Dobro si to uradio!

Овај наслов је написан јуче, у време када је уочено убацивање клипова у точкове машине која је спремна за покрет-Пројекта за рехабилитацију Србије. У току ноћи је вршена интезивна истрага, утврђено је ко је убацио клипове, због чега и на који начин. 
Радило се о крађи идентитета онога који одлучује и наступања у његово име, коришћењем Речи која у оквиру овог пројекта замењује писмена овлашћења. Злоупотребљена Реч, за тога који је злоупотребио вршена провера само до деде уместо до чукундеде, како је уобичајено, па је негде нешто промакло..... све се доводи у ред, наставља се реализација Плана за рехабилитацију Србије, предузете су мере како би се овакве смутње убудуће елиминисале. Захваљујем на оволиком интересовању читалаца и изражавам жаљење што су се извесне сумње преточиле у стрепње. Али су оне биле основане и истрага је потврдила. Желим вам свима свако добро! 
Драгољуб


Добро си то урадио!

-То није ни било твоје-

Јуче сам дознао, у непосредном разговору, да се Пројект за рехабилитацију Србије, чији сам аутор, у мом отсуству из необјашњивих разлога, променио тако што је уместо њега, узет један стари, онакав какав се пројектовао када се правила колхозна Русија и Србија, одмах после Другог Светског рата – да би се сада правила нека колхозна Србија.
Моје примедбе нису имале никаквих ефеката, нити је било ваљаних објашњења због чега се рачуна на удруживање мега-капиталиста Србије у неколико великих задруга, акционарских друштава, без права изласка из те задруге са изношењем капитала који се уноси, већ то трајно постаје власништво такве задруге – као у некој секти у коју се уноси сва своја имовина, и како су ми покушали да објасне као код организације фамилије Ротшилд – ваљда и они раде као једна огромна секта.

Будући да је ово био темељни стуб мог Пројекта рехабилитације Србије, и сви остали сегменти који су у зависности од овог темељног, доведени су питање, јер се овим удруживањем мега-богаташа занемарује огроман број србских породица, малих домаћинстава, каквих је у старту требало да буде око 500.000, који су требали неадминистративним путем да се врате у села и оживе их, из интереса који би остварили као мали слободни поседници земље и произвођачи хране, у целости како је то организовано у Америци! 
Али, руска стара, напуштена и у самој Русији, свест се повампирила у Србији, код оних на које се Руси, ваљда, ослањају, са њиховим планираним учешћем у инвестицијима у Србији - она ме уплашила и ја сам се данас из свега   измакао.
Даље-клик на:
http://komanda-540.blogspot.com/2014/10/dobro-si-to-uradio.html

Снимљено 25.10.2014.г. у 18,25 ч: - Застава Русије
8'20"  Beograd

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta