Državni udar, ali na Huligane!



Државни удар, али на Хулигане!

-Научити да се држи вода у устима-


Веза:


Ето. Сви избегавају да ударе где је тврдо, али се стицајем различитих околности, од Србије, која ових дана оверава предају на поклон Косова и Метохије побуњеним Шиптарима, траже да оствари нове подухвате, успехе, потврде да је стварно за улазак у ЕУ – траже од ње да изнесе свој прљави веш!
Тражи се изношење прљавог веша од времена С. Милошевића до дана данашњег – очекује се од «Малог од палубе»,  С. Милошевића, који је у међувремену порастао и успео да ускочи у столицу из које се влада Србијом, да када се одрекао свог тате Милошевића и његовог партијског програма, да се одрекне и његових (Милошевићевих) неких дела која они из, безалтернативне, ЕУ сматрају прљавим делима - тражи се разоткривање убистава новинара и елиминисање навијача спортских клубова који се чине јачим од саме државе, који се баве криминалом и насиљем у Србији и Европи!

Тражи се од онога који је све гледао из најнепосредније близине да се понаша као да му није познато ко је зашто и како све стварао. Тражи се да пара џемпер у чијем плетењу је изблиза учествовао, или који о томе зна све што је потребно а сада да наступи као да се то само од себе родило, да смо то нежељено, а рођено, једно време љуљали и сада би да га бацимо.
И то баш од Малог од палубе траже, а он баш учтив, поуздан, држи до своје речи, демократа, поштењачина до неба и назад, окружен све мало оматорелим комунистичким омладинцима.....
Шта је живот?! 
Од онога који зна, тражи се да поступа као да не зна!

Пре три године врло детаљно сам описао ове које Ивица Дачић и његов, због нас Срба, сапатник, Александар Вучић, неоправдано и увек само строго према сопственим потребама називају ружним именом «Хулиган».
Описао сам њихово стварање, улогу, одрастање, задобијање моћи, опасности које следе ако им се не признају њихове претходне заслуге за довођење свих власти у владарску столицу, од 1990. до 2012.г.

Навијачи спортских клубова су првоборци најмање три велике политичке револуције – довођење Милошевића на власт, довођење тзв. демократских партија на власт, заслуге за персоналне измене у демократским властима од 2000.г.!

И сада би ова двојица, Дачић-Вучић,  да их забране, њих би да елиминишу, њих би да неутралишу, њих би по сили и организованости и моћи која из тога проистиче да ставе иза полиције и државног апарата!
Али, не бива то тек тако!
Првоборци су у сваком друштву привилеговани и они заслужују државне дивиденде од формирања оваквих гарнитура власти-предузећа, која владају Србијом!

Наши стари монаси су годинама учили молитве без речи – умна или мисаона молитва, јер је онај који ју је савладао и практиковао био апсолутно слободан да се тако моли где год хоће и колико хоће, нико га не чује, не види и не омета!

Наш народ паметним саветом датом ономе ко прича без да је размислио каже «Узми мало воде у уста!».

Ето, ја нисам монах, али сам овај други савет често слушао, понекада га са опрезом и сам дајем и ево усуђујем се да кажем: Дачићу и ти Вучићу, узмите мало воде у уста!

*Не започињите оно за шта нисте уверени да можете!
*Не започињите ако из било којег разлога не смете! Само онај који сме то и може!
*Не почињите, ако немате организацију која би уредила државу!
*Не почињите ако нисте сигурни да конци или кључеви којим се се навијају навијачи, названи Хулиганима, не иду у ваше странке или министарства којима владају ваши другови!
*Не почињите ако сте на било који начин умешани у све то што импутирате навијачима, названим Хулиганима!

Ако их стварно притиснете, причаће, а те приче могу да обухвате много што-шта, пазите се, не играјте се са ватром око барутане, не силите се, ако их притиснете они се морају бранити – чините што сте пропустили од 1990.г. стварајте услове да млади људи раде, зарађују, формирају породице, купују аутомобиле и станове, буду власници земље-богаташи и онда они неће ићи у, како ви рекосте,  паравојне формације где се врше и кривична дела и тргује дрогом.
Имате ли прави увид у стање на терену, од обичног народа до државних службеника, јесте ли сигурни да се полицајци нису на неки начин увезали са трговцима дроге, да ли је сваки напад на полицајца само напад на државу или и неко њихово раскусуривање....?
Будите опрезни, држите мало чешће воду у устима и не палите ако нисте спремни на гашење или самоспаљивање!

Извод из мог чланка од 10.12.2010.г. 
постављеном на Златни Билтен:

«Тзв. «Хулигане» је посадио, заливао и гајио режим некада омиљеног србијанског председника, Слободана Милошевића, Дачићевог «Тате»,  и они су послужили за загревање бивше СФРЈ до саме експлозије која се више није могла контролисати, потом су «Хулигане» искористили Ђинђић и компанија, а неког новог који би им рекао да су му потребни и који би им ставио у изглед неку добит, нема. 
Послови којима се они баве ради пуког преживљавања морају да се надгледају, забрањују, каналишу, и како то само Бог може да удеси, то ради наследник Слободана Милошевића, Ивица Дачић, човек из странке која их је и произвела, те се они окрећу, у самоодбрани ради преживљавања, против оних који су криви за ово њихово, али и укупно, стање. Они поштеније, од студената или таксиста, сагледавају и укупно стање и своје стање у тој укупности.
Нема потребе да се око овога држе Научне трибине, израђују студије-ствар је врло једноставна и зато она и фукционише.

Ако (се) «Хулигани» буду озбиљно организованили, овако изневерени, сиромашни и љути, смена власти неће бити ненасилна и неће бити без људских жртава!

У памет се ви другови неокомунисти из СПС  и 
Демократске странке, у памет! 
Лепо са "Хулиганима» да би и они са вама поступали лепо када дође њихово време. Да не буде да вас баш нико није упозорио.

Не верујте проценама садашње БИЕ, то је она иста УДБА из 1990.г. промена капе не значи промену главе -  они и данас као и 1990.г. морају својим извештајима да оправдају да њихов рад вреди онолико колико им дајете - изгубило се Косово и Метохија 1988-1990.г. ово касније им дође као добро покриће за те године, јер нису имали праве процене због недостатка правих информација, а само су то радили и једини им је задатак и био да скупљају информације, а они се бавили скупљањем аброва за политичке кухиње, и за то били привилегована категорија у сваком погледу!
Преконтролишите да нису они ти код којих је кључ за навијање шефова навијача, ја не верујем, али не знам, ја бих то проверио да сам на вашем месту.»
Детаљније, клик на:

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб


Постављено 7.11.2013.г.у 18,30 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta