SPIRALA!


Спирала!

-Самоуништење у спирали страха-




Страх човека је страх његове душе због онога што је из неког разлога намеран да учини или је учинио, у знању да је то забрањено, штетно, да ће бити осуђиван због тог чињења, да ће се то, као и све тајне овог света,  дознати, да ће се његова наизглед моћна «Спирала» коју чини енергетски вртлог Животних Енергија које сваки човек прима да би испунио оно што му је задато при доласку душе у неко конкретно тело, постати немоћна!

Страх има свој зачетак - једну тачку која изгледа као језгро и као мало око којим би да сагледава стварање сопствене «Спирале» којој ће то мало око бити нека врста контролног органа и контролног пункта, у покушају да се "Спирала" држи под контролом – и када се зачело то Око Спирале, исто као код зачињања људског тела, долази до нарастања – Спирала је у самом месту зачетка згуснута, снажна, под контролом, са могућношћу одређивања брзине њеног ширења....... али је основа  сваке Спирале њено ширење од центра ка спољашњости, слабљење, нарастање, губитак могућности контроле која се одвија тако што најређи делови те спирале, окрајци како би се рекло, чине оно што им је могуће без било какве контроле, без било какве могућности заустављања, без избегавања препрека на правцу деловања, до самог доласка до тренутка када се свака Спирала разводни по снази, густини, могућности надзора и када оно првобитно створено око-заметак уђе у фазу одмотавања.

Фаза одмотавања Спирале је тренутак када њени споредни-спољашњи, одмотавајући делови вуку ка нестанку, одмотавајући се све дотле док се око-заметка не нађе на самом крају Спирале, када се може рећи да је она доживела своју смрт у нестанку, у том облику, и спремношћу да се сада од оног некадашњег крајњег дела спирале који се измакао контроли ока-заметка, створи нов заметак, неке нове спирале, на неком другом месту, чије ће око покушавати све оно што није успело ни оно које је изродило крај Спирале, од којег се сада ствара ново око.

Ово је природни процес који се непрекидно одвија у атмосфери Земље, али и изван ње, када се неки окрајци пребацују, често и у земљину атмосферу изазивајући конкретне промене на површини Земље.

Истоветан процес се одвија и у глави сваког људског бића – овде су у питању енергетски вртлози, спирале, или други изгледи организованих Животних Енергија помоћу којих људско биће остварује извесне промене у свом окружењу, по основу претходно «саслушаних» жеља сопствених спирала.
Мождане спирале су те које омогућавају одређене поступке људи, јер се оне-спирале, претварају у слику жеља, после чега се донесе одлука о њиховој реализацији.

Сваки, па и најједноставнији посао пролази кроз фазу размишљања, доношења одлуке и реализацију. Оно што је виђено или што се замисли твори жељу,  о жељи се размишља у смислу тражења најлакшег начина за остварење  те жеље, што твори одлуку, а потом се одлука реализује на начин који је осмишљен кроз одлуку.

Сваки човек има своје стратешке-дугорочне и свакодневне планове, који омогућавају да се у неком тренутку неки од стратешких планова оствари. 
Човек често, врло сложеним мисаоним комбинацијама и поступцима, ствара услове за остварење неког, њему важног, стратешког плана. Нпр.: Процењује која ће политичка странка у ближој перспективи постати владајућа у некој земљи, налази начина да се укључи у рад такве странке, труди се да буде запажен и да се о њему размишља, као о ономе уз чије ангажовање ће се реализовати неки програми странке који су у суштини израз жеља неког, или неких, поједин(а)ца – он, док се намеће као онај на кога се рачуна, формира своје стратешке али и свакодневне планове и смишља сложене комбинације да се оне синхронизују са остварењем програма странке, о којем мисле сви чланови странке - све је то као вођење рачуна да се стартна линија странке држи на оку, да се, као у атлетици добије унутрашња стаза која омогућава визуелно вођство које чини да се оно претвори у стварно и у крајњем у победу атлетичара из унутрашње атлетске стазе - и сваки човек са много стратешких планова, исте смешта на одговарајућа места своје енергетске спирале, по редоследу који му се чини најпримеренијим, истовремено мора да реализује све свакодневне планове, јер од њих зависи и спремност да се крене са реализацијом стратешких планова када се чује стартни пуцањ!

И сваки човек настоји да сопствену спиралу држи под надзором, да њоме управља и у томе успева једно време, јер много истовремених стратешких планова чини да се човек прекомбинује, да му на тренутак попусти пажња или снага, да му се убаце као саветници неки који имају задатак да онемогуће његове планове или их усмере на погрешну страну, ово из неких разлога – својих, мисли се на таквог саветника, или на онога који је убацио саветника у близину одређеног човека. 

Ово убацивање је убацивање са злим намерама и врло често се покрива пријатељством, лажним наравно, одушевљеношћу за планове лица којем се убацује такав саветник, заједничко планирање све до тренутка када саветник преузме контролу над оним кога саветује,  а све ово да се планови поремете у редоследу, да се повуче  неки погрешан потез, односно да се учини све да се окрајци мисаоне и енергетске спирале тог који се саветује, отму контроли и тада, такав, човек постане роб својих планова, своје спирале, која све његове планове разводњава, открива, која својим слабљењем има све мање утицаја на редослед свега испланираног, што неминовно води до нестанка свих планова и у тренутак када се сви планови напуштају, уз принудно коришћење неког плана за опстанак – а таквих скоро да и нема!

Ово је стање збивања у људској души и оно се примењује на сваког човека на Земљи, уз напомену да се онај који се не упусти у многобројне комбинације за остварење својих циљева, који не почне да ужива због онога што чини његова енергетска спирала на плану остварења његових планова, већ сву пажњу посвети њеној величини и месту ока-заметка, у крајњем који успева да влада својом спиралом - то је онај који успева да реализује своје планове.

Ово је могуће у свим случајевима, осим ако је дао обећања на поступања која му се потом чине опасним, бескорисним, немогућим, штетним...... јер обавеза извршења задатка чини да се спирала изгуби испод контроле - она доведе до хаоса у енергетској спирали и до краја боравка душе у конкретном телу – она, спирала као Животна Енергија, дата човеку ради остварења одређених задатака, једноставно може да изађе из тела, поведе са собом заметак спирале – душу, и иде на неко друго место у стварање нове спирале људског бића.

Овде сам, ради илустрације, одабрао једну природну енергетско-ваздушну спиралу које се непрекидно рађају и умиру, чинећи се моћним, одлазећи у крајњу немоћ како би се потом опет обавило ново намотавање око једног новог ока-заметка са поступком који се већ небројено пута догодио.

Политичари света, наши политичари, они који су на местима неке моћи, ово доживљавају у врло кратким циклусима –10-20 година је неки рок у којем се све ово наведено за енергетску спиралу човека догоди.

Спирала ја позната за изазивање извесних поступака неког конкретног лица, народа, државе као организације неког народа, тако што се одговарајућим техникама,  поступања неког појединца, народа или државе, каналише кроз неку спиралу којој се одреди брзина одмотавања - нестанка, те се сви планови учине ништавним у неком одређеном времену. 
Јер, све се прво створи у мислима и жељама, потом следи одлука и реализација.

На овом принципу функционишу и аутоматске заштите сваког човека – онај који је без своје кривице увређен, понижен, повређен или му је нанета било каква штета, размишљајући о ономе шта га је снашло, све на миру тумачи и анализира, доноси закључак да није крив, кроз врло живе слике сагледава догађај који је довео до неке његове нескривљене штете, повезују се његове мисли са оним који је штету изазвао, а тај зна да је кривац у сваком погледу - оштећени све архивира, а код кривца се се роди заметак - око спирале – сада да би прикрио трагове, да би учинио да се његово деловање не открије, да би оправдао своје поступке својим високо постављеним циљевима који подразумевају и уклањање препрека на које се наиђе..... а када се роди спирала, после 2-3 месеца наступи казна - одмотавање спирале кривца, када сви његови планови пропадну чиме се испуни неминовност одређења да ће сваки кривац бити кажњен.
Ту човек који је оштећен не чини ништа посебно, он размишљајући о догађају усади око-заметак спирале у мозак кривца – остало је аутоматизам.

Истоветно теку и обрнути процеси када су у питању добра дела неког човека, о којима размишља онај према којем је такво дело учињено – тада се енергетска спирала  таквог човека чисти, ојачава, уређује кроз његово смиривање које омогућава оку-заметку спирале да развој те спирале држи под контролом – то је универзални принцип награђивања!

Наравно сви читаоци Златног Билтена могу у свом окружењу све ово што сам навео и непосредно да посматрају, прате и дођу до закључка да се ово овако догађа. Лако је бити онај који зна – наш Никола Тесла, човек са посебном Мисијом, о овоме је, и на својим примерима, детаљно говорио.

Гледајте наше, србијанске политичаре, гледајте и оне на челу великих држава, гледајте како се мењају судбине појединаца и народа и њихових држава у мери њиховог праведног поступања – гледајте како ће силни постати  слаби, богати сиромашни, а велики мали – преко суша, поплава, преко падања цена сировинама које су неке земље учиниле снажним и богатим, кроз изазивање нереда у многим земљама због неправедног поступања царева тих земаља....

Гледајте наше србијанске «бизнисмене» како се после 20 година распала њихова мождана спирала и како опет морају испочетка, само остарили, немају више мотива, немају снаге и многи би да се у целости све врати на стање од пре 20 година, али не може, одговара се за дела, за мисли, за намере.......

Универзални Принципи Праведности и Довољности  држе овај свет – и сви они који су на те основне принципе заборавили, имају проблеме којих су се цело време своје «величине» и «успешности» и плашили – јер све је то било лажно! А на  лажном се ништа не може изградити. Градили су грађевине од магле које је Бог срушио благим поветарцем.

Учимо гледајући на грешке других, да и ми не погрешимо!

Драгољуб


Постављено 20.2.2013.г. у 20,45 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta