Treći


Трећи


-Када Трећи смета, а када помаже-
-Пронађен србски Путин!-


Веза и наставак:


Део из наслова «Пуковници, покајници, покојници»
написаног на дана Св. Серафима Саровског, 15.1.2014.г.

«За читаоце сајта Златни Билтен, у наредних неколико дана, ако Бог дозволи, указаћу на неколико хипотеза које ће бити у оптицају у скоро будућем времену покушаја заштите онога (није појединац) што се не боји Бога, а  што живи и влада Србијом већ 70 година, па и друге упућујем на тај сајт."

Обећао сам, уз услов «Ако Бог дозволи» да за читаоце сајта «Златни Билтен.СРБ» изношење неколико хипотеза о догађањима у Србији, сада сам у прилици не да поставим неколико хипотеза везаних само за Србију, већ да догађања у Србији повежем са плановима на глобалном нивоу, како би они, читаоци сајта, били информисанији од осталих јер су то својом исказаном храброшћу да се потпишу именом и презименом као читаоци мојих текстова,  заслужили.

Пошто се време приближило - време за реализацију планова и пројеката одавно израђених, одавно нуђених, одавно дотериваних и прилагођаваних, ексклузивно их чиним јавним, у смислу објављивања да они постоје и да ће се ускоро створити сви неопходни услови за њихову реализацију, са крајњим циљем НЕНАСИЛНОГ преузимања власти у Србији.
Било је потребно само пажљиво примати нформације, сагледавати њихове корелације и потом им придодати оно што се догађа у Србији, сада као припрема, а ускоро као видљиве мере одбране постојећих односа и мера које ће се предузимати да се ти односи редефинишу, уз учешће неких из саме Србије и многих који брину о глобалним догађањима на Земљи, укључив у то и централну територију те Планете, Србију.
_______________________________________ 

Ненасилно преузимање власти извршиће се по постојећем плану разрађеног до потребних детаља, дефинитивно уобличеног на Велику Госпојину (Успење Богородице) 28.8.2012.г.  

28.8.2012.г. од Р-540-Г

План «Гаврило»

*Онај који ово пише зна од кога је (ово) примио 15.8.7520.
(28.8.2012.) од 02-04,15 ч.;
*Онај коме је дато да презентира коме треба, зна ко му је ово дао;
*Ако они којима се ово презентира прихвате, План ће успети, а
они ће бити награђени.

На дан Светог Саве, 27.1.2012.г. направљен је Пројект «Све изнова» са Програмом за реализцаију  «Алтеринфо», да би потом на Велику Госпојину били дефинисани сви неопходни кораци и поступци у сваком од тих корака. Чекало се целе две године, да би се сада, по свему судећи, окончали периоди осматрања шта чине они којим је на неко кратко време поверен развој Србије.
                                  Б е о г р а д                                  
 27.01.2012.г.
-Пројект «Све изнова»-
-Програм «Алтеринфо»
________________________________________________

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta