STIŽE IH!



Стиже их!

-Резултати супротстављања-


Веза: Наслов на Зл. Билтену 
          «Сукобити се и изгубити»

Звоно на вратима - отварам и обрадујем се, пружамо руке, идемо у загрљај, поздрављамо се  са «Бог се јави – Ваистину се јави!» - посетио ме, без најаве, мој Монах без манастира, онај којег познајем, а о њему као о човеку не знам ни  оно основно - име презиме, адресу и друго, али је он мој, ово је већ 5-6. пут у последњих 10 година да са њим разговарам, и увек се он појави када о нечему размишљам у намери да укратко нешто глобално заокружим, да направим пресек неких догађања, када бих да се нешто догодило брже, јаче, очигледније...... поседи мало, оде потом и више ни на тренутак не помислим да се било шта догађа на неки друго начин осим «Да тако и треба и мора!»

Био је код мене и  24.10.2012.г. – тада ме је умиривао због мог незадовољства што се Хилари Клинтон, Државни Секретар Америке, никако не смирује, већ и у прелазном периоду од поновног избора Барака Хусеина Обаме за председника Америке па до његове инаугурације, која је увек на дан Светог Јована Крститетља, долази у Београд да уцењује Србију и у Приштину да охрабри побуњенике на Косову и Метохију да истрају у намери да на Косову и Метохији створе некакву своју државу..... тада ми је мој Монах рекао да ће се она о јаду забавити, да је она мученица која ће ускоро да се бави нечим важним за њу, пре тога ми је говорио да она не мисли да ли ће имати где да се врати....

И ова енергична и опасна жена се није смиривала...... уочи светог Луке, на дан 30.12.2012. дошла у Београд, иако је цела Америка била на ногама због Урагана «Сенди» који је показао шта ће се све, у непрекидном ланцу, догађати домовини ове жене-уцењивача Србије - била у Београду и Приштини, вратила се у Америку, отуда изјавила да се она лично и Америка, противе обнови бившег СССР око садашње Русије, а онда изненада отишла да учини што је потребно да се у Сирији на власт доведу побуњеници – 15.12.2012..г. Америка је морала да дистрибуира лажне информације о њој, о Клинтоновој, која се изненада онесвестила........ био је то њен крај у рангу онога ко има моћ да уцењује.

Послужујем мог Монаха, уобичајено – чаша воде и ратлук, он ме нешто загледа, смејуљи се задовољно, весело и опуштено, па каже «Шта је, нервираш се на намеру да Америка и Русија поново поделе свет на своје интересне сфере?» и наставља:

Нема од тога ништа, закаснили, изгубили битку коју су давно започели, чекани па напуштени, Америка је себи давно потписала смртну казну, док је Русија чекана, знаш и сам, и сам си, када си имао прилику, молио да се Русија још мало сачека, наши су па смо мислили да ће се дозвати памети.... нису, крајем 2012.г. је то чекање прекинуто и они иду путем који им је одређен према заслугама.
Газда им је исти, они који руководе Америком и Русијом, остали су у овоме небитни, гура се ту опет Немачка, наравно има своје место и Енглеска која је формални власник Америке, Аустралије и Индије, али је она, Енглеска, изгубила контролу над дешавањима, све се убрзало како би се завршило 16.3.2015.г. онако како су молили они  Срби којима се молбе испуњавају.... ко не верује, нека сам гледа и рачуна.

Значи, од те поделе света између Русије и Америке, нема ништа - обе ће се собом забавити, а ако би и мимо тога да на томе истрајавају, учиниће им се што буде требало па да забораве на то и да се не  мешају у оно што није њихов посао.
Нема два Бога, један је Бог, и Он није никада ни планирао да има свог двојника на Земљи - Бог нема двојника, он има Сина, и има велики број Помоћника различитих рангова, специјалности, моћи, задатака, а они, опет, могу ангажовати безбројне Помагаче да би се њихови послови реализовали....ово што би Путин и Обама, то је у директном сукобу са Богом и Он им то неће дати. Лепо си оно навео шта ће им се догађати.... и то им се догађа.

Видим и да си хтео да припомогнеш ово око Шиптара – не вреди, то је и наш план, мислим на ове који воде Србију, не труди се превише око тога, нису они искрени када причају да би да склоне тај споменик терористима у Прешеву, да јесу па зар би дозволили да се изврше све потребне припреме и само постављање, поред толико државних чиновника задужених и за те ствари...., тако то мора, али није то ни важно, не треба се секирати што је Косово и Метохија привремено под окупацијом, тако и то треба, да то траје све док се оно само од себе не испразни од Шиптара, њихови пријатељи Американци су их засули уранијомом и они нестају... треба жалити сваки народ јер је он састављен од Божијих створења, али сваки народ има и разум и може да пази шта ради, Шиптари добијају оно што су тражили и што су заслужили и ми им ту ништа не можемо.

Када се ово све издогађа, после 2015.г. они који преостану молиће нас за много што-шта и на крај памети им неће бити да се позивају на ово што сада потписују србски руководиоци, јер ће се све дознати, великих сила неће бити, схватиће људи да су водили луду битку унапред осуђени на пораз, Битку против Бога!

Ти имаш Интернет, мени он и не треба, али ја све и видим и знам – многи амерички градови и области су напуштени, тамо је немогуће живети, људи су постали прави ђаволи који у борби за опстанак чине невероватне злочине – то само није јасно нашим који су тамо па нешто и даље чекају - видиш да њихова држава исценирава различите масовне злочине, на јавним местима и у школама, како би то био основ да се разоружа народ који ће се врло брзо дићи на побуну, Америка се већ сада припремила на њихово Ванредно Стање - сутра ће бити потврђен нови мандата Бараку Обами и од прекосутра ће он то Ванредно Стање да озваничава са многим председничким декретима – одузимаће се оружје, хапсиће се људи по списковима који су већ готови, пуниће се њихови концентрациони логори, користиће се у прво време њихова војска и полиција и у Америци, потом ће она да откаже послушност и имаће оно што су чинили широм света, и овде код нас на сваких 20 година - Грађански рат!

Када се то догоди код њих, у свим другим државама ће се догађаји веома убрзати те ће истовремено падати ова Грађевина од магле са свим царевима, војскама, ракетама, компјутерима, обавештајним агенцијама..... све што је покрадено и чувано «за не дај Боже» биће безвредно, недостајаће хране, видиш какву су грешку(?) направили наша браћа Руси – почетком 2012.г. продали на берзи у Чикагу 23,5 милиона тона жита, потом крајем 2012.г. још 12 милиона тона , а онда у децембру 2012.г. констатовали да су пожњели само 38 милиона тона а треба им за нормалну исхрану око 70  милиона тона, сада се то појављује као велики проблем, јер ни кукуруза нема, а нема жита ни на слободном тржишту, свуда је подбацио род, а када немаш храну ништа ти не вреди од било којих ракета или тенкова, њима управљају људи који морају да имају храну.

Ова Немица, Ангела, оборила је кљун, сва је издувана ко оне пластичне лутке, нестаје им пара, јесте да имају право на штампање и користе то право, али гасе им се фабрике, аутомобил се слабо купују, посла нема.... и ето нам Немаца, као и раније, да раде за храну. О другим не треба трошити речи.

Овде код нас је ситуација онаква каква и треба да буде – ови који су покрали државу сами ће се међусобно истребити, народ у томе није учествовао и не треба да се меша у њихове сукобе. 
Све то треба гледати као на групу бандита који су се се посвађали због избора за харамбашу и због поделе плена. 
Наравно, звати у помоћ Помоћника који се увек одазове, и заслуживати то.

Значи: Ето, хтели један новац – долар, и он пропао, већ се сада мање од 50% трговачких трансакција обавља у некој другој валуту или злату: хтели једно Царство Новца – и то им пропало са доларом; хтели једну цркву у веру која би за Бога прогласила човека, то је ово што почиње у Нишу – ни од тога нема ништа, народ је то схватио као неки посао епископа и бискупа, и у то се не меша, па је та замисао, она коју народ не прихвата, беспредметан посао; хтели да све људе обележе тајним кодом, шифром, ђаволским печатом – ни то им не иде, шта ће печати када су рачуни у банкама празни, а у Русији су уложили силне паре у њихов специјални систем за надзор целе планете «Глонас» и он не функционише јер се и тамо догодиле проневере, а иначе народ то  не прихвата а силом не могу да натерају човека да у свој лични ауто угради уређај помоћу којег би га власти пратиле; хтели цареви да се боре за место Бога на Земљи, па им Бог одузима моћ коју су имали преко новца и јаких држава, одузима им њихово лично здравље, забуњује их те доносе погрешне одлуке и народ ће устати против њих.

Ето, не брини, нема ни једна ствар или догађај који је самосталан и без узрока и последица са другим догађајима.

Оно што се сада догађа већ се давно догодило – нешто пре пет а нешто пре 10-20-50 година, наравно то се догодило прво у Небу, па се чекало када ће бити показано овде.... и не може се никако избећи.... 
Писао си о оном нашем Воду специјалаца, о оним којима се молбе испуњавају, то што су они измолили, то је као неко решење које се има извршити у одређеном дану.

То је тада тако одређено и запечаћено, они који извршавају немају никаква права да било шта мењају - они изврше и обавесте, добију други задатак, опет изврше и обавесте и тако у недоглед.

Они нису људи, они су они који помажу одређеним људима да чине оно што је суштина тог решења које они треба да изврше. Некада то иде преко људи, некада се изазове Благи Поветарац и Грађевине од магле падају.

Одох ја, без бриге, знам ја да ти ово преточиш у неки наслов, ако, не браним ти, може неком да буде од користи, али ти о томе одлучуј, ја не бих имао толико снаге да објашњавам, описујем, упозоравам, али нисмо исти, можда је теби одређен такав задатак, као мени овај мој, да ти се понекада нађем и поразговарамо.

Срећна ти Слава свети Јован Крститељ!


Испратим га до испред зграде и он се нечујно изгуби у пролазу кроз зграду, никада нисам ишао за њим, никада нисам проверавао чиме он долази... Бог са тобом мој Монаху!

Бог се јави - Ваистину се јави!

Драгољуб

Постављено на Богојављење 2013.г. у 20.30 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta