Nojevi nemaju vremena!



Нојеви немају времена!

-Шта ће предузети бивши 
председници и министри?-


Веза:
Наслов на блогу «Команда-540»
           «Користи од штете» и други

Нојеви који су стицајем немара, необавештености и егоизма Срба, засели на власт у Србији, како сам и прогнозирао у насловима везаним за дане потписивања предаје Косова и Метохије, више се не растају – заседају стално, али без доношења било каквих закључака, мера, предлога, обавештења – ништа од тога: Гледају сви шта раде они други, те им је «Да смисле шта ће без пара» сада већ потребно од десетак дана до неколико недеља, односно о тој теми ће се разговарати до краја године, односно до наредних, врло скорих, парламентарних избора.

*Они који поседују кључ за навијање навијача сада их навијају једне против других;

*Они који су нас овако стручно водили до празне државне касе, сада питају новинаре да ли неко има неко решење које они не знају, јер свако уме да смањи плате и пензије, има ли неки новинар неко боље решење па да га уступи Слобином «Малом од Палубе», који је желео и постигао да влада Србијом. И сада: Да подели одговорност са привредницима, Саветом за социјална питања..... и вероватно и са сељацима-мучењацима, са Равне Горе – јер он би да сам одлучује о трошењу новца, а о набавци да се сви договарамо!

*Они који су, наводно, започели разјашњавање крупних пљачки, сада се ућутали, имају пречих послова;

*Они који су сваки час одлазили код њиховог пријатеља Ердогана у Турску, са стрепњом слушају шта му се тамо догађа, па им се од Србије све причињава Турска и право је чудо да му нису послали неколико батаљона србске полиције у помоћ – она би за дневницу од 1.500 динара стручно тукла и Турке, Курде, Сиријце и већ ко им буде на путу! 
Чудо од професионалности наше полиције, која је увек спремна на штрајк у Србији ради добијања већих овлашћења, боље опреме и већих плата – а по патриотизму је посебно позната, када треба жандармерија иде на Косово да плаши тамошње Србе и да лепи плакате у славу Координатора!;

*Наравно, уобичајено је, просветни радници хоће веће плате, па штрајкују – нису успели за ових 13 година да примете да је више од милион људи остало без посла, то се њих не тиче, њих је иначе и сада мало, кажу, а и плате су им мале – па коме нису, господо професори, учите ли ви нашу децу и солидарности или их спремате да воде рачуна само о себи?

*У Србији су жене већи мушкарци од номиналних и тзв. мушкараца – испод «незгодних» мојих наслова се жене потписују са лакоћом, именом и презименом, док се храбри мушкарци крију иза анонимности;

*Шта ће смислити они који су на лажна обећања сели на престо власти Србије?

1.  Низом пореских закона покушаће да увећају прилив у буџет – закони засновани на лошим проценама и од тога неће бити никакве користи, а штета се огледа у губљење времена којег ионако нема;

2. Бацаће прашину у очи грађана причама како се договарају, како мудрују, како им није лако, како о свему воде рачуна, а у суштини се спремају за изборе, који ће се чинити неопходним и хитним због плански изазиваним уличним нередима и криминалом из времена Милошевића и Ђинђића, обећавајући да ће ако их поново изаберемо рећи навијачима «Доста!» - иначе неће, па видимо шта ћемо са њима. 
Наравно, започеће штампање ванредних емисија динара - по расту курса девиза, очигледно је да се у то кренуло. Садашњи курс Евро:ШФ је већ 1:1,23 а њихов официјелни курс је 1:1,2 али су Швајцарци наговестили да више неће силом држати курс ШФ на овом нивоу, штитећи Евро - пустиће их у утакмицу и убрзо ће јагма за ШФ ову монету чинити главном. 
Динару ће цена падати - ко се сећа Милошевићевих мајсторлука, нека се не изненади да нам се то опет почне догађати. Његови нам опет кроје капу!;

3. Размишљаће о коришћењу девизних резерви јер се оне и чувају за резерву, све док их из Народне Банке Србије не обавесте да уместо новца држе потврде о депозитима у различитим «првокласним» банкама из којих се сада не могу повлачити веће суме – уствари, тог новца и нема - дат купус козама на чување;

4. Расписивање Зајма за препород Србије – искоришћено од стране духовног родитеља Ивице Дачића и више се не може поновити;

5.   Кипар! Опорезивање депозита грађана и предузећа у државним или страним банкама у Србији, у неком ппроценту – на Кипру је та проба са 30-40% прошла без већих потреса.
Узима се од они који имају. (Консултовати Протоколе Сионских мудраца).
Имају они који штеде у банкама а ипак су и даље живи, узме се од њих, издају им се потврде какве су и НБ Србије издате од «првокласних» банака» са обавезом да са мирно сачека да деца Вучића, Дачића и Динкића постану председници и министри, који ће тада дугове својих отаца «части ради» намирити.

Сачува се социјални мир – не смањују се плате и пензије, не отпушта се администрација, не продаје се Ђердап и Телеком – распишу се избори, гласају за њих ови којим нису смањене плате и пензије, који нису добили отказ, а то је 3.000.000 гласова и сигурна већина за владање!

Изгледа ли вам ово немогуће/могуће?

Како сами закључите – читајте шта се све спрема у Европи – «Кипарски модел» је европски модел, а ми хоћемо да их имитирамо. А уствари, Европа имитира нас!
Ми смо чак и родоначелници «Кипарског модела» - банкарски експерт Милошевић је преко «Дафимент банке» све то испробао у Србији пре 20 година – милијарде немачких марака поделили држава и Дафина, Дафинине пропале у Грчкој и на Кипру, Милошевићеве се и сада исплаћују штедишама, после 20 година, без камата, наравно, поштено, комунистички – узето од оних који су имали и били довољно наивни!

Јуче сам се дрзнуо да говорим о «користи од штета» – морао сам, тако изгледа и ка томе се иде, па и од ове могуће мере «привременог» - одузимања дела депозита у банкама, у штети за појединце, користи за оне који се на то одлуче (власт), штети за државу и укупне користи да се подвуче црта испод нашег оваквог живота – ми смо се за ово определили – више пута после Тита, јер се оно Титово самоурушило по пројекту.

И ова штета ће бити ветар у леђа Организацији «Команда-540» која ће ненасилно преузети власт - ова власт је као гњила крушка и осредњи поветарац ће је оборити, ко је рекао Турска и Ердоган?!

Код нас није потребно никакво насиље – крушка сама пада, србски нојеви више не извлаче главу из песка, не смеју да гледају, не смеју да слушају и немају шта да кажу – овако загњурени, немају времена, сада и мудро забринути, као и сваки глумац вежбају прво пред огледалом па изађу пред новинаре, пред којим се смејуље, показују веселост, духовитост – и да није њихових преплашених очију, можда би и нојеви имали неке присталице, али духовитост и лажна безбрижност не пуне касу – празна каса значи празне фрижидере.... говорио сам нашем брату, потпуковнику КГБ-а, Владимиру Путину, крајем 2011. и почетком 2012. о независности и празном фрижидеру – нису му прочитали ови његови из руске амбасаде у Београду, и сада се жестоко са тим и таквим фрижидером бави – јер ту Противракетни системи С-300 или С-400 уопште не помажу.

Ето, ово је уопштено а и довољно прецизно обавештење шта нам се оперативно спрема од оних који су власт – имајмо то у виду, спремајмо се и не бојмо се њих нити било кога другог, до самог Бога – спремајмо се  за тренутак када крушка сама падне – држава не може да живи без неке организације! 
«Команда-540» стрпљиво гради своју инфраструктуру – ради се брзо и пажљиво, у току је израда обележја седишта делова организације која ће се поставити када буде потребно преузимање власти ради очувања државе и спречавања хаоса – ми нисмо Турци!
Ми смо најстарији народ, царски народ, наиван и добар, понекада лакомислен и егоистичан, увек спреман да ради 10 дана неког лежања на нечијој морској обали, заборави редослед мера које су неопходне у свакој србској кући.

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб


Постављено 04.6.2013.г. у 12,30 ч.

3 comments:

Анониман,  4. јун 2013. 13:00  

Eh moj dragi Dragoljube vi meni nateraste suze na oci.Prijateljski pozdrav.
Sonja R.Milivojevic

Анониман,  4. јун 2013. 15:48  

Сагласан брате Драгољубе !

др Зоран Драгољуба Новаковић ,за област енергетике,пореклом са Букуље,0804962721828

Слава Богу !!!

Rade 10. јун 2013. 07:36  

Gospodine Tatomirovicu kako zdravlje ,navracam na blog da vidim novosti. Puno pozdrava od Radeta Milovanovica.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta