Verni narod nevernih vladara



Верни народ неверних владара

-Поравнавање-



Веза: Наслов на Златном Билтену
          «Провинција 81» и неколико последњих
           који се тиче поступања нове власти у Србији

Јутрос сам опет и изненађен и обрадован посетом човека са којим радо причам, а још радије га слушам – покушам увек, по његовом одласку, да нешто напишем, прибележим, да не заборавим..... некада успем мање некад више, али се увек вратим на завршну строфу песме «Обавештење Србима на Богојављење 2011.г.» која је у самом врху садржаја Златног Билтена, коју знам и напамет, а она гласи


Србија је Живог Бога Престо-

нек не иде где је зову људи, 

они људи којима се суди-

нека гледа шта је Богу мило, 

да би Срба и по Суду било.


Када не умем да нађем решење у вези онога о чему размишљам, вратим се на ову строфу..... и онда се решење само наметне.

Мој посетилац је изгледао задовољно, мада је он увек задовољан¸ питао је има ли воде, дао ми пластичну флашу од 2 литре, ја је напунио, потом је сео, узео ратлук и чашу воде, гледао у врх шуме и почео да прича, пита, слуша.....
Ја сам прибележио:

«Добро си рекао у вези Ердогана (Таип Ердоган, премијер турске владе под «Провинција 81») - то иде, Турска је пред великим проблемом који ће довести до онога на шта си му указао. Само..... не вреди, у многим државама је веран народ изабрао неверне владаре! И овде у Србији се то догађа од Карађорђа па наовамо. Милош (Обреновић) је био неверник, али је имао задатак, обавио га је добро, он је користио смртоносно оружје којим је начета Отоманска Империјакорумпирао је и подмићивао турску власт и она је пала у Србији, знаш, свака  држава која се нападне овим Милошевим тајним оружјем бива поробљена, падне и нестане ако је и народ неверан, а ако је народ веран, Бог је одржи, па се проба са неким другим.

Видиш све србске државе, а србска држава није само Србија, србске државе су све оне у којима живе Срби (Русија, Чешка, Словачка, Пољска, Болорусија, Украјина), нападнуте су овим Милошевим оружјем. Милош је то оружје добио од самих Турака које су подмићивањем виђенијих људи у покореним државама, држале те државе помоћу тих подмићених под својом влашћу - Али, и сама пала од тог оружја.
Ми гледамо нашу Србију, она нам је на очима стално – сви видимо шта се дешава после Карађорђа, 200 година од њега ми немамо правог владара. Он је уклоњен јер његово оружје није могло да угрози Турску, а он је био по Вољи Божијој, Милош није био по Вољи Божијој, али је одабран  да обави конкретан задатак и он га је обавио.

Потом су се на престолу смењивали његови и Карађорђеви – користили су силу, били сви од реда неверници (нису били верници у оном правом смислу), Бог престао да их помаже и они губили оно што је верни народ као војник задобијао, потом је и народ прелазио на страну својих малих и великих неверних владара па  и он губио подршку Бога, те се сада и народ и држава налазе у стању у којем су га довели Срби – народ и његови владари.
Али, све ово што нам с догађа, догађа се по Плану. А тај План је савршен, има више сегмената, видљивих и невидљивих, али када се све предвиђено спроведе све ће бити и видљиво!
Овај План је План Божији и његов крајњи циљ је ПОРАВНАВАЊЕ људи, народа и њихових држава, то је оно ПОРАВНАВАЊЕ о којем су пророци говорили пред рођење Исуса Христа, то ПОРАВНАВАЊЕ се и сада врши – изравнавају се народи и државе по богатству, у могућности преживљавања, поравнавају се људи и кроз многобројне вере и секте јер су сви наведени на уверење да је Бог само један, да је свемогућ и да се без Њега ништа не може трајно подићи и утврдити.

Јер, види, Америка је последњих 100 година та која уцењује цео свет, која чини што јој је воља, јер јој је тако дато, да би се гледало како ће се понашати, а то је млада држава, млађа хиљадама година од наше Србије и види шта та нова творевина са народима из Европе и Африке чини Србији, и не само Србији, диктира услове живота свим државама и свим народима, постала цар над царевима!

Али, није предвиђен ниједан други народ ни држава да царују над земаљским царевима, јер је тај цар један, давно одређен и одлука се никада неће мењати.
Када затреба, а сада је то време, да се покаже да је тај један цар над царевима, ствāрàн и по вољи самог Бога - и показује се!
Ударио Бог ватром, водом и сушом на оне који су хтели место које је попуњено за вечна времена, који су хтели да владају земаљским  царевима,  срушио их благим поветарцем јер су све њихове грађевине од магле, и свака је грађевина од магле ако је не подупре Бог – ти овај израз почесто користиш, добар је, па га и ја присвајам и ти се због тога, надам се, не љутиш, доста је човеку да га ма и један други човек у некој мисли и речи цитира - Бог подупире нечију грађевину, нечије дело, нечији идеју, својом Радошћу и како би ми рекли и најблажим климањем главе на одобравање – када Он то учини Он каже »Добро је« и то се одржава.
Значи, наше је да градимо онако како се Богу допада, Он климне главом и каже «да је добро», па се то утврђује и траје све док се користи тако да се Њему свиђа!

Чуо сам ја како се ти  молиш – кажеш једноставно «Боже, ја знам шта Ти волиш, а Ти знаш шта ја желим и шта ми  треба - По Вољи Твојој Господе!» Све тиме кажеш, признајеш да Он зна и твоје жеље и потребе, а да ти знаш шта Он воли и оставиш Му на одлуку....

Поравнава се квалитет живота у целом свету, поравнава се богатство, поравнава се  могућност преживљавања, и само гледај: Тебе више у Америци нико не може до чита, до њихове војне јединице распоређене у целом свету – њих то занима, али не дају народу, забрањен си у многим другим државама, у свакој у којој је уочени да откриваш њихове стварне планови и њихово стварно стање...., ако, имају право на то, али им то не помаже!

Видиш како је Бог допустио да се у Русији грубо ругају Руској Православној Цркви, власти чине што могу али, не могу да спрече то што се догађа, јер Бог не брани! А зашто не брани? 
Зато што Му се та Црква не свиђа.... могао бих то да ти у једној реченици објасним, али нећу, мислим да си сам то више пута објаснио и не слутећи какву тајну откриваш – рекао си да у тако великој цркви има врло мало Божијих Изабраника које руски владари не слушају, наравно има и даље, али нећу о томе овом приликом.
Погледај шта се догађа са нашом Црквом – какав пастир такво стадо, какво стадо таква и Божија Воља у вези са стадом.

Поравнаће се силни са понижаваним, сити са полугладним, они са  више купатила у становима и кућама са онима који се купају једном  недељно из канте, у каци, на реци и  језеру, ..... поравнаће се богати са сиромашним, јер им оно што су целог века скупљали неће служити ничему. Биће безвредно, а не може да се једе.

Остаће после Поравнавања само верни људи, без обзира из којих су народа, вера и држава – потом ће на власт долазити верни владари изабрани од тих преосталих верних људи и Бог ће их подупирати.

Гледаш шта раде србски неверни владари данас, јуче, ових месеци – добро запажаш, објашњаваш, али су сада сви Срби на «белом хлебу» пред извршење пресуде која им је изречена, те се уопште не узбуђују због збивања у Србији, ових сада и оних која наступају – најнормалније се живи, иде се на море иако Србија, за сада, нема море, седи се по кафанама и кафићима, возе се аутомобили, чак једино у Србији цене половних аутомобила расту, ретко их ко купује али Срби показују своју грамзивост - купе у Немачкој половна кола за 1000 Евра и то дотерају овде, плате што морају, подесе на њима оно што се подешава када је превара у питању, помноже са 2-3 и истакну продајну цену!
Наравно, Бог никакве преваре не подржава, те ће огроман новац Срба уложен у половне аутомобиле убрзо пропасти – казна за грамзивост!

Срби се уопште не узбуђују ни због суше, поскупљења хране, свакодневних потрепштина све говорећи  «Добро, а ко ће то да им  плаћа?» - па као и сваки осуђеник пред извршење казне настоји да ужива у овим последњим тренуцима живота «На белом хлебу» - то ће трајати неколико наредних месеци, потом иде све оно што си давно написао, али на крају ће Бог да стане иза групе Срба који су Му по вољи па ће се ситуација средити.

У Европи, Америци,  Русији, Азији, у великим државама као што је Кина, биће великих проблема, ево Турска, то си лепо поручио Ердогану, иде у нестанак, и то ти је оно ПОРАВНАВАЊЕ које се чека иако је већ дошло!
Ни први пут, када је свет био у стању пред пропаст нису видели у Исусу Христу, Божијег Изабраника, напротив пљувао га народ, на наговор неверних владара, а потом га неверни владари распели на крст, а и сада се се види процес Поравнавања....... тако то и треба, и биће «Ко се у чему затекне тако ће и проћи!»

Све нам је давно речено, није нам одговарала, не одговара нам ни сада, волимо ово стање «на белом хлебу», а наши владари, неверни, у Бога се не уздају, у стању панике и страха за власт и свој капитал, трче код људи којима се суди, да их измоле за помоћ, да измоле да их слепац даље води.

Да их спашавају и воде слепци и осуђени на смрт – знаш где је данас отишао Дачић.... јадан он када ништа не види и ништа не зна, неверник, бубња му у ушима од власти и значаја, годи му што га праве паметним и добрим и поштеним..... али Бог све зна, остала је ова мала нада да се спаси Русија, да, не гледај ме тако, нисам погрешио, то што Николић иде у Русију, то што је тамо већ стигла једна претходница Николића и што се  чека она друга да буде позвана, имао си са њом контакт иако ниси знао чему ће послужити....  то је само још један мали трачак наде да се спаси РУСИЈА, а све изгледа да се Русија ангажује око спасавања Србије!

Не, Србији је досуђено, биће кажњена и опстаће, а за Русију се не зна .... буду ли прихватили оно што ће им  се понудити од ове друге претходнице која још чека на њихов позив на пут у Москву - имају шансу за опстанак, иначе, од свих србских држава ће опстати само Србија!

И без бриге за Косово, оно је наше, небитно је што крадено легализују крадљивци, то  неће важити, оно ће бити наше чак и ако нас натерају да кажемо да није, под присилом изнуђен исказ не важи, јел тако брате правниче, без бриге, долазе нам Шиптари на ноге, све на коленима да моле за мало хране, уосталом,  и сам знаш да тамо влада глад и да више нема ко да их испомаже, добијају нешто новца од дроге, од дознака Шиптара из Европе, од Сауди Арабије, али добијају новац, папир, а њима треба храна, које, ето оставио нам Бог, има у Србији, за све ако се лепо распоредимо и договоримо.

Без бриге ни за Немце – мучењаци су то велики, дрма им се кућа, иду ка пропасти, заједно са свима са којима су се удружили па нас напали и бомбардовали, али им мржња ка нама, међу којима има доста оних који се боје Бога, даје снагу да последњим трзајима нашкоде Србији – не иде им, Бог је на нашој страни!

Ето, испричасмо се, ја причах углавном, ти слушаш, знам да слично размишљамо, одох ја сада, а ти бележи колико ће времена протећи до падања Турске, рачунато када си оно Ердогану поручивао, а он те није ни чуо ни видео, силан је тада био, кроз два-три месеца од тада, погледај где су он и остали.....»

Хоћеш ли ми једном касније, или сада, рећи ко си ти, брате, виђам те, причамо, радујем се када те видим, не упамтим ти лик, не знам ти ни име ни презиме, одакле си, шта радиш.... не иде, ти о мени знаш све, а ја о теби скоро ништа....

«Шта ћеш са  мојим  именом, фотографијом..... ниси ти заборавио мој лик чим ме се сетиш када ме видиш,  монах сам ја, монах који не живи у манастиру, пазим на оно што си и сам уочио, на оно што Бог воли...., живим уобичајено, дружим се са људима, причамо, грешим наравно, их где бих био да не грешим... хајде о томе једном другом приликом. Када ми нестане воде...»

Пазимо са ким ћемо и на кога ћемо!

Драгољуб

04.9.2012.г. у 13,30 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta