуће.

На окупу и на одређеном месту одржавају се тако што им се плански баца отпад из кланица, баци им се понеки повређени ован, или им се достави информација да ће неки повређени ован ускоро бити стављен на располагање лешинарима - тада им се зацакле њихове посебне лешинарске очи, заборављају своје свађе, прораде телефони, па су сви из њиховог јата обавештени муњевито о таквој најави и сви тада добијају невероватну снагу и моћ чекања – јер они ништа друго и знају да раде до да поједу неку лешину, буде ли то један од њих, ништа не мари, све по реду и хијерархији и све их то чини затвореном и као тајанственом групом….
И никада међу собом не говоре о својој стварној улози ни статусу, већ увек мисле како је њихова улога веома важна, а они одмах „до цара“.

Кључно-План довођења у ред света и саме Србије путем плана оних који одувек владају Планетом Земљом, на различите начине, када се тај начин исправља модификовањем или урушавањем, сада је на делу и једно и друго. 

У Србији се после цара Душана и С. Милошевића опет појавио Србин који је испунио критеријуме управљача светом да обави важне улоге у послу модификовања света и Србије.

А мој пројект Чишћења Србије је псле 25 година отишао у праве руке - детаљи у тексту за оне који смеју да се потпишу да читају моје наслове. Осталима је довољно и оволико.

Даље-за читање или регистрацију-клик на:

2 comments:

Анониман,  13. фебруар 2017. 23:17  

Има нас који смемо да се потпишемо господине Драгољубе, али нисмо у "тиму" који сада води Србију.
Незапослени смо и немамо новца за уплату.
Прихода ни одкуда, а породицу треба хранити.
Једноставно се не може.
Ви сте раније нудили приступ Вашем сајту бесплатно под одређеним условима.
Такву понуду сада не видим, а волео бих...
Пуно поздрава.
Зоран Китановић

Zlatni bilten 14. фебруар 2017. 09:10  

Драгољуб Татомировић, одговор на Зоран Китановић: Поштовани, тачно је да не нудим ову опцију јавно, из простог разлога што су је неки злоупотребили, нпр. инжењер и лекарка немају 1000 динара да изврше уплату за сајт на годишњем нивоу, таква опција и даље постоји, потребно је да се укратко наведу разлози за неуплаћивање, као и да се комуникација са мном одвија преко уобиочајеног мејла како бих знао са ким контактирам. Овај образац "Но реплик" то није. Јавите ми се са свог мејла и оставите број теефона, да извршим проверу и потом се слободно пријавите и биће Вам одобрем приступ сајту. Свако добро од Драгаољуба Татомировића.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta