Tehnike zombiranja ljudi


Технике зомбирања људи

-Опште и посебне-

Веза:
Зомби сервис
http://zlatnibilten.blogspot.rs/2017/01/zombi-servis.html
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=174 

Под зомбирањем се подразумева примена оперативно-стручних знања којим се врше интервенције на меморији човека, тако што се поједини сегменти његове меморије избришу и потом на та празна поља усађују сегменти од значаја за делатност тако модификованог новог човека.

„Докле год неки човек може да поцрвени због 
неког свог дела, има наде за њега – он се још нечега 
може постидети!“
-Владика Николај Велимировић, парафразирано-


Пре започињања декодирања меморије неког човека, заправо пре поступка зомбирања, потребно је у целости савладати ДУХ ДУШЕ тог човека, јер докле год је он у функцији, човека у којем је, није могуће зомбирати! Човек се не може зомбирати силом већ добровољним прихватањем нових и увек само предложених вредносних судова и критеријума као делова тих вредносних судова.

Даље-за читање или регистрацију-клик на:
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=175
___________________________________
Снимљено 23.1.2016.г. у 21,30 ч. - Застава Русије
скривена иза заставе Србије!


Навалили Руси из Ниша да читају овај наслов, кријући се

иза заствае Србије. Зашто то радите, браћо Руси? Кога се 
ви то плашите у Србији?!

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta