Klub čitalaca "Zlatni Bilten"



Клуб читалаца «Златни Билтен»

- О б а в е ш т е њ е -


После 500 објављених наслова за 28 месеци, из различитих области – политике, духовности и теозофије, криминалистике, графологије, анализа актуелних збивања, прогноза, алтернативне медицине, поезије - блог «Златни Билтен» се сврстао у један од најчитанијих личних блогова у Србији, који углавном уређује и садржајем попуњава оснивач блога, што му није била првобитна намера, али се због пасивности читалаца то догодило.

На основу статистичких података читаност се устаљује на 250-300 читалаца дневно, од чега је 25-30% нових, из чега се лако може закључити да је број оних који су за Златни Билтен чули, или се упознали са садржином неког од наслова, достигао сваког дана  много већи број – стручњаци за вирално (вирусно) ширење информација са интернет страница, процењују да се се са садржином упозна по више хиљада људи у току једног дана.

Златни Билтен се чита у преко 50 држава и преко 350 градова целог света – у Канади, Америци, ЕУ, Азији, Индији, Аустралији, Јапану, Јужноамеричким државама, Русији и Кини, чак и на неким врло малим острвима, као и од стране многобројних обавештајних служби лоцираних широм Земље, и сасвим сигурно је то за те службе најинтересантнији блог у Србији. 
Читаоци Златног Билтена читају све оно што помно прате све обавештајне службе света!  

Србске тајне службе отварају "Златни Билтен од 10-22 пута на дан! Наши су, нека уче и нека се информишу!

На основу оваквих резултата, оснивач блога сматра оправданом своју одлуку да се на данашњи дан формира Клуб читалаца «Златни Билтен» који ће на блогу «Златни Билтен» имати могућност постављања својих банера (рекламних маркица) са могућношћу директног преласка са Златног Билтена на одговарајући сајт/блог, како би на тај начин промовисали себе лично, своју пословну активност, односно како би се као нека врста истомишљеника и на овај начин повезивали.


Замисао у вези Клуба читалаца је:

*Да читаоци који имају потребу за личном или пословном промоцијом или повезивањем са оним који читају исто што и они, поставе свој банер на десном пољу блога, одмах испод «Бројач посета», водећи, наравно, рачуна о природи тема којим се блог бави и о успостављеним критеријумима сваке врсте.

Текст који се жели поставити на банер доставља се на е-маил  zlatnibilten@gmail.comкако би био постављен на одговарајуће место, по договору власника блога са сваким заинтересованим читаоцем.

Читаоци који се баве пружањем услуга – аутомеханичари, аутоелектричари, електроничари, стручњаци за компјутере, адвокати, приватни детективи, фризери, салони лепоте, стоматаолози, гинеколози, ауто-школе, кафићи, ресторани, мајстори беле технике, молери, бравари, професори одређених специјалности и сви други, затим они који се баве продајом извесних производа, на овај начин стварају мрежу потенцијалних примаоца услуга, односно купаца њихових производа.

За све:
Уколико желе да ка њима буду усмерени читаоци Златног Билтена, унапред пристају на давање попуста сваком носиоцу чланске карте Клуба читалаца «Златни Билтен» у износу од 20% и тај, наизглед, губитак се надокнађује већим бројем посета чланова Клуба читалаца таквим радњама.

Чланство у Клубу читалаца:
*Члан Клуба читалаца може постати сваки читалац који достави своје основне податке за израду Чланске карте и који се легитимише том Чланском картом у случајевима када остварује одређене привилегије и то:

-Приликом добијања услуга или куповине производа код оних који су пристали на овакав вид сарадње (према списку који је доступан на блогу Златни Билтен), а и сами су читаоци «Златног Билтена»;

-Приликом потребе за личном писаном комуникацијом са власником блога на теме везане за оно што се блогом објашњава и разјашњава;

-Да од власника блога траже и добију упутства за конкретна поступања у конкретним ситуацијама;

-Да присуствују бесплатним предавањима за чланове Клуба, у просторијама власника блога или у просторијама читалаца који се за такво предавање организују;

-Да од власника блога купују његове књиге по бенефицираним ценама;

-Да се уписују у Криминалистичку школу власника блога по умањеним ценама у износу од 40%;

-Да се уписују у слушаоце предавања из делокруга Ресоцијализације по умањеним ценама од 40%;

-Да од власнка блога добију све услуге које он пружа као криминолог и криминалиста по умањеним ценама од 40%;

-Да објављују своје радове - чланке прилагођене природи блога и критеријумима који су успостављени и детаљно објашњени;

-Да се посредством блога «Златни Билтен» организују међусобна дружења читалаца;

-Да се читаоци «Златног Билтена» организују и заједничким средствима доносе лековиту воду са Извора «Св. Јована Крститетља» на Равној Гори, који се налази у дворишту власника блога;

-Све друго што се временом покаже као корисно и потребно.
  
*Како поставити банер на блог «Златни Билтен»?

-Доставити текст који треба да стоји на банеру, на мејл zlatnibilten@gmail.com и ако текст буде одобрен, и постигнут договор, власника блога и заинтересованог  читаоца, банер се поставља на блог посредством Веб мајстора Златног Билтена коме се текст читаоца прослеђује.
Уз текст банера доставља се и Изјава о сагласности за давање бенфиција кроз умањење цена за чланове Клуба читалаца «Златни Билтен» у износу од 20%.

*За које подручје-територију важе правила Клуба читалаца?

-Србија и све друге државе у којима се чита Златни Билтен, под истим условима – чинимо Земљу једним градом!
  
*Колика је чланарина за члана Клуба читалаца?

-У вредности једне паклице цигарета «Марлборо»/месечно, плативо за 12 месеци унапред. Ова цена ће да варира од државе до државе, али је мера та један паклица цигарета!

*Како платити чланарину?

За Србију:
На текући рачун власника блога «Златни Билтен» код Комерцијалне банке Београд, копију уплатнице скенирати и доставити на мејл Златног Билтена, са основним подацима за израду Чланске карте: Презиме, име, година рођења, ЈМБГ, адреса пребивалишта.

Комерцијална банка Београд
Жиро рачун банке 908-20501-70, на текући рачун (у динарима) Татомировић Драгољуб број текућег рачуна 205-1001527535527-53

За иностранство:
Татомировић Драгољуб, Нехруова 131, Нови Београд, посредством «Western Union-a»  у противвредности паклице цигарете/месечно исказано у Швајцарским Францима.

Како примити Чланску карту?

Чланска карта се доставља редовном поштом на адресу на коју гласи Чланска карта.

За све читаоце «Златног Билтена» - потенцијалне чланове Клуба читалаца и оне који ће члановима Клуба давати привилегије:

Молим вас, доставите своје идеје да се моја основна замисао побољша, измени или у целости промени неком бољом, вашом, идејом, Ви из Србије сте ми некако на дохват руке и са вама неће, ваљда, бити проблема, а ви из иностранства, укључите се у ово, организујте се међусобно јер претпостављам да се дружите, будите члан Клуба читалаца из Србије – нека вас и то повезује, доставите своје чланке, помозите нам да сазнамо из прве руке како је тамо где живите и радите, помозите да ми одавде уз вашу помоћ будемо у току збивања у земљама у којим сте. 
«Златни Билтен» ће и убудуће настојати да  на специфичан начин информише о ситуацији у Србији, трудећи се да то буде слика реалног стања – јер је власник блога апсолутно независан у односу на државу која, као и у целом свету, на одговарајући начин моделира и медије.
«Western Union» је америчка фирма која се одомаћила у Србији и има монопол у оваквом платном промету.

Др Драгољуб Татомировић
Доктор права – криминолог и теозоф

Постављено 3.3.2013.г. у 15,00 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta