Nezavisnost i frižider


О независности и празном фрижидеру

-Испуњење обећања-



Више од 15 година истичем да Србија, када је Косово у питању, има специфично тајно оружје које, ако би га употребила, сасвим сигурно доводи представнике Косметских Шиптара у Београд на рационалне договоре! То, наравно, и сада понављам! 
Али, истовремено у Србији постоје неки и нечији други, себични, интереси засновани на разликама у ценама хране која се продаје на Косову! То је тајно оружје! Србију почесто, Америка и сателити опомињу да јој ни на памет не падне помисао око увођења било каквих ограничења око испоруке хране Косову - јер знају, да Косово нема одакле, на дуже, да се снабдева храном. И Србија ћути. 
Истиче неких 500 милиона евра који се добију од извоза хране на Косово. И тих 500 милиона је цена којом се плаћа претварања Косова у независну државу. Због интереса највише 5-6 трговаца, моноплиста у трговини србском храном.

Свака држава има неко своје тајно оружје - Русија има 143 пута већу територију од Србије - и та територија је њено тајно оружје. Да је хтела, и смела, затворила би транспортне правце, преко своје територије, за снабдевање америчке војске у Авганистану и Ираку и ти ратови би давно били завршени, а Америка се не би инфилтрирала у скоро све арапске државе укључив и у оне муслиманске, које су биле у саставу некадашњег СССР-а.

Познато је то , али не превише, јер се о томе мудро ћути како би се девојачка трудноћа крила - али после неколико месеци та девојачка трудноћа се више не може прикривати јер дете оживи!
Прикривала се «мудра, пријатељска и стратешка» сарадња Русија - Америка, посебно у 2011.г. као предизборној! 
Чак севале варнице, причало се о наводном повратку хладног рата, Медведев поново отварао већ постојећу радарску станицу ка ЕУ, у Калињинграду, одакле ће, наводно, да будно гледају да нешто не полети ка Русији..... антиамеричка и антинатовска реторика се добро продавала, задобијали се гласови Руса - патриота........ и одржани избори. 

Победио Владимир Путин, било и митинга, протеста против таквог исхода, амерички председник Барак Хусеин Обама честитао другу Путину на победи и рекао «настављамо што смо и радили».....само је Златни Билтен био истрајан и када год је била погодна прилика указивао да су исте газде и Русији и Америци, и да су исте газде власници свог новца овог света, а код кога су паре тај је и владар.


Нови кувар добио прилику да кува у својој старој кухињи! Вратио се Путин у свој некадашњи кабинет – треба да кува, прокувава, да храни 140 милиона Руса, од који су 64% изашлих на изборе гласали за његова обећања...... припасао кецељу, опрао руке, отворио фрижидер и........ празан фрижидер! 
Празан буџет, нема пара, а време тече....треба дочекати 9. мај као дан преузимања куварских послова.

Владимир Путин
15. март 17:12 | Ендрју Васин - руски лист Јутро

Путин је објаснио како намерава да окрпи рупе у буџету

Премијер је рекао како да реши проблем буџетског дефицита

"Премијер је рекао да су приходи од нафте и гаса значајно порасли од почетка ове године у односу на планиране износе. Та средства се могу искористити за попуну савезног буџета, рекао је Путин.
Према подацима Министарства финансија Русије, буџетски дефицит у фебруару у односу на јануар 2012.г.,  повећан je  13,7 пута са  17,95 милијарди рубаља у јануару на 245.34 милијарди рубаља у фебруару!" 

Прерачунато у доларе тај дефицит је у јануару износио око 0,6 милијарди долара, а у фебруару већ око 8,5 милијарди долара!! Месечни дефицит се захуктао са по 8 милијарди долара месечно, што на годишњем нивоу износи око 100 милијарди долара! Русија је објавила да су њене девизне резерве у износу од 507,7 милијарди долара, па никоме није тешко да види куда води овакав буџет - пуњење и потрошња, као и опасност од пада цена нафте, која ће убрзо бити обнародована, јер је Америка започела да користи своје резерве, а она је та која диктира цене. Ако цене сирове нафте падну на испод 90 долара/барел, Русији ће недостајати пара.

Владимиру Путину се већ обраћају они којим је обећавао повећање плата – просветни радници, грађевинци, здравствени радници и сви они који су му дали глас на обећање уместо да су од њега затражили објашњење како ће он то извести.
Нису тражили, он се бавио кампањом, победио, плакао од среће, а сада је опет тужан – погледајте и сами садашњи његов лик! У њега гледа 140 милиона људи! А од среће је плакао пред само 100.000 Руса. Шта ће чинити пред 140 милиона?

У тешким временима, у беспарици, и најпоштенија мајка се одаје и проституцији како би спасила своју децу.

Антинатовске пароле утихнуле! 

  

Да ли би  Путин одобрио стварање НАТО базе у Русији?

Руски портал "Империја" - Март 15, 2012, Владислав Схуригин
«Са политичке тачке гледишта размештањe НАТО база на територији Русије био би значајан ударац рускoм суверенитету и у очима других земаља Русија би изгубила статус независне државе. 
Скандал се догодио ове недеље - објављена је писмо руког министра одбране Анатолијa Сердјуковa,  Комитету за одбрану Државне думе Русије у којој министар одбране наговара посланике да подржe одобрење за стварање НАТО базе у  Уљановску - на руској територији, која се прикривено назива «Транзитна тачка» америчке војске у операцији око Ирака и Авганистана, која је у интересу војне безбедности Руске Федерације».

И док овако велика Русија и не покушава да онемогући Америку у ратним дејствима на самим њеним границама, већ напротив омогућава јој транспорте железницом и ваздухом, а сада и препакивање у НАТО бази Уљановск, руски конзул у Београду, Конузин, са све маршалским униформама, упозорава на лоше стране по Србију ако не будемо стално на ратној нози са Америком!


Србија је једина од Другог Светског рата ратовала са Америком и НАТО пактом, јер није хтела добровољно да да изда на 99 година око 300 хектара земље код Урошевца, за америчку базу – Америка нас напала и отела то привремено - Русија све посматрала са извиђачког ратног брода у Средозмном мору, дајући нам подршку на местима која се не рачунају и ћутећи или се стављајући у стање «енергичне уздржаности» када год смо требали да истрпимо казну! 
Конузин нас учи да има и других «Алтернатива» осим НАТО-а и ЕУ, да пазимо шта радимо да не наљутимо Русију и не угрозимо њене стратешке интересе у Србији - хало, Русијо, имате ли ви стратешких интереса у Уљановску? У Русији? Смета ли вам та америчка база? Одбијате ли да узмете њихове лажне доларе или их редовно уливате у буџет? Зар баш морате тако? Док другим причате о моралу, достојанству, суверенитету....  

Зар опет не показујете праве ваше односе са Америком, оном са којом би да се ми стално гложимо.
Хајде, брате Владимире, буди добар кувар уз празан фрижидер!

А ви из Србије који се борите за место Главног кувара - пазите шта чините – прегледајте фрижидер и добро размислите како ћете и шта ћете – Ђурђевдан куца на врата! А дани после Ђурђевдана ће вас натерати да испуните оно што сада обећавате - којој Америци ћете ви издавати базе у Србији? Гледајте шта ћете када се скупимо и дођемо да вас питамо шта је са обећањима – од чега ћете ви пунити буџет?
Ко се одрекне Србије – Бог се одрекне њега! Ма ко то био!

Бог са нама – Пристани Боже!
Драгољуб

Постављено 15.3.2012.г. у 19,00 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta