Prosi, ne diraj Rizničare!



Проси, не дирај Ризничаре!

-Братство «Срб и ја» дознало-

Веза: Наслови на блогу "Команда-540" 
http://www.komanda-540.blogspot.com/

Довели су нас у стање да се сви стидимо њихове испружене руке као знака прошења – од Емирата, преко Немачке до Русије..... имамо државни врх који моли, куми, просјачи, обећава, нуди, продаје, предаје, издаје.... што је уобичајено када је сасвим очигледно да се државна каса испразнила и да нико нема идеју како је опет попунити.
Они који имају државни печат Србије, дипломатске пасоше, овлашћења и телохранитеље, налазе се у Другој фази панике!
Обећања која су им дата не испуњавају се, уочавају да су искоришћени и одбачени, да им нико не долази нити их ко позива – уосталом, ко жели да се дружи и пријатеља са оним који су наследство предака олако потрошили, улудо, мислећи да ће им то помоћи да остану на власти.

На блогу «Команда-540» http://www.komanda-540.blogspot.com/ упућено је обавештење да ће се на Видовдан обавити Интернет смотра војника-Заветника, уз охрабрење да се не плаше никога до Бога, да се пријављују, да гледају и виде, да памте, пишу и фотографишу..... да се скупља материјал за тренутак када то Братство војника-Заветника, ненасилно прeузме власт у Србији, када ће се све то скупљено искористити за суђења оним који су радили против Србије.

И мимо очекивања, чланови Братства су за неколико недеља дознали да је у времену до 2000.г. Србија имала (не)службеног Ризничара – мимо уобичајених законских функција у финансијским институцијама – био је то приватни Ризничар шефа државе, који је одговарао само њему.
Ризничар је онај који по инструкцијама онога чији је ризничар, чини све што је потребно на плану финансија државе, његових личних финансија, спрега са другим државницима, организацијама.... и он је то чинио.
Не знајући коме да открију своја сазнања, обраћају се мени који сам им свој лични блог «Команда-540» ставио на располагање и тако га учинио неформалним  гласилом тог Братства.
Наравно, нисмо ни ја ни они који су донели вест из Канаде државни службеници – нисам се интересовао за више детаља, рекли су да знају где се налази адвокат  и да су видели својеврсно признање члана породице који је наследио државни новац и чули његову причу – била је то позната криминалистичко-психолошка ситуација када је прича послужила као начин  растерећења од терета који се састојао у чувању једне тако велике тајне.... са намером да се некако пред Богом  и људима искупи за оно у чему је тај наследник периферно учествовао, а потом се све свалило на њега.

Наследник ни том приликом није донео одлуку да врати власнику оно што је његово, под различитим оправдањима, који су у својој суштини исказивање неповерења у оне који су наследили С. Милошевића, укључивши у то и тајне службе које су сада подређене «Координатору».

Србија је у великим проблемима, размишља да прода још ово што је преостало, а вредно је и да потом сви у својој држави будемо зависни од воље оних који ће то купити.
Србија има много свог новца који је у време С. Милошевића под различитим изговорима изношен у иностранство – сада се говори да су се подаци о томе изгубили.
Чланови Братства ме обавештавају да за све постоји по више копија – нису Срби баш тако и баш толико веровали својим шефовима, оним најнижим, до највиших, па су увек правили копију више, за сваки случај. Е то време «за сваки случај» је стигло!

Братство је дошло до несумњивих података да је Ризничар из времена С. Милошевића сав државни новац који је ишао преко њега, уз једну сложену комбинацију, пребацио на себе као личну имовину, коју је наследила његова породица – и сада се та огромна сума србског новца налази у поседу приватних лица – наследника Ризничара.

Онај који је водио рачуна о пословима Ризничара, жив је и потпуно је слободан и ван сваке сумње.... а Србија, са мудрим Николићем, Дачићем и Вучићем, у свом незнању вежба просјачење. 
Ћуте и њихове «Службе» подређене «Координатору» - не желе да им те податке дају, за које верујем да их имају, јер чему уопште онда њихово постојање!?
Постоји несумњивих око 10 милијарди евра на приватним рачунима породице ризничара, постоје и одговарајуће потписане изјаве и фоно записи о свему, али они нису никоме били интересантни, односно адвокат  није имао инструкције шта да предузима у вези истих.
Са тим доказима се у реалтивно једноставној процедури већи део те суме може вратити власнику – народу Србије.

Докази се чувају у сефу једног од познатих канадских адвоката – он је пријатељ Србије и потврдио је ових дана да су докази код њега, да их брижљиво чува и да ишчекује време када ће се неко из власти Србије за то интересовати. 
Он нема инструкције шта са тим доказима да чини, он их је примио у депозити и они су код њега.

Чланови Братства из Канаде, имали су увид у доказе који су код канадског адвоката – и о томе обавештавају, без наде да ће се неко од ових који су принуђени да просјаче сетити те уважене функције «Ризничар» и потом преко тога доћи у посед онога што је власништво србског народа и његове државе.

Поред овог «Ризничаревог новца» огромне суме су изнете из Србије кроз различите криминалне операције – увек сам говорио да се не треба секирати да су оне стварно нестале – све је то ту, осим што су појели, попили и дали певачицама -  нити веровати «Координатору» када уздише како је тешко прибавити доказе – јесте то тешко за лаике, али постоје школе у којима се обучавају стручњаци за те послове.... наравно, он је лаик и остаје му да се упреподоби и чека изборе.

Када је 1992.г. С. Милошевић схватио да су га његови поуздани људи којима је поверио да раде државним новцем, преварили, постојала је идеја да се све то доведе у ред – испречила се УДБА која није желела да се бави таквим пословима, да би се потом показало да она има неке друге интересе у односу на Србију – и садашња УДБА је, осим оних који припадају Братству, иста таква, све зна, све види, све слуша и снима и нигде са тим не излази, јер су политичке околности такве «да није тренутак за то» - и чекајући тренутак, прође нам век, пропадне држава, а онда им тај силни доказни материјал буде само још једна отежавајућа околност, јер су знали а ћутали!  

За војнике-Заветнике: Молим вас скупљајте доказе, о «бизнисменима», о криминалцима, о полицајцима, о овим експертима из УДБЕ,  судијама, тужиоцима, начелницима, председницима општина – када преузмемо власт ми нећемо свима судити у Београду, већ ће свако одговарати на подручју на којем је пљачкао.... не шаљите их мени, ни ја не знам шта бих у овом тренутку са њима, идеја коју сам чуо од неких који имају познанике у Братству, да се оформи једна права истражна полицијска јединица, од само 45+1 човек, није добила зелено светло оних који о том одлучују, верујем да они неће бити заинтересовани ни за овог тајанственог Ризничара преко којег би Србија убрзо имала неопходан новац да постане иоле нормална држава....., јер ће они опет тражити од «Служби» да провере, процене, обавесте, од оних због чијег се нерада све ово и догађало и догађа. 
Та јединица 45+1 би била састављена од оних који би те послове могли успешно да обаве и без позитивног мишљења свевидеће УДБЕ – јер када кућа гори добар је онај ватрогасац који сме и зна да гаси, а не онај са лепо испегланом униформом и изгланцаним чизмама -  јединица која би се бавила пословима враћања опљачканог новца из целог света, користећи се од давнина провереним и најуспешнијим полицијским методом – методом полиције наших Шиптара са Косова и Метохије, којим није потребан никакав Интерпол за обављање послова од интереса за њихову државу.

Драгољуб


Постављено 16.6.2013.г. у 16,00 ч.




1 comments:

Милорад Маринковић 22. јул 2014. 05:09  

Сад је 05.07. изјутра, 22.07.2014, кад сам прочиитао овај текст а боље да нисам

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta