Biblioteka "Zlatni Bilten"


Библиотека «Златни Билтен»


-Начини попуне фонда библиотеке-


Блог «Златни Билтен» (и његов клон, сајт "Златнибилтен.срб www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/") су једна модерна самоуслужна библиотека са преко 500 књига из различитих области - а то је за једну личну библиотеку сасвим пристојан број књига.
Ја сам у библиотеку поставио наслове који су ми били интересантни, а даља попуна библиотечког фонда ће се одвијати уз консултације корисника библиотеке, кроз њихове коментаре, предлоге, захтеве, жеље, као и уношењем њихових наслова у садржај библиотеке – у садржај «Златног Билтена».

Дотле: Па и сам ишчитавам неке наслове од пре две године, немам примедби ни потреба да их у било чему мењам или их се одричем – сви смо на чекању да се догоди оно што је прогнозирано, део тога се остварио, део се остварује, а део ће се остварити у наредне две године.

За оне који читају садржај «Златног Билтена» са неидентификованих интернет прикључака: Па и ви сте моји читаоци и за вас важи све као и за све остале. Надам се да вам је службено и лично било од користи свако улажење у овај блог – наравно, и ви можете да доставите сугестије, предлоге, питања, само ће бити проблем како да вам доставим одговор..... али, снађите се.

Свако добро свим читаоцима «Златног Билтена» жели аутор блога.

Драгољуб Татомировић



Постављено 10.3.2013.г. у 12,30 ч.

2 comments:

Zlatni bilten 10. март 2013. 16:39  

Аутор блога, Драгољуб Татомировић, МОЛИ све читаоце "Златног Билтена" и сајта "Србијача", да све своје сугестије, предлоге, критике, питања и све друго од утицаја за дефинисање садржине неког будућег наслова, постављају овде, у простор "Коментар" како би то било свима доступно, да сви виде да је постојало интересовање за наслов који ће се, евентуално, појавити. Сви коментари, предлози и све друго треба да буду потписани именом и прзименом и постављеном адресом мејла, како бих могао да извршим одговарајућу проверу аутентичности захтева. Непотписане сугестије и предлози и они без мејл адресе биће избрисани. Молим за разумевање и уважавање ових напомена. Д. Татомировић

Милорад Маринковић 23. јул 2014. 21:30  

На сајту : Www.poreklo.rs . налази се ,,гомила,, електронскиx књига из историје , порекла итд. које се могу бесплатно преузимати.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta