Posle 1.000 dana:


Моје задовољство после 1.000 дана:

-Корелација упорности и Истине са резултатом-

После 1.020 дана од оснивања Златног Билтена, са задовољством могу да кажем да је овај скромни лични блог постао најчитанији блог из Србије и сасвим сигурно најинтересантнији лични блог за иоле значајније обавештајне службе у свету, које пажљиво, истрајно и свакодневно читају како нове тако и све старе наслове, повезујући их, учећи из њих и упоређујући прогнозирано са оним што се догодило, стрепећи од онога што је прогнозирано, а тек треба да се догоди. 

Ове моје наводе свако од читалаца може да провери једноставном процедуром: 

1. Клик на бројач посета;
2. Клик на "Геолокација" када се виде дневне посете;
3. Клик на "Анализатор логова" + клик на "Геолокација" када излазе државе из којих су посетиоци блога + клик на "Градови и мапа" када излази име градова из којих су посетиоци и тада треба уочавати посете читалаца без назнаке градова који су означени само националном заставом државе таквог читаоца - то су читаоци који припадају обавештајним службама. 

Постао сам истовремено, не хтејући и не надајући се, до сада бесплатни, сарадник америчке, руске, немачке, канадске, швајцарске, украјинске и многих других обавештајних служби - наша се подразумева и њу и наводим као последњу мада је она по броју посета убедљиво прва - догађа се да наши читају исти наслов са три прикључка у исто време, али полицијска, планетарна, шкртост је учинила да ми се не захвале на било који начин, а посебно, и далеко било, да плате неко пиће..... 
Значи: Све ово, а никако не ступајући са њима у непосредан контакт, све узалуд очекујући да ми се и лично захвале на овом мом труду и резултату, који је њима посебно интересантан. 

Једина корист од ове невидљиве сарадње је постојање њихове прећутне сагласности да ми не сметају у раду и не угрожавају моју безбедност и због тога сам им захвалан - ако би чинили друкчије ја бих, силом прилика, престао да им на овај начин чиним услуге. 

Прислушкивање телефона и контрола електронске поште је постала рутина, навикао сам на то још од 1979.г.! 
Ух, 34 године то чине, одлазе у пензије, добијају бенифициран радни стаж, пишу извештаје, анализе, све држе у архиви и када сам хтео увид у свој досије, рекли "Ви немате досије код нас!". 

А почело врло бенигно: Нисам прошао безбедносне провере тадашње, и ове садашње која је она иста, УДБЕ за рад у Криминалистичкој служби у коју ме је, и поред негативног УДБИНОГ мишљења, примио функционер полиције који је пре тога био судија и био судећи судија који је пресудио на штету Агрокомбината, којег је тужио мој отац - што никако није сметало да ме УДБА означи као сина Државног непријатеља и како тада тако и сада - судијино мишљење је било безначајно, они из "Службе", из УДБЕ, о свему суде и процењују, тада и сада, они су непогрешиви, они су као богови на земљи - мој отац је био Народни непријатељ, усудио се да тужи и добије на суду Агрокомбинат који му је посекао 50 џанарика старих 50 година од којих је сваке године добијао неколико стотина литара ракије коју је продавао у Славонији, где ју је возио запрежним колима - возио је 600 км тур-ретур, коњском запрегом! 
Али, постао непријатељ, усудио се да тужи државу и ја то његово непријатељство према држави носим свих ових година.  И моја ћерка, наравно. 
Комунисти су опасна секта! 
Једном те упишу и нема никакве могућности да  те избришу..... А када умреш све се наставља према твојим потомцима, а онда према њиховим, и тако до краја света о којем брине наша УДБА! 

То раде од како сам почео да радим у Криминалистичкој полицији, сво време тог рада и од дана мог одласка из полиције - а сада им је то посебно оправдано!

*Погледајте мапу, када отворите "Анализатор логова" кликом на "Сателите" на доњем десном углу мапе, увећајте то и погледајте покривеност пунктовима читаоцима и донесите одговарајући закључак! 

Имате и ви, надам се, и задовољство, да пратите лични блог обичног малог, безначајног човека, без новца и било какве земаљске функције, Србина из Београда, који је за 1.020 дана постао незаобилазан у току извршавања радних обавеза оних који у име служби и држава која их је основала прате шта ће се појавити на Златном Билтену. 
Чита се Златни Билтен у тајним базама у Сибиру, у Аустралији, у Америци..... како је лако добацити свој став у цео свет у исто време! 
Живели другови Американци који су дозволили бесплатно коришћење простора на Интернету, да би знали шта се мисли о њима, а и  иначе!

Наравно, користим ову прилику да захвалим свим сарадницима Златног Билтена, веб мајстору који ми је предложио отварање овог блога, као и свим читаоцима који се информишу и преко наслова које објављујем на њему - толика посећеност је, уз садржај наслова, допринела да се на овакав један блог обрати оволика пажња. 
Златни Билтен је по својој читаности најчитанији електронски медиј, ако би се лични блог тако могао назвати, из Србије - постоји начин да се то провери, Гугл то уради аутоматски и то је непрекидно доступно онима који се од мене мало боље разумеју у компјутере и када се то учини разочарење(!!) - они који су уложили много новца у различите електронске портале, магазине, новине, телевизије...... који плаћају чланке који се објављују .... којима полиције и политичке странке достављају информације, који за новац објављују интервјуе заинтересованих, који за новац величају некога или га укопавају - њих (таквих медија) нема уопште на списку таквих медија у свету, јер се списак формира не само по броју читалаца већ и по покривању територије са које је такав блог-портал читан! 

Златни Билтен је лични у свему, објективан је колико су моје моћи објективности, на мене нико не утиче, не слушам ничије наредбе - и резултат је ту.

Хтео бих да га учиним још бољим, разноврснијим, хтео бих да на њему објављујем и наслове читалаца, новинара, обавештајаца из Србије и света и ево нудим вам свима сарадњу: Вама читаоцима, вама новинарима који би да објавите неке своје наслове које ваши уредници не желе или не смеју да објаве и вама из обавештајних служби нудим да поставите питања и добијете одговоре. Само ви, обавештајци, морате да плаћате, за остале је блог на располагању бесплатно.

За обавештајне службе - ценовник:

*За Србију -      500       ШФ/питање и одговор;
*За Русију -       250       ШФ/питање одговор;
*За Немачку -   5.000    ШФ/питање и одговор;
*За Америку -   5.000    ШФ/питање и одговор;

*За Хрватску и Словенију - 
10.000 ШФ/питање и одговор - они знају због чега;

*За Албанију, Турску, Бугарску, Румунију, Маџарску и Косово - не пружам овакве услуге;

*За остале - 2.500 ШФ/питање и одговор.

-Заинтересовани из Србије доносе лично новац на место о којем се договарамо.

-Остали: Шаљу новац на моју адресу и моје име "Western Unionom" и добијају мејл са одговорима на адресу коју наведу.

-Тарифе сам одредио по основу мог личног убеђења о висини средстава којим ове службе располажу за овакве намене - Русију сам посебно привилеговао, јер ми их је жао у шта ће све да упадну због своје гордости и необраћања пажње на оно на шта им 1.000 дана указујем, а и сматрам да немају новца! 

Остали све раде због новца, па нека и плате, ако хоће, мени је свеједно, новца и свега осталог имам довољно и са њим бих чинио нешто на хуманитарном плану.... и платио бих некоме за наслов, некоме ко нема новца а има могућности да напише и објасни. 

Наравно, од тог новца бих свакако финансирао и рад "Команде-540", са циљем ненасилног преузимања власти у Србији. 
О "Команди-540" ближе на:  
http://www.komanda-540.blogspot.com/ .

Свим посетиоцима желим свако добро!

Оснивач блога "Златни Билтен" 
Др Драгољуб Татомировић 
Доктор права - криминолог и теозоф

Постављено 10.9.2013.г. у 22,30 ч.

2 comments:

Unknown 11. септембар 2013. 08:03  

7522.л.Г., месец грожђобер, дан 11-ти, Усековање.

Помаже Бог, брате Драгољубе!
Разлог због кога Вам се јављам је то што сте ме од срца насмејали када сте образложили свој тарифник за Службе, и за ОНОЛИКИ попуст за браћу Русиће!!!
Свако Вам добро желим, и од Бога здравље!

ОНИ НА КОЊИМА И БОЈНИМ КОЛИМА А МИ СА ИМЕНОМ ГОСПОДЊИМ НА УСНАМА!
СРБ ЈЕ ХРИСТОВ, НЕ ПЛАШИ СЕ СМРТИ!

Милан Ц. Исаиловић, мрав пешадинац.

Zlatni bilten 11. септембар 2013. 11:37  

Брате Милане, хвала за поруку и коментар - а за браћу Русиће, па наши су, мали су, немају пара и коме да дам попуст ако не својима?!
Свако добро ти желим брате Милане. Д. Татомировић

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta