BIZONI OPOMINJU!


Бизони опомињу!

-Активира се Југозападни фронт-                Врло Хитно!

Веза: *«Не превијај, опериши!»
          *»Југозападни фронт!»


«Нада последња умире» – после ње је.....
знамо ли шта је после ње?!

Погледајте слику у поруци

Срби спремају и своје оружје, сами видите докле је дошло!


Пре две-три године је један од наших «Бизона», један из «Ђинђићевог воза» транзитних пљачкаша дошао је код мене по савет у коју валуту да пребаци новац који је у свом темељу имао суме добијене од Америке у Будимпешти, за рушење С. Милошевића, а потом се он обртао, увећавао до мере да је постао оптерећење томе који је друговао са Америкaнцима и Енглезима..... па питао шта да ради.

Наравно, ко би пропустио такву прилику која је била идеална за указивање да се издаја и злочини не исплате – ја нисам хтео да ту прилику пропустим па сам му саветовао «Да све пребаци у швајцарске франке..... они су најсигурнији и они ће пропасти као и остале валуте, али.... последњи!»
Постигнут је пун погодак – «бизнисмен» постао тужан и спреман за свађу, рекавши «Е баш си ме утешио!».

Наша, србска, србијанска, Народна Нада је тешко болесна!
Што више чекамо лечење ће бити све болније са неизвесним исходом.... јер овде, у Србији не треба болничар који ће да превија, нама треба смео, вешт, искусан, патриота, хирург који би са сигурношћу утврдио дијагнозу болести Наше Наде, а потом оформио екипу на чијем би се челу налазио и извршио, такође ризичну, операцију, која је у овом тренутку 50:50% на успех..... а већ од данас тај проценат се увећава на страни неуспеха!

Наша болест је јавна, видљива, а ипак потмула и скоро невидљива јер ми годинама не желимо да о њој говоримо нити да анализирамо налазе – стање државе и народа.


Стање у држави је могуће скоро и лако, и скоро и брзо, поправити и довести у ред, али само уз УСЛОВ да народ није изгубио своју наду, а она се губи тако што много појединаца изгуби прво своју приватну наду, а када се они такви губитници удруже онда је то народ без наде.
А када она умре, а она умире последња, 
знамо ли шта је после ње?!

Даље- клик на:  
http://komanda-540.blogspot.com/2014/11/bizoni-opominju.html

_____________________________________
Напомена: На сајту Златнибилтен.срб (http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/ постављен је  60 наслова који нису доступни на отвореним блоговима, или су завршнице наслова са блогова Златни  Билтен и Команда-540 постављене на њега. 
Региструјте се и читајте!
__________________________________
Снимљено 4.11.2014.г. у 14,07 ч.: *Застава Аустрије                                                        *Застава Русије ...







Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta