Ko ima nešto protiv?


Ko има нeшто против?

-Мора да замоли и да се покори.....-



-Моја хипотеза о начину владања Србијом, заснована на
анализи историјских догађаја од крунисања Стефана Немање
до устоличења Томислава Николића-



 Tomislav Nikolić
Председник Србије, Томислав Николић
Ех, како нам изгледа председник!
А зида цркву у свом дворишту, од своје плате од 1.400 евра/месечно! 
Каква је то жртва и због чега?!  
Зар Ктитор цркве сме да буде овако тужан и уплашен?!
Мој познаник, архитекта каже да се обична црква не може 
изградити без два милиона евра. 
То је само 1.428 председникових плата и уз услов да нам буде председник наредних 119 година, што није немогуће, мада је некако неуобичајено.

Прошле године, тачније 01.11.2012.г. написао сам чланак под именом «Ко влада Србијом» као реакцију на жалбу председника Србије да га прислушкују, да он не зна ко то ради и да око тога ништа не може да учини.....
У више наслова сам помињао моју хипотезу да се Србијом не може владати без дозволе. Ту дозволу не издају избори, не издаје ни парламент нити било која званична институција, али онај који издаје дозволу постоји, он је онај исти који је бринуо о начину владања Стефана Немање и потом непрекидно до данашњег дана.
Једноставно: Нико не може да преузме власт у Србији да та незванична Организација не да за то своју сагласност. И то је врло нормално, имајући у воду да је она одговорна за начин владања онога за којег даје гаранцију.

Пре 13 дана, тачније 10.12.2013.г. са неколико СМС порука тражио сам и добио извесне податке поводом онога што ме је интересовало у везу назначеног јавног разлаза садашњих коалиционих партнера чије странке чине власт Србије – рекао сам да ће уколико овако (тада) наставе убрзо сва тројица који чине троглавог владара Србије пасти са власти, питао сам да ли би некога требало придржати да не падне.

Одговорено ми је да би требало придржати  Зумбула (Томислава Николића)..... после чега сам као графолог-профилиста анализом њихових најновијих тадашњих фотографија сачинио опис њиховог укупног психофизичког стања и то у једној подужој СМС поруци послао на један од телефона мојих познаника, намерно, како би тај опис одмах био доступан онима који се пресретањем и мојих телефона унеколико информишу, та порука је гласила-препис:

1.  Жао ми је  Зумбул је највише одмакао (на путу у пропаст), скоро да .................., до Нове године ће све бити јасно. Он се  може придржати само  ако неко преузме одговорност да моли за њега - сада то неће нико јер се са њим не може постићи тврд договор. Он зна у каквом је стању и тужан је због тога.

2. Ал. Вучић-скоро да га .........и нема, још само мало енергија у потколеницама, вуче .....................га .............. у загрљај. Зна он да завршава трку, кренуо првом стазом, сада трчи последњом спољном и спрема се да стане и напусти трку-није био спреман и нико му није чувао прву стазу. До Св. Јована  све ће се јасно видети.

3. Ивица Дачић-човек на .............., скоро да се ........ тешко да се поврати, до Божића ће се све јасно видети. Поз. Д.


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta