Ništaci i Mučenjaci"


Ништаци и мучењаци!

-Замршено, мора се сећи-


Када се у Тополи даје оцена за неку девојку или жену која, по оцени онога који даје оцену,  нема никаквих добрих особина, каже се «Не кошта ништа», а за истог таквог мушкарца каже се «Ништак».

На Равној Гори се, пак, будући да су у питању досељени Срби из Црне горе, о женама не дају никакве оцене, о њима не зборе и не губе време на то – њих само јавно игноришу, а мушкарца, сиромашног или боље стојећег или и чак врло ситуираног, који нема позитивиних особина, а труди се да задобије ауторитет по основу имовинског стања, и ако је то капитал ма и најмање сумњивог порекла, сликају једном речју-«Мучењак!», уздахну, понекад одмахну руком и прича се прекида, јер је том оценом речено све.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta