Prođe vreme Zumbula!


Прође време Зумбула!

-Предводник на делу-



Јутрос сам прочитао своју прогнозу из децембра 2013.г. орочену на време од 1.1.2014. до 1.6.2014.г. - схватио сам да је  то кроз недељу дана и уплашио сам се.
Уочавам стања у којима се налазе они који би по природи ствари и резултата недавних државних избора, требало да предводе Србију, овакву и и овом времену, па вас, моје читаоце, смирујем, охрабрујем и упућујем да прочитате ових неколико наслова-прогноза како би и сами видели шта се од њих остварило, а да би размишљали о ономе шта ће се догађати у наредних неколико месеци. Не замерите ми, ако сам вас узнемирио!
Драгољуб, 24.5.2014.г. у 14,00

-Дошло време за показивање Предводника и његове подршке.
-извод из наслова "Предводник"-

"Ако садашњи србски Предводник до 20.1.2014.г. не смогне храбрости да прихвати План спасења Србије, па и њега лично као јединог изабраног под својим именом и презименом, нестаће услови да он врши своју функцију, осим формалног вршења – прихватање плана који му је нуђен пре годину дана је извесна нада да је могуће његово учвршћивање у столици која му се сада љуља, уз задобијање неформаланог, а стварног, одобрења од Организације која влада Србијом од Немањића до данас, да му се останак на функцији Предводника толерише до истека мандата.
Ако се ово догоди, неће се журити са преузимањем неформалне, а стварне, власти од те Организације, али су и те припреме скоро завршене и на њих нема никаквог утицаја организовање било каквих наредних ванредних или других избора за власт и Предводника – Власт у Србији ће се променити када се промени Организација која ту власт бира, одржава и усмерава, под маском логистичких служби државе.

Бог са нама – Пристани Боже!
Драгољуб
Постављено 07.12.2013.г. у 16,45 ч."

Детаљније-клик на:

1 comments:

Unknown 25. мај 2014. 18:54  

Алексанар Новчић

Најбољи показатељ стања у ком се налази наш Предводник је јучерашња изјава да је ова поплава велика опомена али не за државу него за народ.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta