Metak, gajtan, reč....



Метак, гајтан, реч....

-Шта му је Владимир рекао?-



*Вараш! - метак из револвера у откривеног варалицу – у Америци;
*Вараш! - Ево ти шаљем гајтан, па то сам заврши – у Турској;
*Вараш! - Браћа смо, поправи што си покварио, па да наставимо... или хоћеш друкчије - јуче рекао Владимир Томиславу у Москви.

Уредник познатог београдског магазина који пише о криминалу у Србији, не пропусти ниједан број а да се не похвали својим учешћем у обавештајним комбинацијама које се тичу Србије, које повремено штампа у том магазину. Али, његове информације споро путују, његови информатори се боје прислушкивања, разоткривања, па је он у сталном закашњењу.

Информатори «Команде-540» у оквиру које је организовано Братство "Срб и ја" у којем уживам посебну почаст Заставника, дају информације у реалном времену, оне се не дотерују, оне су по систему «како чуо-тако пренео». Захваљујући њима Златни Билтен је једини у Србији, док су други лицитирали о броју милијарди којe ће запљуснути Србију, по основу одласка Томислава Николића у Москву, захвалио Владимиру Путину због онога што је рекао Николићу!

Јуче сам се, као, питао што је Николић отишао у Москву – он није отишао својом вољом, он је тамо позван, а лепо се могло маскирати учешћем у сусрету привредника у којем Србија нуди пројекте, а од Русије очекује бар поток долара.

У Америци и Европи му прете метком и свиленим гајтаном, а јуче је наш брат Владимир скоро убио Томислава, лепом речју! Искористио речи као оружје – и Томислав све признао! 
Поново обећао да ће учинити оно што не сме и не може да учини, после чега му је дозвољено да остане у Москви још један дан и буде на сусрету привредника... да се пресабере.

Јуче сам саветовао Томислава:

«Томиславе Николићу, спашавај се – чини оно што мораш и задобићеш помоћ народа, овако ти време улудо цури. И ако тај Јужни Ток смеш да градиш, започни припреме трпљења целе државе и народа због тога, односно ако не смеш, опет се спреми за трпљење, овог пута само твоје!»

Данас: Томиславе, не брини – ниси у горем стању од ове двојице који су са тобом у пак(е)ту, они су скоро мртви и без икакве шансе да сачувају своја тела од најгорег – ти имаш право на још један покушај спашавања, па пробај – саветовао сам ти недавно да извршиш Председнички Државни удар.... то још једино и можеш.

Данас је УДБА вредно ишчитавала наслове на Златном Билтену «Жив је Слоба – умро није», «Шта нам је чинити?» и наравно страницу «О нама», тј. «О мени».

Пре неколико дана ме зове «на кафу» сарадник америчке обавештајне службе-помоћни орган који легално обавља извесне привредне делатности у Србији, наравно без новца по тарифи коју сам одредио за сараднике америчке обавештајне службе - хтео би контакт на братство и србство, као да он за њих ради бесплатно..... и никако да доспем да му одговорим.

Однесем смеће до контејнера – сачекују ме старешине полиције, које случајно баш туда пролазе, да ме питају шта сада да раде – има их нешто преко 60 који се преиспитују, од њих око 800 у Србији, мада их је све више сваким даном – као да сам им ја саветник..... не знам, кажем, све што сам хтео да кажем написао сам па читајте као и сви други, али ево: Радите по законима и бојте се Бога! И нећете погрешити.

Колико успевате да се ослободите страха толико се смањује моћ оних који вам командују, а ваша моћ се повећава! Ко је моћнији, тај и побеђује! «Ко сме, тај и може!».

Ја вас не саветујем да одбијате наређења – ја вас саветујем ДА ОДБИЈАТЕ НЕЗАКОНИТА НАРЕЂЕЊА, неправедна и она која су намењена за очување сваке власти.

Ако процењујете да ова садашња власт у Србији заслужује да је браните на незаконит начин, ви то и чините.

Ако намеравате да штрајкујете и придобијете народ на своју страну – ко придобије народ обавезно је победник – никако не помињите мале плате – знамо то, не помињите униформе и стару опрему – видимо то, не помињите привилегије врха полиције.... то ће их лакше разоткрити... тражите да радите по законима! То је доста и ето нас са вама!

Не веселите се што је наш брат Владимир Путин јуче скоро убио  председника Србије – лепим речима, опоменама на договор и обећање – видите и сами на шта нам цар личи. Тако изгледају и они који се спремају на пут без повратка. Довео је себе  у стање «кајаћу се ако не урадим – кајаћу се ако урадим». 
То он мора сам са собом.

Она двојица који су тројни пак(е)т са Николићем, у стању су које се не може ни на који начин побољшати – они то знају, то стање је опасно и могли би се одлучити на разне незаконитости које би ви спровели - не извршавајте незаконита наређења. То је забрањено, то је кривично дело!

Држите се паметних међу вама, без обзира на чин и функцију, оних који мирне савести могу ставити лисице начелнику било ког ранга – компромитовани и немају други ранг осим ранга криминалаца!

Ви из УДБЕ који сте данас пажљиво и дуго читали наслове које наведох, нађосте ли неке грешке? Нема грешака – тако то мора!
Сада пробајте да будете професионалци, не слушајте и не сматрајте експертима оне који вас поучавају борби против тероризма, а да сами не би имали храбрости ни илегално да оките јелку у парку за Нову годину – они не да никада нису видели терористу, они не могу ни да га замисле.

Сада вама је на челу адвокат – друг неког познатог политичара. Ех, да вам не позавиде ни милицајци-позорници!

Драгољуб

Постављено 30.10.2013.г. у 23,00

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta