DEA MARŠIRA!



ДЕА МАРШИРА!

-Грми, олуја се спрема!-

Не дај Боже да будемо оваквог расположења!
Председник Државе и Председник Владе Србије:
Ивица Дачић и Томислав Николић
(Ко би се мењао са Дачићем?)

Опште позната околност је да ће се ускоро америчка метла «Шарић» користити за чишћење Србије!
И «Златни Билтен» је дао тачну прогнозу пре две године, јуче ју је појаснио и та ствар иде уобичајено.


Овом приликом указујем на могућност  да  се  «Шарић» метлом докаже да је бомбардовање Србије 1999.г. било оправдано, јер је нападнута мафијашка држава која је чинила злочине таквог обима и врсте да је савет Безбедности УН био дужан да реагује свим средствима..... знамо како су реаговали, шта су нам учинили, шта нам чине, али: Они који су предузели мере бомбаровања Србије нису седели свих ових година – плели су мрежу у коју је упала Србија!
Наравно, ако се под «Србија» рачунају њени представници власти од времена Јосипа Броза, преко Слободана Милошевића и свих ових после њега, који би да буду Слободани.

Народ је био завараван свих ових година од 1944. до 2013.г. – целих 69 година - и та околност се може правно уобличити као продужени злочин над народом.

У свим мојим насловима, као криминалиста, напомињем да су сви  послови са дрогама и око дрога под надзорим ДЕА-Америчке службе за дроге. Ја сам завршио семинар у организацији ове америчке службе и врло добро знам зашто овако нешто тврдим – ја знам како она фукционише! Али, нисам ја једини у полицији Србије који је то знао.
Многи су после мене бринули о овом сегменту сузбијања криминала, са пуковничким и генералским еполетама.

*Није било могуће било какво деловање Титових полиција на Запада, а да то Америка није одобрила или знала;

*Није било могуће било какво деловање Милошевићевих полиција на Запада и било где, а да то Америке није одобрила или знала;

*Није било могуће да ови који су наследили Милошевића, са све његовом полицијом, предузимају било шта и било где, а да то Америци није било познато;

*Америка је поставила клопку, у њу су упали сви који су требали да упадну, сада је време жетве! 

Сада се прегледају гвожђа (клопке) па се пише шта је уловљено, ставља се у сандуке, веже се, и носи где треба!

Продужено варање свог народа, злочини који су чињени над недужним народом, од 1944. до данас, јесу озбиљно кривично дело – ако се узме у обзир да су комунисти само у Србији убили око 260.000 својих противника, тзв. буржуја, сумњивих, или који се неком Ђиласу или Ранковићу због нечега нису свидели, долази се до елемената Кривичног дела Геноцида и тада се оправдано мешају Уједињене Нације и њени органи.

Ако се власт једне државе одржава злоупотребом државних органа, чини се кривично дело које такву власт сврстава у терористичку. 

Тероризам се не врши само атаком на физички интегритет већ много чешће и успешније ако се униште економске основе државе – ако се народ остави без егзистенције, без посла, без станова, остаје без хлеба и то је геноцид извршен глађу!

Мој роман «Хеклером бушим повољно» написан до маја 1998.г., а 2000. је послужио као докторска дисертација, по одобрењу америчког универзитета, исказана у форми романа у прикривеној форми у циљу избегавања реакције власти која је предмет Студије-Романа, и она је до у детаље разјаснила технологију ових злоупотреба. 
Његове делове сам поставио на Златни Билтен под насловом «Колико у Србији треба веровати романима» - кога занима да упореди прогнозу и догађања нека то погледа и сам види да је Роман-Студија предвидео аман баш све!

Садашња америчка метла «Шарић» биће само печаћење фасцикле са доказима о злочинима над грађанима Србије од 1944.г. до данас. Ти докази ће бити верификовани пред судовима Србије и њима ће се оправдати бомбардовање  Србије из 1999.г., али и одвајање Косова и Метохије, могуће и других области у којима су извршене потребне припреме.....

Ово не би било могуће – мислим на доказивање злочина над народом Србије - без отварања Тајних досијеа УДБЕ. То знају ови који прикупљају податке и доказе о злочинима којим ће оправдати све своје злочине (НАТО), али то знају и они којих се то и непосредно, као физичких лица, тиче и то се избегава. 
Једино у Србији и Русији Тајни досијеи нису отворени!

Та избегавања отварања су потврда Американцима да им је постављена хипотеза добра, они на њој инсистирају преко своје творевине ЕУ и друг комуниста, Ивица Дачић, је престао да пева!
Он је основао Интерресорну групу стручњака која би да направи Закон о отварању Тајних досијеа, а да они остану затворени!
Али, неће моћи – стручњаци из Америке су врло искусни, они су отворили досијае источнонемачке тајне службе «Штази» и досијеа свих осталих служби комунистичких држава, оваква намера Дачића  изазвана је страхом, и његовим личним, али ће имати прецизно упутство какав се закон о досијеима мора направити, а он гласи: 
Отвори све досијее и нека их свако може видети и користити према својим потребама!

Када се то догоди – када ДЕА  доведе Шарића и Суботића, када се у затвор ставе ови који сада дрхтуре и не спавају, ови из бизниса и политике, када се отвори досијеа, Америка и НАТО ће имати доказе у рукама да су имали оправданих разлога што су интервенисали и оправдање за све што нам чине и што ће нам учинити.

Показаће се једна непрекинута нит од тајанственог доласка на чело Комунистичке партије Југославије, Јосипа Броза Тита, до садашње БИЕ и Војних служби – подићиће се ролетна са очију грађана Србије, биће касно, држава ће нам се јако смањити, а ми ћемо знати да је до тога дошло због Срба-комуниста који су увек једногласно бирали друга Тита да буде на њиховом челу, и свих из УДБИ који су сваки потез друга Тита и свих његових наследника до дана данашњег, штитили својим методама – а све описано и записано у Тајним досијеима.

У оваквим приликама, када је у питању нека опасна болест човека, носе му се понуде, обиђе се и разговара се са њим како би се припремио и  «За најгоре» - ја познајем много генерала и пуковника полиције, генерали су моји некадашњи канцеларијски другови који су напредовали, ја познајем многе значајне личности из света бизниса и «бизниса», ја познајем многе који су у затворима због различитих кривичних дела – ја познајем многе који не могу да спавају, који стрепе, али који нису спремни на разговор са мном, јер знају шта би им предложио – они на то нису спремни, држе главу у песку, све се надајући да ће се и овог пута све завршити само на грмљавини, да неће бити и олује!

Многи су ми на новогодишње и божићне честитке одговарали са «И ја теби» без икаквог потписа и било чега другог.

Они читају шта пишем и мисле да би могли имати проблеме због размене нормалних честитки са мном! Страх је чудо! Он од дрчних полицијских генерала прави мале плашљиве мишеве, страх заправо учини да се они покажу у свом правом облику – мишјем! Шта да им радим – за еполете и чинове се мора трпети – ја нисам хтео, па сам остао без њих!

У више наслова сам напомињао да ће Србија бити закачена окрајком Црних облака – ово је део тога, ми смо то заслужили – када све прође, морамо све изнова!
Кога занимају детаљи нека оде на наслов «Кожни мантили».
_____________________________

Обавештење за бивше и садашње полицајце и
политичаре и «бизнисмене»:

Не  не надајте се  и не бојте се - нигде не можете побећи и ништа вам се неће догодити мимо онога што годинама очекујете! Осмислио сам Програм за ресоцијализацију – налази се овде све са темама и ценама – одвојте нешто од генералских и политичарских пара, па се јавите, или се појавите на вратима – да кренем са охрабривањем да то прихватите као неминовност.
Никаква самоубиства на планирајте – то јесте неко решење, али има бољих.
Ваш некадашњи колега, Д. Татомировић
______________________________________

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб

Постављено 10.01.2013.г. у 14,30 ч.   

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta