Znajmo!


Знајмо!

-Да не буде изненађења-

Оно што је Златни Билтен обнародовао пре пет година, оно што се догађа по тој прогнози сада потврђују и други стручњаци из света и Србије, али свако из свог угла из угла своје специјалности – а оно што нам се спрема није само једна, ни пет ни десет специјалности, то је синхронизован настанак НОВИХ околности – неки ће то подводити под разне смакове света, а стварног Смака Света нема и неће га бити, а било их је неколико само у последњих неколико хиљада година, јер су различити људи који су у неком прошлом времену свој одлазака са власти, нестанак царевине на чијем су челу били, пропаст неког економског и финансијског поретка проглашавали Смаком Света!  

Имајући у виду средства информисања, увек прилагођена времену у којем обавештавају, најављивали су СМАК СВЕТА са јединим циљем да се на такав начин изврши одлагање тог смака света, да се људи уплаше и одустану од тражења онога што им припада, посебно од тражења ПРАВДЕ и ИСТИНЕ.

Људи су од Постања до сада, у свету и у Србији, овако малој и оној великој која се протезала на већи део Земље, лакше подносили немаштину, чак сиромаштво, временске непогоде, заразне болести, високе порезе, од Неправде и Неистине којом су се служили они који су владали људима.

И увек, када је спремност да се трпи неправда и неистина досезала неке своје горње тачке, долазило је до разних Смакова Света!

Више досадашњих Смакова Света изазвали су људи злоупотребљавајући власт и творећи Неправду и Неистину, од оних других (Смакова света)  који су били својеврсна опомена свим људима, појединим народима и државама – те опомене су стизале са Нивоа са којих се надгледа шта чинимо.
Ми у Србији смо привилеговани – имамо најмање један Вод специјалаца којим се молбе испуњавају! Можда их има и више, али се они никада не састану на једном месту, нема никаквог регистра, списка, не воде се записници о молбама – свако моли одвојено и све је синхронизовано да на крају даје једну дивну грађевину – њихов Командант није човек! 
Велике државе, Америка и Русија немају такву врсту специјалаца – они су још у каменом добу, у доба Диносауруса, још би да прислушкују, сликају, пресретну телефонски или интернет саобраћај, да подмите, поткупе, обећају, неког оборе са власти, неког уздигну – но то не даје никакав резултат!
«Без мене ништа не можете» - Исус (Х)Ристо(с), својим ученицима – они њега не слушају, не поштују, руше, ломе, убијају и на крају ће сви живети у пећинама испод Стеновитих Планина у Америци, очекујући од нас да поступамо по њиховим жељама. Али, тај посао је пропао! 
Наши су их опомињали, орочавали, чекали их, чак и исказивали извесно разумевање када је Русија у питању, показивали су и извесне емоције, а то је опасно за ове специјалце....., није вредело и све иде како је одређено пре пет година. Има овде наслов о томе «Група Србих-888».

Данас сам прочитао информацију да је у Америци (САД) изгласан закон о контроли свих електронских комуникација свих грађана Америке, док се иностранство подразумева – без икаквих обзира на право грађана на приватност, на тајност комуникације, на непостојање било каквих назнака да се неки грађанин, у Америци, или ја, или ви који ово читате, баве нечим недозвољеним!

Иде се обрнуто. Прислушкујемо и прегледамо све – сви су сумњиви, а потом се тријерише па испадају они који у датом тренутку контроле нису сумњиви, јер ко зна, можда ће већ сутра и они бити сумњиви.
Владари Света – Америка, плаши се народа, плаши се договора међу људима у Америци и широм Земље – пропагандним средствима ће настојати да ову страшну меру оправда, али је она, Америка, на самом свом крају, чим се плаши неког као што сам ја, или било ког оваквог из било ког краја света – очекујем да више немам читалаца «Златног Билтена» и сајта «Србијача» међу грађанима Америке – а било их је широм Америке, пада ми читаност у последња два дана, од дан усвајања тог ђаволског закона, жао ми је њих из Америке, али ко је стигао да прочита, стигао. 
Од сада ће моји верни читаоци бити само они из војске и полиција Америке – они сатима прегледају странице које су свима доступне, са најмање 7-8 пунктова у свету и овде око нас, из Македоније и Црне горе.

Русија је држава са финансијама које се још држе, али и она размишља о увођењу низа пореза, повећању цена горива за аутомобиле, комуналних такси и трошкова, те би наш Александар Вучић, Томислав Николић и Војислава Шешељ, могли да постану специјални саветници Владимиру Путину, на овом плану – ова тројица су у време када су били министри или потпредседници у Влади Србије у време Мирка Марјановића, а под чувеним експертом Слободаном Милошевићем, увели таксу на сателитске антене, мобилне телефоне и све друго без чега се могло.... док је Вучић донео Закон о јавном информисању по којем су се  могле продати и неопходне ствари за живот новинара у стану, на име казни за увреду части или дела његовог драгог Слободана Милошевића или људи и  режима који је успоставио.
Ето, господине потпуковниче КГБ-а, Владимире, имаш их опет на дохват руке – позови их и ето их!

Србија више не размишља. Нема потребе. Определила се на торбарење, на просјачење торбарењем – шта ко од хране убаци у торбу, хвала, ако нема довољно, а никада нема довољно, ујутро крећемо даље – Америка, Француска, Немачка, Русија, Азербејџан, Кина, Арапски Емирати – све обиђи, па где се затекне неке добра душа да убаци и црн комад и пружи наду да се издржи до другог...... Да размишља – не може! Увезани, склупчани у једно велико клупко криминала -  да се размрси не може да се сече не смеју!

Неки самопроглашени економисти-Месије, испали из Ђинђићевог воза који се звао «Демократска странка – као предузеће» , рачунајући да смо заборавили да је Ђинђић докторирао на марксизму, а овај економију код Титових економских генија Кардеља и Бакарића, добивши простор у новинама које нападају/бране у зависности колико се плати и шта се тражи, упућује нас шта да чинимо, када, ускоро, по њему, Србија банкротира, све се нудећи да нас спаси на начин на који Ђинђић није хтео – е, зато је, каже, и изгубио главу, а Србију увео у ред просјака-торбара.

И опет нам придикује «да се организујемо», «да не дозволимо да се понови 2000.г. година - година отворене отимачине», «да полиција и војска бране поредак», «да судови примењују законе» и тако много упутства – али нигде ко ће то да започне, како, са ким, са чим..... човек се изрекламира, и на крају каже «Ја сам миран, упозорио сам вас» - као да су Срби идиоти те им треба ово говорити, као да и сами не знају, и као да и остали Срби нису исти као тај који позива, спремни на све што би други учинили – ако буде добро да и они имају користи, ако буде лоше, да они са тим немају никакве везе...

Овде на «Зл. Билтену» има више наслова, како се припремити за време када дође тај тренутак, када ће свако морати да се суочи са собом – указивано је да не постоји никаква партија или нека организација која би се нашла у том тренутку да преузме одговорност на себе, а имајући довољно силе и личног поштења њених чланова, те да је остало само оно што је чувано, очувано, сакривено, убачено у све органе од којих се очекује да спашавају државу и народ.
Нису то Николић, Дачић, Вучић, али ће неки од њих у неком датом тренутку послужити ради давања легитимитета мерама које ће бити неминовне – не искључује се Државни удар који ће извести онај који буде могао да рачуна на извесну људску, србску, силу која би га послушала.

Наше, србско, безнађе су сагледали они који би овде да нас поново поделе на неке нове четнике и нове партизане, да створе услове за мешање споља.... имају припремљене планове, раде на томе од 2000.г., али ето, омакло им се, у страху и нестрпљењу како ће то испасти и када ће то бити, почели у сну да причају – имају младе љубавнице, добре Србкиње, научене да све сниме и доставе коме треба... па им је сав труд осуђен на неуспех, паре које су примили надокнадиће – они знају како.

Они чије су «љубавнице» знале када укључити магнетофон, дежурају и даље, Србија је Велика Тајна – у њој тајни нема!

Ови којим се то носи, предухитриће оне који имају љубавнице које не могу никако да успавају па се пред њима хвале шта ће и како ће, када и где ће... имају још времена да виде шта ће са собом.

Наш брат Владимир Путин за 14.6.2013.г. у Стаљинграду (Волгоград) окупља неко своје омање друштво на роштиљ и дружење – окупља 300.000 мотоциклиста из свих словенских и православних држава, рачуна се на око 450.000 гостију – ја нисам стручњак за војна питања, али ко хоће нека сам израчуна колико се чета од овог броја може оформити, колика је ватрена моће 450.000 само «Калашњикова», а зашто не и нечег другог – и колико километара та војска може дневно да пређе, колико им времена треба да обиђу све ове земље из којих потичу.... Неки моји познаници већ гланцају мотоцикле, контролишу опрему, утежу чизме и траже сапутнике. Надам се да ћу ићи да им пожелим срећан пут.

Ми у Србији смо склони баратању малим бројевима, јер смо и територијално 650х350 км и то је од Суботице до Драгаша и од Бајине Баште до Зајечара.... ми имамо толико патриота у нашим државним органима, и њихових другова, да се то све обиђе за 6-7 часова. А Косово и Метохију ћемо да обиђемо са 10.000 мотоциклиста за 2-3 часа, на очиглед свих наводних сила које су сада тамо! Пазите се Шиптари: 20.000 војника је то - на брзим коњима са србским срцем! Где ћете тада – онај пут којим би да идете је тесан. Нисте ли то призивали лажима о тзв. «Плану Потковица»?
И ми ћемо увек имати Помоћника који никада не издаје – јер ћемо ово све обићи за толико времена, ако се баш буде морало, све се руководећи Правдом и Истином. Правда и Истина су сам Бог, и свако са ким је Он, буде непобедив.

Није потребно више никога у Србији опомињати – ни Србе из власти ни народ, сви све знамо, сви чекамо, нас може само Бог да спаси – и хоће, она Организација која чува и влада Србијом, мимо ових  бандита са запада, који су у стању општег пропадања – код њих се иде у затвор, ако се каже да сте противник истополоних бракова – а заправо они су од пре два дана сви у затвору: Од пре два дана имају статус затвореника – њихове комуникације, кретање и контакти су под надзором! 
Како је лепо сређен КПД Сремска Митровица у односу на Америку и ЕУ – чак постоје и собе где затовореници примају супруге или девојке...... на целу ноћ, без завиривања у собу, само стражар на улазу у зграду..... ови робови, ови затвореници из Америке и ЕУ могу само да сањају слободе једног србског Казнено Поправног дома! 
У Србији се још верује да се човек поред казне може и поправити. Тамо тог надања нема – сумњиви су сви који живе у Америци! Велика Америка се плаши свог народа!!

Воде које су у Србији биле замрле – повратиле се, извори и потоци опет теку уобичајено, воће цвета, једино се више не говори о било каквим изборима као неком решењу проблема – све је остављено Помоћнику на одлуку.

Ко има воље и времена нека прелиста неке наслове са овог блога – оне који су говорили о припремама за време које наилази. Наши експерти Тадић и сада Николић, и њихове владе,  задуживањима су успеле да све помере за само две године, али ево долази и то време, јер за две године ће све бити и завршено.
Тада морамо президати кућу и видети како је даље одржавати.
Не бојмо се никога до Бога!

Бог са нама – Пристани Боже!
Драгољуб


Постављено 14.4.2013.г. у 19,20 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta