Prijateljstvo u Sotonsko vreme



Пријатељство у Сотонско време


-Предвечерје-


Веза: Наслови на Златном Билтену


Ништа лакше него у данашње време, у Србији, бити прави пророк!
Све је видљиво свакоме - ко хоће да гледа и види и све је јасно ономе који размишља о ономе што је видео!

Пре око годину дана, када је све постало кристално јасно – када се видело куда плови велики брод овог света и наша Србија, као чамац који маше сваком великом броду за који би да се привеже, не водећи рачуна куда се тај брод упутио, ко њиме управља и какав терет носи. У паници за останак на власти која је сврха живљења садашњих србских владара, махали баш сваком – промовисали јавно да истовремену иду у сва четири правца, промовисали да су изгубили основе логике и разума, тврдећи како ће мали чамац везати за четири различита брода који иду на све четири стране света!

Хтели да учине са нашим  малим чамцем оно што су Турци, као окупатори Србије, радо и врло вешто чинили растржући Србе везане за репове својих коња..... хтели да се вежу за Америку, ЕУ, Русију и Кину – намерили се на везивање за бродове који иду у неповрат све гледајући да са собом повуку што више мањих и савим малих чамаца, којим управљају ликови људи у којим  нема људске, па ни Божије, логике!

Хтели ликови људи којим управљају Зли духови, да све чамце повежу за један или неколико бродова,  како би се изазвала тренутна, истовремена и општа светска пропаст.

Ми у Србији имамо додатну несрећу да њоме управљају људи које су Епископи Србске Православне Цркве опојали – њоме управљају људи којим је од дана опојавања протекло више од 40 дана, они који и нису више овде, мада се они труде да покажу да су још ту, да су они исти од пре, као када би мртвац некако могао да нам довикне и објасни да је он неуништив, да његова душа лебди и све види, али не може ништа да промени својом вољом која је нематеријална, јер је остао без тела које извршава његову вољу...
Они се боре, они имитирају оне који су били, они бацају Србима прашину у очи, они се растрчали опет да моле да им се дозволи везивање нашег чамца за више бродова – не могући да схвате шта чине, односно да то чини онај који би да нас, по турски, растргне везаним коњима о репове.

Бродови пропасти се померају ка месту својих последњих битака – Средоземље се никако није могло заобићи! Пропаст мора да се догоди од средине а Средоземно море је СРЕДИНА ЗЕМЉЕ.

Мала држава Сир(бири)ја је на мети! Да би се после ње напала Русија од које треба преузети Си(р)бир(ију) - до недавно србску територију, којој су променили име како би се то прикрило. Па онда, опет Америка ратује за отимање србске територије! 

Да ли ће наша браћа Руси успети да одбране нашу територију? 
Без нас никако не могу, а ми за сада чекамо - пустићемо их да се отимају о туђе, а када буде време, појавићемо се са тапијом власништва и то опет преузети. 
Руска тапија и држава је млада, слабо документована, јер се они поносе историјом дугом само 1.000 година. А то је за тако нешто јако кратак период, који и поред тога нису ничим покрили - историјским правом, правом заснованом на боравку, језику, култури, цркви.... све је то наше, србско, као што су и они већином Срби, али су се они тога одрекли зарад пара и због пара ће ту територију изгубити од истих оних којим су паре испред свих других вредности, заправо оне су им једина вредност!

Да, јесу - Америка и Русија су под истом командом, али се оне, по дозволи, њиховог команданта, могу такмичити за милост Врховног Команданта и првенство међу таквим војскама.

На истом задатку су ове две велике државе – исти  су им команданти и један им је врховни командант. 
Америка окупља бродове са којих ће да бомбардује, или, и самом намером за тај нови њен злочин, таквом концентрацијом убилачке моћи, плаши све остале народе и саму Русију – сарадника у прекомпоновању света, док се и Русија ужурбала, као концентишући своје бродова који би могли да јој се, Америци,  супротставе.  Али: пре неколико дана Русија је обавестила цео свет да се ни под каквим условима неће умешати у «Сиријски конфликт» - за њих је нестанак једног народа и једне државе само конфликт који је се не тиче(!), јер очекује «да се после тога» - по руски нестанак једног народа и државе се назива «После тога» - настави уобичајена сарадња са њеним стратешким партнерима! А партнери само «После тога» оперу руке и пруже их Русији!! Па наставе да сарађују!

А маневрисање и концентрација бродова Русије треба да до последњег часа указује необавештенима да они, Америка и Русија, нису на истом задатку.

Русија је престала да испоручује Сирији оружје. Дванаест авиона по уговору из 2007.г. није испоручила јер је Сирија платила само 1/3 вредности и сада је она у финансијским проблемима, док им, ко зна због чега чувене и никада у реалним условима проверене противваздушне системе С-300 није испоручила јер им Сирија није извршила плаћање! Замислимо: Од када су морали да траже базу за своју морнарицу, пошто им је Украјина  отказала уговор, од када су се сместили у сиријску луку Тартус они их држе у ишчекивању испоруком 12 авиона које су Сиријци започели плаћати.
Седам година им нису испоручили уговорене авионе!

Нису им испоручили систем С-300 и сада то хладнокрвно објашњавају «Да Сирија нема новац!» - од пријатеља у самртној опасности се очекује само новац!

Русија зна да јој Сирија неће више никада моћи платити оно што би јој испоручила, она зна да је план да оваква Сирија нестане и она не жели да сарађује са осуђеним на смрт, или нестанак, или прекомпоновање, пошто није сигурна како би се руски интереси у тим новим околностима заштитили.

Потврдило се да оваквим, на велику катастрофу осуђеним, светом управља Енглеска! Она је имала смелости, а њој то није ни потребно јер је она увек и свуда главна, да откаже учешће у уништавању Сир(бир)ије, те је све препустила потпуно пропалим економијама Америке и Француске, уз копнене снаге Турске којој је одређена судбина истовременог нестанка када и Сирији.

Турска галопира ка својој пропасти – Турци то знају, мобилизација још није објављена али је свако ко подлеже мобилизацији, а имао могућност да напусти Турску то и учинио ових дана, преко Србије, са рођацима или познаницима отишао у Немачку – последњих неколико дана кроз Србију иде непрекидна колона возила немачких таблица са Турцима који живе у Немачкој и оним који беже из Турске! 
Колона је била дуга преко 50 км, чекали Турци 8 часова да уђу у Србију и 1-2 ч. да из ње изађу. 

Наравно да постоји ауто пут кроз Бугарску преко моста на Дунаву, па преко Румуније и Маџарске – али Турци имају врло лоше искуство у вези путовања кроз ове земље, па се радије одлучују на ову муку од 10 часова чекања, а сами претпоставите због чега би неко радије чекао 10 часова да уђе-изађе из Србије него да иде аутопутем кроз земље чланице ЕУ!

Турска, ако уђе, а хоће, у Сирију, нестаје у сопственом грађанском рату, како јој је то одређено још 1999.г. и као посебна казна за укупно понашање према Србији. 
На Златном Билтену има неколико наслова који то поближе објашњавају.

Ми, Срби, у нашем малом чамцу, са крманошима који су опојани, не треба да се опустимо мислећи да нас окрајци свега овога што се спрема неће закачити, ми јесмо заштићени посебном Енергетском заштитом, јесте Србија Божије Имање, али на  проблеме морамо рачунати: Почиње са поскупљењима комуналија – држава нема новца и она на овај начин покушава да попуни буџет.
Поскупеће поново струја, бензин, пиво, цигарете, одећа обућа..... па зар Србијом  не влада добар ђак Слободана Милошевића, уме ли он друкчије?! – то је онај (Милошевић) који нас је увео у године које бих да заборавим, у године несташица, криминала и пљачке - све ће ови опојани (опет) то учинити да остану неки месец дуже на власти, заложиће све што имамо како би исплаћивали какве-такве плате и пензије, тиме умирујући нас који живимо у кући која се залаже за кредите да мирно чекамо да дође нови власник и избаци нас из такве куће.
У наслову «Вукашини међу нама», је све објашњено, бар онако како ја то мислим.
Знам, нико није спреман на било какву делатност која би се чинила да је спротстављање овоме што се догађа. 
И разумем то стање – и описао сам га http://www.zlatnibilten.blogspot.com/2013/02/nagodba.html
 __________________________


Цитат из наслова «Нагодба»:

Нисам узео у обзир ни делове из најбољег и најпрецизнијег пророчанства на свету – Тарабића Пророчанства, а маркирао сам тај део давно и тим је моја кривица већа, које гласи:
_____________________________

.......»Срби ће се одвајати једни од другијех, па ће све говорити:»Ја нијесам Србин, ја нијесам Србин. 

Нечастиви ће ући у овај народ и  у постељу  легати са србским сестрама, мајкама и женама. Правећи им таку децу да међу Србима, откако је вијека и свијета горег рода бити неће.

Рађаће се све сам сињи кукавац, а да нико у снази 
неће бити да роди правог јунака.»
_________________________


Ето, хтео сам само назнаку ка насловима, али одужих, хтео сам да укажем каква су пријатељства у ово Сотонско време. А како је код нас, набројах пре годину дана – тако вам је то код нас, такви смо, чекајмо и трпимо, па ко преостане и у чемо остане, састаће се па договарати.

Време је апсолутно Сотонско и трајаће до 16.3.2015.г. – тада се овако обликован свет у целости руши, нема никаквог Смака који би Бог хтео, али ће бити допуштено нешто што ће у целости личити на то, јер ко шта тражи то и добије!

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб


Постављено 31.8.2013.г. 12,55 ч.

1 comments:

SRBija Tanja Stanisic 31. август 2013. 17:02  

Драги брате Драгољубе,

Све је потпуно онако како сте писали, све једно по једно се дешава. Недавно сам читала поново неке од наслова овде и нисте погрешили, ви једноставно гледате ствари онаквим какве јесу и дајете реална мишљења о истим. На жалост већина људи више воли да их лажу, обмањују и да живе у свом "балону"...а шта ли ће само бити када тај балон пукне и када се пробуде из дубоког сна? Нека је свима Бог у помоћи.

Срдачан поздрав,

Србија Тања Станишић

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta